рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Виробники

Anchor Bucilla Dimensions Dome Luca-S Ninue Riolis RTO Vervaco Аліса Чарівна мить Чудова голка Інші

Англійська фірма Anchor (Анкор) є однією з найпопулярніших серед виробників наборів для вишивання, історія якої налічує вже понад 250 років Англійська фірма Anchor (Анкор) є однією з найпопулярніших серед виробників наборів для вишивання, історія якої налічує вже понад 250 років. Продукція компанії постачається в багато країн світу. Anchor є частиною найбільшої компанії Coats PLC. Розробники схем завоювали любов і відданість вишивальниць своїми точно опрацьованими дизайнами і барвистістю подаються робіт. Схеми різноманітні за сюжетами і тематикою, що дозволяє охопити більшу аудиторію. Колекції Anchor підходять для будь-якого віку і смаків. Ведмедики Тедді не залишать байдужими нікого, від малого до великого. "Mia" вражає пишністю фарб, а «Royal Paris» підійде для найвишуканіших і витончених натур. Що стосується рівня складності, можна сміливо сказати, що кожен любитель вишивки знайде щось цікаве для себе із запропонованих картин.

Подивитися схеми фірми Anchor Шукати схеми фірми Anchor на форумі

Подивитися схеми фірми Anchor   Шукати схеми фірми Anchor на форумі

фірма Bucilla вже більше 150 років по праву займає одну з провідних позицій у виробництві наборів для рукоділля. Компанія була заснована в 1976 році Девідом Каннінгемом. Весь цей час набори для вишивання Bucilla користуються величезною популярністю в усьому світі.

Набори цього виробника відрізняються високою якістю і неперевершеним дизайном, над яким працюють професійні художники, що дозволяє картинам бути вишуканими і реалістичними. Сюжетна лінія наборів дуже різноманітна, від міських і природних пейзажів до портретів і натюрмортів. Багато вишивальниці хотіли б мати у своїй колекції настільки прекрасні роботи. Варто відзначити, що набори прекрасно сформовані: схемою, інструкцією, канвою, і найголовніше - оригінальним муліне Bucilla. В роботі, складність може викликати дрібна канва, але справжні умільці подолають всі труднощі на шляху до прекрасного.

Подивитися схеми фірми Bucilla Шукати схеми фірми Bucilla на форумі

Американська фірма Dimensions - це воістину «титан» в сфері рукоділля Американська фірма Dimensions - це воістину «титан» в сфері рукоділля. За порівняно невеликий термін свого існування, трохи більше 25 років, цей виробник уже встиг підкорити серця багатьох рукодільниць у всьому світі. Дизайнери Dimensions намагаються якнайточніше пропрацювати схеми, що видно навіть при побіжному погляді на роботи. Вишивки вражають своєю реалістичністю і різноманітністю сюжетів. Вибір технік теж порадує найвимогливіших майстринь: рахунковий хрест, Несчетний хрест, гобелен, гладь, вишивка стрічками та бісером. Особливе місце в вишивці займають прийоми, такі як backstitch, хрест, полукрест, що надає роботі наближення до натуральності зображення. Кожен набір включає в себе схему, інструкцію, палітру оригінального муліне Dimensions. Нитки цього виробника також відрізняються високою якістю і різноманіттям відтінком, за рахунок цього вишивка виглядає дуже оригінально. Здавалося б, вишивати ці красиві картини складно, але це не так, бо Dimensions опрацьовує схему так, щоб час, проведений за роботою було приємним і захоплюючим.

Подивитися схеми фірми Dimensions Шукати схеми фірми Dimensions на форумі

Корейська фірма Dome почала своє становлення в кінці минулого століття в 90-і роки Корейська фірма Dome почала своє становлення в кінці минулого століття в 90-і роки. За кілька років, почавши свою роботу з невеликого ательє в Сеулі, фірма поступово стала розвиватися в повномасштабне виробництво наборів для рукоділля. І незважаючи на зовсім невеликий стаж на світовому ринку, фірма сміливо може конкурувати з відомими брендами. У 2001 році виробництво було перенесено в Китай, що дозволило розширити обсяг виробництва і ринок збуту. Дизайнерські рішення художників захоплюють своєю красою і свіжими ідеями. Мальовничі пейзажі, химерні годинник, подушки, квіти - все це безсумнівно може стати прикрасою будь-якого інтерьера.В комплект кожної вишивки входять кольорова схема, канва, оригінальні нитки. Що примітно, виробники подумали про покупців і перевели муліне в кілька інших палітр (DMC і Anchor), тому будь-який умільці не важко вишити навіть ту картину, де представлена ​​велика кількість квітів.

