рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка по в'язаній кофті і трикотажному полотні своїми руками

  1. Особливості декорування в'язаних речей
  2. Популярні способи нанесення малюнка
  3. Вишивка рококо для початківців
  4. Основні техніки
  5. Майстер-клас з виконання деяких видів стібків
  6. Квітка на в'язаному полотні

В'язані вироби, виготовлені своїми руками, дуже зворушливі В'язані вироби, виготовлені своїми руками, дуже зворушливі.

Від них віє теплом, вони оповиті особливою енергетикою любові і турботи. Трикотажні речі, пов'язані улюбленими жінками, мамами, сестрами або бабусями, будуть незамінні і в прохолодний літній вечір, і в найлютіший мороз.

Оновити і прикрасити найпростішу в'язку допоможе вишивка на в'язаних речах своїми руками. Вона додасть буденним речам особливу чарівність. Зробити унікальними і вишуканими сукні, шапки, светри, кофти, рукавички, рукавиці, хустки, шалі і хомути допоможе вишивка.

Вона може бути виконана стрічками, бісером, нитками. Оформлена незвичайними орнаментами - від яскравих і помітних кольорів до приглушених пастельних тонів.

Просто потрібно докласти певних зусиль, щоб вишивка пряжею на в'язаних речах виглядала естетично.

Особливості декорування в'язаних речей

Будь-декор трикотажних виробів має ряд особливостей. Його можна виконувати як на готовому одязі, так і на окремих деталях: комірі, подолі, поясі або рукавах.

Щоб не порушити пропорції малюнка і не скривити основу в'язаного полотна, для вишивання потрібно придбати голку в спеціалізованому магазині. Вибираючи, зверніть увагу на маркування товару «для в'язаних і трикотажних виробів».

Ці голки бувають різної товщини. Вони мають затуплений кінчик, щоб не пошкодити полотно для вишивки.

Щоб легше було всунути нитку, діаметр голки підберіть на розмір товщі нитки. А також товщина нитки для вишивки повинна бути дорівнює товщині ниток, які ви використовували при в'язанні.

Популярні способи нанесення малюнка

Можна зробити зображення на прозорому папері типу кальки Можна зробити зображення на прозорому папері типу кальки. Пришити його простими стібками до матеріалу по контуру малюнка. Потім папір видаляється, а на виробі залишається зображення, яке зашивається.

Крім того, нерідко використовують флізелін. Можна зробити заготовку самому, а можна придбати готовий малюнок. За допомогою праски приклеюють малюнок на тканину. Заготівлю можна зробити як одним зображенням, так і вирізати всі деталі окремо. Такі схеми пріпарівают до одягу за допомогою праски. Виконується вишивка по ній частіше технікою «двостороння гладь».

І останній спосіб - імпровізація. Декоруємо на свій розсуд, давши волю фантазії. Деякі елементи вишивки можна зробити намистинами, бісером, стеклярусом або блискітками.

Вишивка рококо для початківців

Таке цікаве назву вишивка рококо отримала від французького слова, яке в перекладі читається як «завиток» Таке цікаве назву вишивка рококо отримала від французького слова, яке в перекладі читається як «завиток». Вишивка рококо для початківців на в'язаній речі може виявитися простим заняттям. Цей вид декору ідеально підійде для створення об'ємних квіткових пелюсток, різних листя або стеблинок на трикотажних виробах.

Виконується в техніці під назвою «петельний шов», тільки кількість завитків голки або її обмоток розраховується залежно від необхідної довжини стібка до товщини нитки. В результаті вийде об'ємна фігура зі стібком, навколо якого кілька разів обмотується нитка.

Спосіб вишивання пряжею на в'язаних речах.

Вивчаючи мистецтво ручної вишивки на в'язаних виробах і трикотажі, приділіть увагу освоєнню техніки простих швів. Для цього вам знадобляться:

  1. Канва (ще її називають «лічильна тканина»). Це тканинний матеріал з великим переплетенням ниток основи і качка. Нитки, які розташовані рівномірно, формують клітини одного розміру, що дуже спрощує процес вишивання.
  2. Різновид голок і ниток. Товщина голки повинна бути на розмір більше товщини нитки.
  3. П'яльці. Це пристосування забезпечує хороше натягнення тканини в процесі вишивки. П'яльці просто незамінні в роботі початківців майстринь.

Підготувавши всі матеріали, можна приступати до роботи.

