рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Значення вишивки: прикмети, образи, забобони.

  1. Чому «працюють» прикмети - маленькі хитрощі і секрети
  2. Сюжети для виконання заповітної мрії
  3. Для удачі успіху у всіх починаннях
  4. Для фінансового благополуччя
  5. Для поліпшення квартирного питання
  6. Для сімейного щастя і поліпшення особистого життя
  7. Для швидкого одужання і поліпшення здоров'я

Чи мрієте ви, щоб здійснилося ваше заповітне бажання? Чи хочете привернути до себе магію багатства і удачі, обгородити своє життя від бід і втрат? Виявляється, якщо ваше хобі - вишивка хрестом, то воно цілком здатне реалізувати ваші мрії. Звичайно, скептики назвуть все це домислом або дурним марновірством, проте як тоді можна пояснити, що всі прикмети тут спрацьовують практично без винятків.

Чому «працюють» прикмети - маленькі хитрощі і секрети

Вишивка хрестом - дивовижне рукоділля, магія якого відома кожної майстрині. Щоб чергове творіння дійсно розкрило свій сенс і силу, а не «застрягло» в шафі після закінчення роботи, важливо спочатку прислухатися до порад і рекомендацій досвідчених вишивальниць.

    • Обраний сюжет повинен не просто щось символізувати, але і знаходити при цьому відгук саме для вашого сприйняття.
    Сюжет набору для вишивки хрестом «Майже ідеальний», де зображені три милих моляться янголятка, особливого представлення не потребує. Це загальновизнаний усіма рукодільниця символ бажаного поповнення в сімействі, проте талісман навряд чи виявиться корисним, якщо у вас народження дитини асоціюється з іншим зображенням.
  • Чи мрієте ви, щоб здійснилося ваше заповітне бажання
    • Приступати до процесу вишивання необхідно тільки тоді, коли рукоділля саме вас «покличе».
    Якщо ви дуже любите вишивку і викроювати на неї час навіть в насичені турботами дні, бувають моменти, коли рукоділля «не кличе». Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, адже рукоділля наблизить вашу мрію, коли робота викликає позитивний емоційний заряд і насолоду процесом.
    • Обов'язково мрійте, представляючи здійснення мрії у всіх найдрібніших деталях.
    Візуалізація бажання давно вже стала доведеним психологічним фактором, який наближає виконання всього, що ви задумали. Якщо ж це явище накласти на процес рукоділля, всесвіт буде змушена вас почути. Головне, не акцентувати увагу на можливі перешкоди, а уявити, що ваша мрія вже реалізована.
    • Підберіть для роботи найкращі матеріали, вишивайте акуратно і уважно.
    Хіба можна економити на власній мрії? Досвідчені вишивальниці знають, що матеріал для рукоділля різниться за якісними характеристиками. Один і той же сюжет при роботі різними нитками сприймається неоднозначно. Вишиваючи, не слід поспішати, допускаючи нерідко заплутування нитки і плутаючи розташування стібків в схемі. Якщо ви все-таки помилилися, не полінуйтеся повернутися туди, де допустили промах, і обережно виправте невірні стежки.

Якщо ви все-таки помилилися, не полінуйтеся повернутися туди, де допустили промах, і обережно виправте невірні стежки

Жоден талісман, навіть такий могутній, як вишивка, не зможе втілити в життя ваші бажання, якщо нічого для цього не робити. Вишита картина певної тематики повинна перш за все мотивувати, налаштовувати на удачу, дарувати віру в успіх.

Сюжети для виконання заповітної мрії

Звичайно, мрії, прагнення і життєві ідеали у кожного свої, проте всі вони можуть бути умовно поділені на певні сфери. У середовищі вишивальниць вже встигли скластися свої стереотипи, багаторазово підкріплені дією прийме.

Для удачі успіху у всіх починаннях

Кращим сюжетом для удачі і вірним символом успіху стане корабель, на палубі якого багато багатств скринь зі «златом». Однак дуже важливо підібрати схему, де корабель запливає в будинок, інакше прикмета спрацює з точністю до навпаки, символічно несучи від вас везіння в справах. Бажано, щоб море при цьому було бурхливим, а тихим і спокійним.

Для кар'єрного росту віддайте перевагу схемам з горами або високими зданіямі.Неплохо, якщо перед ними виявиться який-небудь міст, що символізує швидке досягнення мети. Подібне значення має і дракон.

Для фінансового благополуччя

Грошова сфера близька кожному, тому сюжетів, які символізують в вишивці матеріальне благополуччя, знайдеться чимало. Найпоширеніший символ - грошове дерево з непарною кількістю монет, бажано, щоб їх було дев'ять. Підберіть саме китайські монетки з квадратним отвором посередині і пришити їх до роботи червоною ниткою. Втім, при бажанні монетки можна замінити на паперові купюри.

Не менш дієвим талісманом, що притягує гроші, здатні стати дев'ять коропів або знайома кожному золота рибка. Для тих, хто поважає символи фен-шуй, можна вишити зображення грошової жаби з монеткою в роті.

Для поліпшення квартирного питання

Якщо ви мрієте про власне житло, обов'язково почніть вишивати зображення будинку. Схем з даної тематики зазвичай буває достатньо. Головне, щоб на шляху до нього не виникло будь-яких перешкод у вигляді річки або заростей. Якщо річка все-таки присутня, обов'язково повинен бути і міст, що дозволяє її подолати. Зверніть увагу, щоб двері в такий будинок були відчинені, а в вікнах горіло світло.

Для сімейного щастя і поліпшення особистого життя

Пальму першості у вишивці хрестом по символіці вірності і міцних стосунків у сім'ї все ще тримають вовки, особливо це відноситься до схеми «Сімейна пара» від виробника Kustom Krafts. Не менш дієвою виявиться і пара лебедів або качок-мандаринок. Якщо ви довіряєте правилами фен-шуй, вишийте для сімейного щастя квітка лотоса з ієрогліфом даного значення. До речі, не лякайтеся, якщо після закінчення вишивки ви розлучилися зі своїм коханим. Вишивка притягне до вас саме вашу другу половинку, з якою ви будете щасливі.

Дівчата, які мріють знайти свого принца, можуть вишити квіти півонії. Однак для заміжніх дам цю квітку, навпаки, таїть в собі небезпеку і навіть може призвести до невірності і зруйнувати сімейну ідилію.

Для швидкого одужання і поліпшення здоров'я

Бажаючим поправити своє здоров'я неодмінно стане в нагоді вишивка, що зображає журавлів, яких повинно бути не менше двох. Тут же обов'язково має бути присутня соснова гілка або саме дерево. Оберегом для гарного самопочуття вважаються і персики. Головне, не переплутайте їх з абрикосами, які в рукоділлі стали символом жіночої краси.

Визначивши для себе заповітну мрію, підберіть «чіпляють» вас зображення і «зашейте» в нього своє бажання. Картина, вишита з любов'ю, терпінням і вірою в успіх, на все життя стане для вас щасливим талісманом.

Чи хочете привернути до себе магію багатства і удачі, обгородити своє життя від бід і втрат?
Хіба можна економити на власній мрії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com