Подивитися схеми фірми Dome Шукати схеми фірми Dome на форумі

Подивитися схеми фірми Dome   Шукати схеми фірми Dome на форумі

Молдавська фірма Luca-S була заснована Кишиневі в 90-і роки минулого століття сімейною парою, артистами балету Державного Академічного ансамблю танцю «Жок». Хобі по вишивці національних костюмів, яке було невеликої підробітком, перетворилося в маленький сімейний бізнес. Поштовхом для цього починання стала колекція вишитих картин, яку молода пара побачила в Іспанії. Згодом маленьку справу переросло у велику виробництво, яке експортується в більш ніж в 20 країн світу. Любов і відданість рукодільниць фірма Luca-S заслужила чудовою якістю вироблених наборів і прийнятними цінами. Серед достоїнств робіт варто відзначити вибір технік, які пропонує фірма, це - звичайні рахунковий хрест і гобелен, що дає майстриням можливість виконувати вишивки в різному вигляді. Так само до плюсів відноситься спосіб намотування муліне, який не дає заплутується ниткам і зберігає їх чудову якість в первозданному вигляді. Сюжетні лінійки дуже різноманітні, в них включені і дитячі мотиви, і натюрморти, і картини за мотивами великих художників, таких як Леонардо да Вінчі, Рафаель, Ван - Гог.

Подивитися схеми фірми Luca-S Шукати схеми фірми Luca-S на форумі

французька фірма Nimue веде свою історію з 2002 року. Це порівняно молода компанія була заснована дизайнером Annaïck Chauvel. Сюжети вишивок своєрідні і вигадливі, але це анітрохи не благає їх достоїнств. З кожним роком популярність цього виробника все більше набирає обертів. Це пов'язано з тим, що тематика картин дуже казкова і загадкова. Мабуть, дизайнера надихнула життя кельтських народів, міфи і легенди. Здебільшого на них зображені ельфи, гноми, феї, Лепрікон. Для виконання цих чудових вишивок розробник рекомендує використовувати льон або тканини з щільним переплетенням ниток. Канва повинна бути м'яких, пастельних тонів. Для завершення образу в вишивках зазвичай використовуються дзвіночки, дзвіночки, намистини і бісер. До складнощів можна віднести використання шва backstitch, так як зазвичай його багато і іноді різних відтінків. Але, якщо подолати всі труднощі, можна отримати величезне задоволення від вишивання, до того ж ці картини в готовому вигляді завжди привертають погляд своєю незвичністю.

Подивитися схеми фірми Nimue Шукати схеми фірми Nimue на форумі

Компанія Ріоліс є, мабуть, самим яскравим представником в сфері виробництва наборів для вишивання Компанія Ріоліс є, мабуть, самим яскравим представником в сфері виробництва наборів для вишивання. За свою майже 20-річну історію існування фірма заслужила любов і повагу рукодільниць по всьому світу за неперевершену якість, точність виконання і різноманітність тематик наборів. Так само завжди радують привабливі ціни вишивок, які можуть дозволити собі кожен спраглий творчості людина. Виробник пропонує вишивки на будь-який смак і досвідченість: серія «Бджілка» - призначена для тільки початківців свій творчий шлях, серія «Створи сама» - наймасштабніша, що включає в себе різні тематики - підходить для будь-якого віку і смаків, і, нарешті, серія « Premium »- для найпрацьовитіших і вишуканих натур. У комплектацію наборів завжди входять якісні супутні товари російського і іноземного виробництва. Нитки, що входять в комплект можуть бути вовняні, акрилові і бавовняні. Таким чином, кожна вишивка виповнюється в неповторній манері, створюючи реалістичність і точність. Безсумнівно, у кожної рукодільниці в колекції є робота фірми Ріоліс, бо пройти мимо таких красивих вишиванок неможливо.

Подивитися схеми фірми Ріоліс Шукати схеми фірми Ріоліс на форумі

Московська фірма RTO з'явилася на просторах російського ринку трохи більше 15 років тому Московська фірма RTO з'явилася на просторах російського ринку трохи більше 15 років тому. Всі ці роки компанія ретельно працює над створенням неповторних дизайном своїх виробів. Фірма виробляє товари для в'язання, шиття, вишивання і для інших видів рукоділля. Що стосується вишивання, дизайнери вкрай дбайливо ставляться до своїх покупців, тому проект Готується кілька разів під контролем художника для досягнення більш досконалого результату. Це дозволяє підібрати точну кількість кольорів, що робить картину максимально реалістичною і художньої. Всі набори укомплектовані якісними матеріалами, такими як: муліне DMC на спеціальній планшетки, що дозволяє утримувати нитки в акуратному вигляді; канва в колір фону; докладна інструкція російською мовою, і, звичайно ж, схема. Розробники схем охоплюють широку аудиторію за рахунок великої кількості різноманітних жанрів, від портретів і натюрмортів до пейзажів з флорою і фауною. Великою перевагою наборів для вишивання є той факт, що фірма, піклуючись про клієнтів, комплектують їх додатковими супутніми товарами, наприклад - канвою з надрукованим фоном, годинниковим механізмом зі стрілками, листівками та іншими. Багато робіт представлені серіями, що дозволяє красиво оформити інтер'єр декількома картинами однієї тематики.

