рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивка гладдю на швейній машині:: Шістсот рад

Вишивка гладдю дуже тривалий процес вимагає особливої ​​акуратності накладення стібків, але робота того варта. Однак гладдю можна вишивати не тільки вручну голкою, але і на швейній машині. Є кілька видів кольоровий гладі для швейних машин. Натяг нитки при вишивці гладдю дещо слабше, ніж при інших видах робіт, але нижня нитка затягується трохи тугіше, ніж верхня. В верх заправити кольорові нитки муліне, в човник швейні нитки №80.

В верх заправити кольорові нитки муліне, в човник швейні нитки №80

гладдю вишивають по окремим схемами, а так само в поєднанні з іншими видами вишивки. На швейній машині виконують одноколірну гладь, багатобарвну, просту без настилу і робити її опуклою з настилом. Напрямок стібків не має певного напряму, вони можуть бути вертикальними, горизонтальними і з нахилом в праву або ліву сторону.

Вишивають на машині гладь нитками муліне і шовком. Для цього в човник треба заправити котушкові бавовняні нитки №60 або №80. Натяг верхньої нитки слабкіше заправленої в човник.

Познайомимося з декількома видами гладі, які роблять на швейній машині.

Гладь без настилу. Тканина туго натягнути в п'яльцях. Схему візерунка по контуру обстрочіть дрібної рядком і весь мотив заповнити стібками, що йдуть в одному напрямку, щоб вони щільно лежали один біля одного. Залежно від малюнка робити і напрямок стібків, і їх нахил.

Гладь з настилом. Настил в гладі створює опуклість візерунка, гладь виходить опуклою і об'ємної, створюючи ілюзію зображення 3D. Для цього контур малюнка обстрочіть рядком і весь малюнок настрочити частими стібками, які і будуть настилом. Чим щільніше покласти стежки, тим випукліше буде виглядати гладь. Потім поперек стібків настилу настрачівают щільно один до одного стежки вже створюють гладьевой опуклий візерунок. Настил можна робити по всій вишивці або тільки по деяким фрагментам схеми узору.

Гладь в прикреп. Такий вид гладі застосовується для вишивки декоративних візерунків на скатертини, покривалах, декоративних подушках , Чохлів на стільці і для прикраси штор. В човник заправляють котушкові нитки №60, 80 в колір пасма. Цей вид вишивки виконується пасмами ниток. Кількість ниток в пасмі залежить від товщини ниток і характеру малюнка. Чим більше малюнок, тим більше ниток в пасмі. Пасмо укладають по контуру малюнка і декількома ударами машинної голки закріплюють на малюнку, відтягують її до контуру візерунка і двома невеликими стібками закріплюють. Закріплюють пасма в тих місцях, де її треба повернути.

Відтягнувши пасмо в протилежну сторону малюнка, поруч з нею виконують машинну строчку і закріплюють пасма через два сантиметри двома стежками. Дійшовши до контуру малюнка, пасмо закріплюють і розгортають в зворотному напрямку. Так вишивається весь мотив.

Насип. Насип один з видів машинної вишивки, виглядає як спіралеподібні кільця. Колечка, що створюють насип доповнюють малюнок вишивки і прикрашають його, заповнюючи вільні місця і надаючи малюнку серебристости. Контур малюнка, на якому повинна бути насип обстрачівают, потім рухаючи пяльци з тканиною по колу, настрачівают дрібної рядком, спіралеподібні маленькі колечка.

Контур малюнка, на якому повинна бути насип обстрачівают, потім рухаючи пяльци з тканиною по колу, настрачівают дрібної рядком, спіралеподібні маленькі колечка

Атласну шиття. Такий вид машинної вишивки дуже затребуваний для оформлення декоративних виробів. Атласну шиття виконують на диванних подушках, портьєрах і скатертинах, нитками муліне або шовком в одну нитку. Це вид багатобарвним вишивки виконаної у вигляді атласної шиття. Як завжди робота виконується в п'яльцях, контур малюнка обстрочіть дрібної рядком. Потім все полотно під вишивку застрочити стежками по 5мм, стежки виконувати щільними рядами по діагоналі з лівого нижнього кута малюнка до правого верхнього кута. При зворотному ході стежки кладуть в розкол від середини одного стібка до середини другого.

Гладь багатотонна. Багатотонна або художня гладь призначена для мотивів з рослинним орнаментом. Для роботи можна використовувати бавовняні нитки, нитки муліне і шовк. Нижню нитку можна заправляти бавовняну котушкову №60,80. Машинну вишивку такого виду гладі виконують, якщо мотив складається з квітів, листя і ягід. Для роботи підбирають нитки в одній колірній гамі, але з кількох відтінків від самого темного до самого світлого.

Контур малюнка обстрочіть на машині, заправити нитку одного з призначених відтінків і від обшитого контуру до центру настрочити по всьому малюнку, стежки різної довжини залишаючи невеликі проміжки між ними. Якщо мотив становлять кілька тонів, то нитки кожного попереднього тону настилають стежками різної довжини.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com