рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка хрестом: особистий досвід про готові набори та схеми

Моє захоплення вишивкою почалося досить давно, але, як не дивно, мене зацікавили вишивкою нема на уроках праці

Моє захоплення вишивкою почалося досить давно, але, як не дивно, мене зацікавили вишивкою нема на уроках праці. Все вийшло трохи інакше, одна фраза: «ти не зможеш зробити також, ти не зможеш вишити таку велику картину» буквально перевернула все моє життя. З тих пір пройшло більше 10 років і весь цей час я не розлучаюся зі своїм хобі.

Можливо, я б не зробила багатьох помилок, якби могла читати різні блоги про вишивку з якісними фото і цінними порадами, як зараз, але, на жаль і ах, тоді все тільки починалося, і в моєму місті складно було знайти по-справжньому якісні матеріали .

Перший міф, який хотілося б зруйнувати: вишивкою займаються не тільки старенькі бабусі. Якщо подивитися інстаграм по тегу «вишивка», ви будете приємно здивовані, скільки молодих дівчат захоплюється подібним. Звичайно, серед робіт зустрічаються і речі, що викликають подив, але це вже справа смаку.

У магазинах в достатку можна знайти набори для початківців і професіоналів по будь-якими цінами. Але тут я б не стала гнатися за дешевизною, є великий ризик помилитися. У цьому пості я почну з короткого знайомства з виробниками (чия продукція, звичайно ж, потрапляла до мене в руки) і розповім про авторські схемах і «прогоні».

Всі фірми я б розділила на кілька груп: фірми категорії мас-маркет, мідл-маркет і умовно кажучи «люкс» (хоча це поняття застосувати до вишивки у мене не піднімається мову). Відповідно різниця між ними в розкрученості фірми, як упаковки, ниток, канви, наскільки якісно надрукована і опрацьована схеми, наявність дрібниць у вигляді голок та ін. Зрозуміло, що якщо ви купите набір невідомої фірми в магазині фікс прайс і набір Dimensions різниця буде помітна неозброєним оком. У комплекті з фікс-прайса ви знайдете канву з криво нанесеним контуром, безладно намотані на картонку нитки (за принципом «здогадайся сама яким кольором вишивати») і кольорову схему, все це пишність упаковано в дивний пакетик.

У мене в роботі зараз знаходиться наступний набір Діменшенс, нитки і канва вже трохи пошарпані, тому що займаюся ними вже не перший місяць. У Діменшенс все нитки розкладені за кольорами (але така «опція» характерна для наборів китайської зборки, тому що вони відмовилися від виробництва в Америці), є кольорова-символьна схема, в комплект входять голки (бісер і шарм в залежності від колекції) , є всякі інструкції-розшифровки, набір упакований якісно і з повагою до клієнта. Особисто у мене були набори тільки виробництва Китай і порівняти з Американської складанням я не можу.

За мої 10 років діяльності я встигла познайомитися з декількома фірмами, найбільше мене приваблювало Золоте руно, фірма вітчизняна, ціни були невисокі, а набори можна було знайти практично в будь-якому магазині рукоділля. В цілому я вишила близько 9 картин по їх схемами, 1 кинула і повертатися не хочу. Всі вони були різного розміру, якісь уже втрачені, про якісь я навіть не згадую. Одну картину я обожнюю до сих пір, останній набір довелося кинути через погану якість ниток, вони просто рвалися. Можливо, його неправильно зберігали до покупки або просто трапився якийсь шлюб, гадати не буду. До Золотому руну я, швидше за все, не повернуся, мене перестала чіпляти їх продукція, мені не подобається дизайн, не моє і все тут.

До Руна були всякі дрібні фірми з недорогими вишивками, назви яких я вже й не пам'ятаю. Пам'ятаю, що багато вишивала шерстю, а потім вже перейшла на бавовняне муліне. Також я вишивала набори фірм Аліса ( http://nafabriku.ru/catalog/alisa/ ) І Panna ( http://nafabriku.ru/catalog/panna/ ), Ніяких нарікань до їх наборам у мене не було.

Крім великих виробників, схеми можна придбати у окремих авторів, тоді ви просто купуєте схему, а потрібні нитки і канву докуповуєте окремо. Є дуже гарні якісні схеми, але є ризик потрапити на «прогін». Прогоном називається схема, створена через спеціальну програму і ніяк не оброблена. Такі схеми «небезпечні» великою кількістю квітів, окремих хрестиків «в чистому полі» і не дуже симпатичним результатом. Наприклад, я знаходила відгуки в мережі, коли дівчата замовляли розроблену схему з якоїсь відомої картини, починали вишивати, а у персонажа волосся виявлялися зеленого кольору.

Також схеми можна знайти в різних журналах по вишивці, але ніхто вам не дасть гарантії, що з одного купленого номера ви вишиєте хоча б 1 картинку. Я вишивала по декільком журналам: «Вишиваю хрестиком» та DFEA (французький журнал, я просто закохалася в серію etude botanique). Опрацюванням схем в обох випадках залишилася задоволена, плюсом є відносна дешевизна такої вишивки (з умовою, що з вами хтось ділиться схемою і ви не скуповуєте всі номери журналів, або викуповує тільки потрібний номер), ви завжди самі можете підібрати нитки і канву з своїх запасів.

Дольникова А.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com