Подивитися схеми фірми RTO Шукати схеми фірми RTO на форумі

Подивитися схеми фірми RTO   Шукати схеми фірми RTO на форумі

Бельгійська фірма Vervaco веде свій часовий відлік з 1949 року. Її заснував продавець галантереї, приладдя для в'язання та вишивання - Jos Verachtert. За роки досвіду, бізнес став сімейним і перейшов до його дітям, які продовжили справу батька. В даний час, це один з кращих світових виробників товарів для рукоділля. Виробництво наборів для вишивання знаходиться в Тунісі, де розташовується філія компанії. Асортимент, пропонований виробником, дуже різноманітний. Кожна рукодільниця може знайти собі заняття до смаку. Це і гобелен, і техніка рахунковий хрест, і невеликі килимки. Особливе місце займає колекція невеликих диванних подушок, на яких зображені різні тематики, від квітів до мультяшних персонажів. Але, перлиною дизайнерських творінь є, звичайно ж, серія картин в палітрі сепія . Роботи цієї серії виглядають настільки чітко і реалістично, що важко повірити, що там використовується від 7 до 10 відтінків. Звичайно ж, це результат роботи неперевершених майстрів. Вишивати картини надзвичайно приємно і легко за рахунок відпрацьованої схеми і чітких інструкцій. Безсумнівно, будь-яка робота фірми Vervaco стане прикрасою будь-якого будинку, а так само може служити відмінним подарунком.

Подивитися схеми фірми Vervaco Шукати схеми фірми Vervaco на форумі

Шукати схеми фірми Vervaco на форумі

Молода компанія Аліса, існує з 2006 року. За цей час вона встигла міцно утвердитися на лідируючих позиціях сучасної індустрії рукоділля. Вона неодноразово брала участь у всеросійських і міжнародних виставках і конкурсах і отримувала лише позитивні оцінки та відгуки. Пріоритетна мета компанії - зберегти традиції такого виду рукоділля, як вишивка хрестом і створити подальші умови для його розвитку. Фірма спеціалізується на виробництві наборів для вишивання. Якщо ви вишиваєте по схемам фірми Аліса, можна не сумніватися, що у Вас вийде відмінний результат. Тому що, це - завжди висококласні матеріали (виробник використовує комплектує набори асортиментом фірми Gamma - муліне з 100% бавовни, апретована канва). Картини розроблені за мотивами художників або за своїми оригінальними фотографіями. Що стосується самої схеми, вона дуже зручна для читання, так як на ній нанесена слабка тонування, що дозволяє використовувати їй навіть при слабкому освітленні. Починаючи роботу з фірмою Аліса, не помічаєш, як швидко летить час творчого процесу, в результаті чого у Вас з'являється ще один твір власного виконання.

Подивитися схеми фірми Аліса Шукати схеми фірми Аліса на форумі

Шукати схеми фірми Аліса на форумі

фірма Чарівна Мить - найяскравіший представник українського ринку рукоділля. За трохи більше ніж 10-річну історію свого існування, компанією було розроблено понад 700 схем для вишивання різноманітних тематик. Особливу увагу дизайнери приділяють пейзажам, натюрмортів та квіткових композицій. Так само серед безлічі чудових робіт можна знайти колекції схем на православні теми, серед яких ікони і картини за біблійними мотивами. Кольорове рішення виробів теж приємно радує око, воно завжди соковите і барвисте. Виробник пропонує своєму покупцеві вибирати собі творчість за смаком, серед різних технік, в асортименті можна знайти і набори для вишивання стрічками, бісером і часткової вишивки. Всі набори укомплектовані тільки якісними матеріалами вітчизняних і зарубіжних виробників. Муліне, що входять до складу кожного набору можуть бути різні. Компанія віддає перевагу двом виробникам: британській фірмі «Anchor» і російському ПНК ім. Кірова (Санкт-Петербург). Розробники фірми намагаються продумувати кожну деталь в наборі, щоб час, проведений за вишиванням було захоплюючим і приємним.

Подивитися схеми фірми Чарівна Мить Шукати схеми фірми Чарівна Мить на форумі

Вміст вкладки 3

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com