рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вишивання хрестом і сотнею інших способів: як вибрати швейну машинку

  1. Класифікації швейних машин - що для чого
  2. На що дивитися, вибираючи швейну машинку?
  3. резюме

Більшість пам'ятає старі ручні (ножні) або вже електричні швейні машини, у деяких такої «раритет» зберігається вдома, і викинути шкода і місце займає. На зміну даних моделям прийшли нові, більш просунуті і навіть комп'ютеризовані, здатні майже самостійно, шити і вишивати. Як вибрати швейну машину, різновиди, і на що звернути увагу, читаємо в даній статті.

Як вибрати швейну машину, різновиди, і на що звернути увагу, читаємо в даній статті

«Так шили раніше» - це не наші методи, вибираємо швейну машинку. Жан-Франсуа Мілле "Молода швачка".
Всі розуміють призначення швейної машинки (одному шкарпетки залатати, другого плаття пошити), у чому тоді складність її вибору? Справа в тому, що сучасні пристрої здатні не тільки шити, а й вишивати, не те, що хрестиком, а мало не «бантиком». При цьому швейні машинки діляться на кілька видів (мається на увазі складність і кількість виконуваних операцій пристроєм).

Класифікації швейних машин - що для чого

Найбільш простими машинами початкового рівня є електромеханічні швейні машини . Даний тип пристроїв не вимагає особливих знань для його використання і відрізняється демократичної ціною, але правда творити мега шедеври швейного мистецтва у вас на них не вийде.
Найбільш простими машинами початкового рівня є   електромеханічні швейні машини
Електромеханічна швейна машина Singer Talent 3321
Більш просунуті і функціональними є комп'ютерні швейні машини . Пристрій оснащений кнопковим блоком управління і дисплеєм, який виводить всю інформацію та підказки. Ви самі можете задати програму, за якою машина буде шити, і які шви при цьому будуть використовуватися. Щоб виконувати строчки різної ширини машина може рухати тканину в чотирьох напрямках.

Комп'ютерна швейна машина Brother INNOV-'IS 350SE
Найдорожчими і функціональними є швейно-вишивальні комп'ютерні машини. Даний тип машин вже більше розрахований не на любителя, а на професіонала. У своєму арсеналі машина налічує більше 7 видів петель, 500 операцій, схеми вишивок і окремий вишивальний блок. Купивши спеціальне програмне забезпечення таку швейну машину можна підключати до комп'ютера і створювати, а потім вишивати зображення будь-якої складності.

Швейно-вишивальна комп'ютерна машинка Brother INNOV-'IS -1500 / 1500D - пришиє все

На що дивитися, вибираючи швейну машинку?

Одним з основних критеріїв при виборі швейної машини є кількість рядків, які вона здатна зробити. Але, також варто приділяти увагу тому, які саме рядки здатна робити машина, і які з них ви будете використовувати в своїй роботі.
Перш за все, приділяйте увагу робочим рядках. До них відносяться: пряма, зигзаг, потайна (шви непомітні з лицьового боку), оверлочная (обробка краю тканини, щоб та не «витрепивалась») і еластична (застосовується для трикотажних тканин).
Також є декоративні строчки їх покликання - прикрасити ваше виріб.
Одним з основних критеріїв при виборі швейної машини є кількість рядків, які вона здатна зробити
Швейна машина Janome 7518A з оверлочної та трикотажної, потайний, еластичною і еластично потайною рядками
Не менш важливим аргументом при виборі швейної машинки є можливість, і вміння виконувати різного роду петлі . Навіть найпростіші, не кажучи вже про комп'ютеризованих машинах, можуть обробляти петлю і здатні робити кілька їх видів. Якщо ваш пристрій має вбудовану пам'ять, то можна виконавши один раз петлю повторювати її створення, викликаючи з пам'яті пристрою.

Швейна машина Minerva MC 197 може робити 7 петель
Для роботи з ниткою корисною виявиться функція зупинки голки (у верхньому або нижньому положенні).
Черговим, але не менш важливим є тип човника, який використовується у вашій машинці. Найбільш часто зустрічається і простий - хитний човник . На жаль, даний човник має невисоку швидкість шиття і велику вібрацію під час роботи.

Швейна машина з хитним човником Jaguar JemLux
Горизонтальний човник є зручним для заправки шпульки. Завдяки тому, що шпульку легко побачити - відразу можна оцінити, скільки нитки на ній залишилося. У порівнянні з хитним даний човник не так «трясе» і не заплутується нижня нитка.

Швейна машина Toyota SPA 26 обладнана горизонтальним човником
Найнадійнішими і найменш вібруючими вважаються вертикальні човники .

Представник швейних машин з вертикальним човником - Pfaff Creative 2134
Також варто звернути увагу на потужність двигуна. Зазвичай чим потужніший двигун швейної машинки, тим більш товсту і (або) жорстку тканину вона здатна прошити. Завдяки обмежувача максимальної швидкості шиття (функція випливає з назви) швидкість шиття можна обмежити на важких ділянках, тим самих прошити вийде більш якісно.
Деякі швейні машинки з комп'ютерним управлінням мають вбудовану систему підказок. Дана система радить, що і як використовувати для того чи іншого типу тканини.

резюме

Швейна машина допоможе вам залатати всі діри або вишити малюнок на ваших речах. Вибираючи даний пристрій, зверніть увагу на його «здібності» і функціонал. Варто розуміти, для чого ви хочете купити швейну машинку, для «погратися», іноді щось зашити або вишивати професійні картини.

Всі розуміють призначення швейної машинки (одному шкарпетки залатати, другого плаття пошити), у чому тоді складність її вибору?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com