Основні техніки

В'язані трикотажні вироби - це особлива основа для рукоділля. Щоб вишивка на таких речах виглядала доречно, потрібно освоїти деякі види стібків і технік.

Один з найпопулярніших видів швів - це прямий (найпростіший). Він є основою для більшості вишивок.

Такі шви також виконують облямівка по контуру малюнка.

До простих прямим швах відносяться:

Важливо пам'ятати один секрет при виконанні різноманітних видів вишивки на трикотажних або в'язаних виробах. Полягає він у тому, що з виворітного боку роботи не роблять вузлики.

А кінці нитки закріплюють таким чином: зробивши перший стібок, залишають на виворітного стороні «хвостик». Далі в процесі роботи ховають цей шматочок нитки в вишивку.

Майстер-клас з виконання деяких видів стібків

Щоб навчитися вишивати красиво і правильно, важливо вивчити всі види і етапи роботи. Кожна техніка відрізняється від іншої техніки способом виконання, матеріалами, зовнішнім виглядом.

  1. Прямий шов. Роблять перший прокол голкою полотна, потім перетягують голку на лицьову сторону виробу. На відстані один від одного 6 мм прошивають стібок, виводять нитку з голкою навиворіт. Повторюють ряд за рядом в міру необхідності, шви з двох сторін трикотажної тканини намагаються робити рівномірними.
  2. Хрест. В'язане виріб протикають голкою з виворітного боку, виводять робочу нитку на лицьову сторону. Стібок роблять направо від низу до верху, як би по діагоналі. З вивороту опустіть по стороні того ж квадрата вниз. Наступний шов потрібно зробити в ліву сторону, повторюючи попередній.
  3. Гладь. При техніці гладь малюнок потрібно перевести на в'язане виріб за допомогою кальки або флізеліну. Щоб малюнок лягав рівно, потрібно стежити за відстань між рядками. Важливо, щоб ця відстань була одно товщині нитки, яку використовують для роботи.

При належній увазі і посидючості результат вийде просто приголомшливим.

Квітка на в'язаному полотні

Красиво виглядає одяг, декорований вишитим і квітами і листям. Навіть самий пересічний пуловер, кардиган або плаття з таким зображенням придбає цікавий, стильний вигляд. Способів такої вишивки існує досить багато. Наприклад, вишивка бісером.

Така вишивка на в'язаних одязі маленькими намистинками-бісерінкамі, переливаються на світлі, надає ошатний вид образу. Уже кілька сезонів така вишивка знаходиться на піку популярності всесвітніх брендів. Багато будинків моди підчепили цей «в'язальний бум». Речі з цим декором зустрічаються в колекціях D & G, Prada і інших. Вони пропонують прикрашати вишивкою бісером будь-який одяг і аксесуари. Починаючи від купальників і сумок і закінчуючи теплими в'язаними пальто і навіть взуттям.

А такий декор на в'язаних речах шовковими стрічками перетворить будь-який одяг або аксесуар в унікальний дизайнерський наряд.

Для цієї техніки добре підійдуть квіткові мотиви, пишні букети, кучеряве грона винограду, самотні квіти або фантазійний буйно квітучий сад.

Для дітей підійде одяг, прикрашена вишитими героями з улюблених казок або мультфільмів.

Будь-яка вишивка - це унікальний спосіб декору одягу. У мережі можна знайти вишивку по петлях, схеми дитячі та дорослі на будь-який смак.

Метод вишивки «петля в петлю» неймовірно імітує плетений малюнок, так, що відрізнити від виїзного оригіналу практично неможливо Метод вишивки «петля в петлю» неймовірно імітує плетений малюнок, так, що відрізнити від виїзного оригіналу практично неможливо. Такий орнамент легко можна створити, завдяки структурі в'язаного полотна. Він підійде для оформлення дитячих і дорослих светрів, суконь, жилетів. Практично будь-який малюнок, який використовується для вишивання на полотні, легко можна відтворити на трикотажної тканини. Така обробка зробить унікальною і особливою будь-яку річ.

Можна сказати, що вишивка по вязаному полотну і трикотажі - універсальний спосіб оформлення одягу. Він підійде і для декорування літніх аксесуарів, і для зимових светрів з натуральної щільної вовни, і для дитячих костюмів. Навчитися робити цей декор своїми руками зовсім нескладно, якщо є бажання і терпіння для тренувань.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com