рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка на кепках і бейсболках по вашому ескізу

  1. Вартість вишивки на бейсболки
  2. Виробництво бейсболок з вишивкою
  3. Можливості вишивки на кепках
  4. Де зробити вишивку на кепці?
  5. Бейсболки з вишивкою на замовлення
  6. Замовити вишивку на бейсболках

Вишивка на бейсболках затребувана в багатьох сферах. Вишитий логотип підвищує престиж компанії і грає на розкручування бренду, а вишита емблема підвищує командний дух і вселяє віру в перемогу. Серед молоді вишивка на кепках розповідає про погляди на життя, приналежності до субкультури, улюблених групах і іграх. Іменні бейсболки - універсальний подарунок, а кепки з написами піднімають настрій і створюють особливу атмосферу.

Комп'ютерна вишивка на одязі - кращий спосіб нанесення на головні убори. Вона не линяє й не вигорає, не деформується сама і не деформує предмет. Кепки з вишивкою прослужать довгі роки, залишаючись яскравими, акуратними і красивими.!

Ми займаємося виготовленням вишивки на кепках з 2007 року, а так само готові закупити і самі бейсболки. Великі компанії, спортсмени, волонтери, співаки і прості люди з активною життєвою позицією давно в числі наших клієнтів! Кожен знаходить у нас саме ту вишивку, яка йому потрібна. звертайтеся , Раді вишити для вас!

Бейсболки з вишивкою на замовлення

Ми робимо вишивку на бейсболці від 1 штуки, можливо виконання багатотисячних тиражів в короткі терміни. Ми вишиваємо по вашому ескізу будь-які картинки, логотипи, емблеми, написи, імена, символіку, візерунки. Чи можемо вишити на ваших кепках, а можемо закупити бейсболки для вишивки. Є пятіклінкі і шестиклинки, снепбекі на замовлення і двоколірні бейсболки.

Нанести вишивку можна на лобову частину бейсболки, з боків і ззаду, а так само на хлястик. Вишити на козирку неможливо, тому що голка не зможе його пробити. Однак ми можемо обтягнути козирки тканиною.

Рекомендуємо бейсболки з 3D-вишивкою - рельєфні елементи привертають увагу. Незвичайна послуга - вишивка нитками, що світяться в темряві.

Наші бейсболки з вишивкою в життя

Дівчинка пускає мильні бульбашки в кепці з вишивкою на Mildberry Regatta 2014

Студенти РЕУ ім.Плеханова в бейсболках із вишитим логотипом

Студентка РЕУ ім.Плеханова в бейсболці з вишитим логотипом

Дівчина в кепці з прямим козирком з нашої вишивкою

Соліст групи РибійЖир в бейсболці з вишивкою

Вартість вишивки на бейсболки

Ціна вишивки на кепках розраховується індивідуально. Ми подбереём такий набір послуг, який найбільшою мірою буде відповідати вашим цілям і можливостям. Щоб розрахувати ціну вишивки на бейсболках, надішліть нам на пошту [email protected] ескіз із зазначенням розміру і кількості примірників, а так само ваші побажання. Якщо ви хочете, щоб ми закупили для вас кепки для вишивки, виберіть моделі в нашому каталозі бейсболок . Вартість кепок залежить від тиражу, уточнюйте у менеджерів.

У робочий час ми відповімо в протягом 15 хвилин. Середній термін виконання замовлення - 5-7 робочих днів. Якщо потрібна вишивка на бейсболках терміново, то за доплату в 100% ми зробимо її вже сьогодні.

Таблиця зразкових цін допоможе вам зорієнтуватися. Виберіть в кожному рядку бажаний пункт і підсумуйте зазначені ціни, так ви отримаєте вартість роздрібного замовлення.

Бейсболки. Чи можемо вишити на вашій кепці або закупити для вас бейсболки під нанесення.

