рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Творчість в очікуванні дива ...

Кожна рукодільниця вкладає в свою працю не тільки сили і час, але і глибокий сенс Кожна рукодільниця вкладає в свою працю не тільки сили і час, але і глибокий сенс. Недарма здавна вишивання різних сюжетів пов'язувалося з певними життєвими ситуаціями або очікуваними подіями.

Наприклад, серед незаміжніх жінок досі дуже популярні парні сюжети - особливо пара лебедів або вовків, журавлі є найсильнішим символом здоров'я і благополуччя, а зображення будиночків допомагають обзавестися своїм житлом.

Для довгоочікуваного поповнення в родині вишивають янголят, дітей, плюшеві іграшки, і звичайно, образи Богородиці Діви Марії.

Взагалі-то ми, жінки, зазвичай віримо в магічну силу рукоділля, і як не дивно, в більшості випадків це працює Взагалі-то ми, жінки, зазвичай віримо в магічну силу рукоділля, і як не дивно, в більшості випадків це працює!

За численними відгуками на жіночих форумах в інтернеті, пальму першості серед "чарівних" сюжетів вишивки для вагітності гордо тримають три ангелика (Набір "Майже ідеальний", Dimensions, Малюнок на тканині "Три ангелка", Арт-Соло ).

До речі, досвідчені і успішно дочекалися результату умільці радять починати вишивку з середнього янголятка. Ще рекомендують спочатку вишити двох ідеальних янголят, а потім третього - майже ідеального, з відкритими очима.

Головне в процесі такої вишивки - безсумнівно вірити в диво і тоді все обов'язково вийде!


Безкоштовна схема вишивки "Майже ідеальний" в хорошій якості (натисніть на картинку, потім збережіть):

Безкоштовна схема вишивки Майже ідеальний в хорошій якості (натисніть на картинку, потім збережіть):

Інші безкоштовні схеми дитячої вишивки Ви знайдете в нашій статті Схеми вишивки Дитяча вишивка .

Невідомо, що більше допомагає завагітніти - самонавіювання, віра в щасливі прикмети або спокійне емоційний стан, але як би там не було, сам процес вишивання дуже заспокоює і утихомирює, що дозволяє жінці відволіктися і поступово налагоджує гормональний фон і допомагає зачаття.

Крім янголят для майбутніх (і поки ще планують) мам підійдуть такі сюжети вишивки або викладки стразами: Крім янголят для майбутніх (і поки ще планують) мам підійдуть такі сюжети вишивки або викладки стразами:

  • ікони Діви Марії з немовлям, особливо допомагають 5 шанованих ікон: "Годувальниця" , "Помічниця в пологах" , "Взиграніе немовляти", "Грузинська ікона Божої Матері", "Феодоровская ікона Богородиці" ;
  • ікони Матрони Московської , Ксенії Петербурзької , Святим Йоакима і Анни, Параскеві П'ятниці .
  • лелека, лелека приносить малюка ;
  • малюки (діти, кошенята, курчата, каченята);
  • гранат із зернами;
  • сім'я ведмедів, курка з курчатами, качка з каченятами, кішка з кошенятами;
  • сім'я плюшевих ведмедів, плюшеві іграшки.

Серед майбутніх мам, а також жінок, які мріють про малюка дуже популярна картина Малюк і лелека Серед майбутніх мам, а також жінок, які мріють про малюка дуже популярна картина "Малюк і лелека". Цю картину можна також зустріти і з іншими назвами - "Лелека з малюком", "Лелека з немовлям", "Лелека прилетів", "Дзвінок в двері".

Докладний майстер-клас по повній викладці стразами картини "Малюк і лелека" буде представлений в наступній статті.

Якщо ж цей сюжет вишивається нитками або бісером, його можна в подальшому легко перетворити в метрику для малюка, додавши до вишивки ім'я новонародженого, зріст, вага, дату і час народження.

Сучасного вигляду творчості - алмазна мозаїка, дозволяє викласти стразами практично будь-який з символічних сюжетів, адже неважливо яким способом Ви отримуєте необхідну картину, головне, що Ви робите її своїми руками, вкладаючи свою душу, старанність, хороші думки і віру в чудо!

За статистичними даними жіночих інтернет-форумів вишивка символічних картин допомогла завагітніти більш ніж половині відписатися вишивальниць За статистичними даними жіночих інтернет-форумів вишивка символічних картин допомогла завагітніти більш ніж половині відписатися вишивальниць!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com