Дизайн. Ціна дизайну по складним картинок і фотографій розраховується індивідуально. Дизайн оплачується один раз, при повторній вишивці платити за дизайн не потрібно. Якщо на кепці буде кілька різних зображень, кожен новий дизайн оплачується окремо.

Вишивка. Вказані роздрібні ціни на замовлення вишивки на кепках від 1 шт., Для уточнення вартості вашого тиражу заповніть форму , Напишіть на пошту [email protected] або зателефонуйте +7 (495 722-95-05.

Виробництво бейсболок з вишивкою

Для того щоб зробити вишивку на кепках, використовується спеціальна технологія і устаткування, що дозволяють перетворити плоский рух в обертальний, тому що машинна вишивка на бейсболках проводиться не на плоскій поверхні.

Для цього на вишивальному верстаті використовується спеціальний округлий вал, на якому закріплюється кепка або бейсболка, і, при установці спеціальних параметрів, голка буде здійснювати дугоподібні руху по заданій в програмі траєкторії.

Таким чином, вишивка на бейсболці або кепці можлива на самих різних місцях головного убору: на лобі, на козирку, на боковинах або на потиличній частині. Незалежно від місця вишивки, малюнок завжди буде чітким і зрозумілим, привертаючи до себе загальну увагу!

Ваш ескіз Дизайн Нанесення Результат

Ескіз логотипу Олімп

Створений нами дизайн машинної вишивки логотипу Олімп

Виготовлення вишивки на бейсболці

Готова вишивка логотипу Олімп на бейсболці

Можливості вишивки на кепках

Матеріал. Ми вишиваємо на бейсболках з бавовни, поліестеру, велюру, шкіри і джинси, мікроволокна і сітки, брезенту та замші. Для кожного матеріалу розроблена своя технологія, щоб домогтися максимально акуратного і довговічного нанесення.

Розмір і місце нанесення. Максимальний розмір вишивки на лобі залежить від розміру кепки, для стандартної це 6 см у висоту 13 см в ширину. Щоб зробити вишивку на лобовій частині більше, використовується нашивка. Можна купити вишивку на кепках на боці, тоді розмір досягає 8 см в довжину, якщо це напис, якщо картинка - менше. Вишивка на хлястику і ззаду повністю залежить від розміру бейсболки, звертайтеся за конкретними цифрами до менеджерів. Що стосується мінімального розміру, то він обмежений лише зручністю сприйняття. Наприклад, ми не рекомендуємо робити шрифт менше 5 мм у висоту, тому що його буде складно прочитати. Щоб зробити вишивку на козирку, потрібно працювати з деталями крою.

Кольори і особливі нитки. В одному зображенні використовується до 12 кольорів, пропонуємо подивитися каталог ниток . Використання більшої кількості кольорів сильно ускладнить технологію вишивки, але ми можемо це зробити за додаткову плату. Так само пропонуємо металізовані, що світяться в темряві, що світяться в ультрафіолеті і меланжеві нитки. З ними вишивка на кепці стане ще більш індивідуальною!

Спеціальні пропозиції. Найпопулярніший спосіб зробити вишивку на бейсболках незвичайної - замовити 3д-вишивку . Рельєфне зображення виділяється на передній частині кепки і привертає до себе погляди. Ще одна цікава пропозиція - обтягування козирка кепки матеріалом.

Де зробити вишивку на кепці?

На основі нашого багаторічного досвіду ми пропонуємо ряд рекомендацій, куди краще зробити вишивку на бейсболці, щоб вона була ефективна. Сподіваємося, що наші поради вам допоможуть!

На лобі Збоку Ззаду на хлястику

Вишивка на передній частині кепки "Запорожець"

Вишивка на бічній частині кепки

Вишивка на задній частині кепки

Вишивка на хлястику бейсболки

Вишивка на лобі кепки. Лоб - ідеальне місце для нанесення логотипу або емблеми. Ця частина бейсболки привертає найбільше уваги, тому розмістіть тут найважливіше зображення. Так само на лобі добре виглядають декоративні елементи: візерунки, картинки, прикольні написи, імена. Рекомендуємо використовувати 3D-вишивку для виділення елементів.

Вишивка на боці кепки. Збоку розміщується додаткова текстова інформація. Це може бути текстова розшифровка логотипу, назва спортивної команди і її місто, слоган, прізвище та ім'я співробітника або спортсмена, прапор країни, загальна емблема змагання.

Вишивка ззаду. Вишивка на задній частині кепки виконується зазвичай по дузі, це підходяще місце для слогана, привітання, рекламної акції, адреси, девізу, повної розшифровки назви змагання.

Вишивка на хлястику. Найчастіше на хлястик наносять адресу сайту або короткі прикольні написи. Якщо кепка є корпоративним сувеніром, доречно саме на хлястику вказати привід і дату. Таке нанесення вишивки на бейсболки показує вашу увагу до деталей.

Бейсболки з вишивкою на замовлення

Вишиті бейсболки або кепки - популярний головний убір серед різних верств населення: молоді, спортсменів, туристів. На них зручно наносити логотипи кампаній, які використовують ці головні убори як деталі корпоративного стилю. Незамінні вони і при рекламних акціях і створенні промо-одягу . Що стосується особистого сфери, то бейсболки з ім'ям - хороший подарунок і деталь стилю. Тому купити вишивку на бейсболках - це ефективний засіб залучення уваги і хороший рекламний хід.

Бейсболка стала незамінним головним убором для тих, хто працює в приміщенні. Службовці відомих фірм носять брендовані кепки, це стало візитною карткою. Зазвичай вони йдуть в комплекті з вишитими футболками .

Замовити бейсболку зі своєю вишивкою - це практичний і оригінальний подарунок. Кепки носять все, а кепка з вашим ім'ям або коханої цитатою точно підвищить натсроеніе. Вишити можна все, що завгодно, навіть фотографії. Ось такий простір для уяви!

Ми можемо вишити на ваших бейсболках, а можемо замовити у наших постачальників кепки для вишивки. Таким чином, при мінімумі зусиль з вашого боку ви отримуєте відмінний результат!

Вишивка на кепках в Москві

3D-вишивка на кепці "Блокнот" з нашивками на козирок

Вишивка на бейсболці від 1 штуки емблеми Бетмена

Машинна вишивка на бейсболках золотом

Нанесення вишивки на бейсболки yuudai

Бейсболки з вишивкою на замовлення Breaking Bad

3D-вишивка ЯВВФУ на кепках

Замовити бейсболку зі своєю вишивкою

Нашивки і значки на кепках

3D-вишивка на снепбеке "Розвідка"

Вишивка на снепбеке логотипу групи "Руки вгору!"

Вишивка на кепці логотипу "Хімчистка №1"

Вишивка на кепці "Умба 2016"

Вишивка логотипу "Red Bull" на кепці

Вишивка емблеми "Порше" на кепці

Замовити вишивку на бейсболках

Замовити вишивку можна прямо на нашому сайті, або надіслати лист з ескізом, розміром і кількістю примірників.

Ми відповімо вам найближчим часом, розрахувавши вартість вашого замовлення. Менеджери допоможуть вам визначитися з набором наших послуг, а дизайнери дадуть поради з приводу зображення, якщо вам це необхідно.

Способи оплати: готівка, безготівка, переклад на банківський рахунок, електронні гроші (WebMoney, Qiwi-гаманець, Яндекс.Деньги).

Способи доставки: наш кур'єр, самовивіз, поштові сервіси.

Нехай вас порадують наші фото вишивки !

Всі питання можна задати по пошті або зателефонувати.

[email protected]

+7 (495) 722-95-05


Залиште коментар або задайте питання!


Рекомендуємо статті



Промвишівка: вишиваємо всім на радість!

Де зробити вишивку на кепці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com