рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Схема вишивки хрестом безкоштовно: скачати без реєстрації в хорошій якості, створення нових, фентезі, фото

  1. Схеми вишивки хрестиком: як читати
  2. Створення схем для вишивки: як це робиться
  3. Фентезі, схеми вишивки хрестиком: щось новеньке в колекції
  4. Нові схеми вишивки хрестом: як вибрати набір
  5. Як вставити вишивку в листівку
  6. Як правильно навчитися вишивати (відео)

Вишивка хрестиком - заняття настільки захоплююче, що рідко хто, що мав досвід вишивання, відмовляється від подальших експериментів в цій області. Починають з простих вишивок, які без особливих зусиль готові вже за тиждень, і поступово приходять до полотен, створення яких займає довгі місяці - але це того варто.

Схеми вишивки хрестиком: як читати

Якщо ви купуєте готовий набір для вишивання, або завантажуєте схему в інтернеті, завжди в комплекті йде ключ, де є докладна розшифровка схем і маленьких схемок. Якщо ви купили вітчизняний набір або скачали вітчизняну схему, то в ключі необхідні написи йтимуть російською мовою.

Завжди читайте інструкцію від виробника, яка йде в вишивці - майже всі правила і позначення в ній докладно розкриваються. І якщо все російською, то розібратися буде нескладно. Але якщо вишиваємо роботу, де ключ англійською мовою?

Але якщо вишиваємо роботу, де ключ англійською мовою

Найчастіше в англійських схемах зустрічаються такі слова:

  • Simbol - символ;
  • Strands - нитки;
  • Color - колір
  • Full stitches - повний хрест.

Якщо ви тільки починаєте вишивати, і, як то кажуть, не з'їли собаку на розшифровці схем, то придбайте ті набори, де схема виключно кольорова. На кольоровій схемі символ може бути надрукований відразу в кольоровому квадратику, але іноді кольоровий квадратик може бути поруч з самим символом. Символ дає вам зрозуміти, який саме номер ниток потрібно взяти для розшифровки того чи іншого фрагмента.

Вам може бути цікавий матеріал про техніку і прийомах монохромного вишивки: https://homeli.ru/dekor/vyshivka/krestikom/monokhromnaya-vyshivka-krestom-novye-skhemy .

Коли читаєте схему вишивки, особливу увагу зверніть на те, у скільки разів потрібно скласти нитку. Це означає, вишиваєте ви в одну нитку або в дві. Якщо йде повний хрестик, то частіше використовується вишивання в дві нитки. Для підлозі хрестика або шва «назад голку» часто нитка йде в одне додавання.

Створення схем для вишивки: як це робиться

Самостійно перевести вподобану картинку в схему не так просто, але сучасному поколінню рукодільниць підвладні способи, які, наприклад, ще 15-20 років тому були невідомі. Є такий сервіс «створити схему», яким дають можливість скористатися багато спеціалізовані портали.

Все просто: ви вибираєте картинку, яка дуже вам подобається. Це може бути і фото, і що завгодно. Схеми будуть генеруватися в PDF-файли. Щоб переглядати такі файли, потрібна програма Acrobat Reader. При цьому, все створено для вашої зручності - в кожному файлі вказується розмір вишивки, представлена ​​карта кольорів, схема розбита на сторінки, присутній і зменшена копія схеми.

При цьому, все створено для вашої зручності - в кожному файлі вказується розмір вишивки, представлена ​​карта кольорів, схема розбита на сторінки, присутній і зменшена копія схеми

Для будь-якого відтінку з карти кольорів буде вказана повна інформація - номер муліне в палітрі виробника, число хрестиків і символ на схемі, що позначає цей відтінок. Ось і складається схема з набору таких символів.

Створюється схема в онлайн режимі, і зазвичай їх відразу після створення в хорошій якості можна завантажувати. Так, частіше схеми виходять механічні, їм не вистачає обробки вручну, але це нюанси. Головне, що ви отримали схему для сподобалася картинки.

У нашій наступній збірці ви знайдете ідеї і схеми вишивки будинків: https://homeli.ru/dekor/vyshivka/krestikom/vyshivka-krestom-skhemy-domov .

Фентезі, схеми вишивки хрестиком: щось новеньке в колекції

Вишиті роботи відрізняються і технікою, і тематикою. І якщо ви трохи втомилися від зображення реалістичних картин, і захотілося чогось оригінального, можливо, жанр фентезі, настільки популярний сьогодні, приверне вас.

Що ж таке фентезі? Це, можна сказати, піджанр фантастики, який іноді називають стикового областю фантастики і готики. У ньому використовуються казкові та міфологічні мотиви. Це паралельний світ, нерідко інша планета. Якщо в фантастиці є пояснення, цілком наукове, що відбувається, фентезі і не прагне до цього.

Чим же так привабливий цей жанр для рукодільниць? Пояснюється все просто - чарівність образів, які використовуються в творах жанру. Ці істоти загадкові, красиві, унікальні, як і навколишній світ.

Що характерно для вишивки в стилі фентезі:

  • Яскравість, використання найяскравіших і соковитих кольорів;
  • Складність зображень, безліч колірних переходів;
  • Глибинність малюнка.

Так, працювати над такою картинкою доведеться чимало. І не скрізь вона буде виглядати переконливо, якщо ми говоримо про місце картини в інтер'єрі. Але для любителів жанру ця вишивка буде справжньою насолодою.

Нові схеми вишивки хрестом: як вибрати набір

Якщо ви вже щось вишили, і не проти взятися за нові схеми, з усією уважністю вибирайте набір. Є практичні поради, які допоможуть вибрати набір, в якому ви не розчаруєтеся. Можливо, вони стануть в нагоді і вам.

Отже, на що потрібно звернути увагу при виборі набору для вишивки:

  • Упаковка товара;
  • Рівень розробленості;
  • схема;
  • Якість канви і ниток;
  • Доступність мови інструкцій.

Упаковка товара;   Рівень розробленості;   схема;   Якість канви і ниток;   Доступність мови інструкцій

Упаковка товару повинна бути звичайнісінькою, але в ній немає місця діркам і іншим дефектам. Добре, якщо ви в упаковці відразу бачите фотографію вишивки . Відзначимо, що не картинку з вишивальної програми, а саме фотографію самої вишивки.

Схеми можуть бути кольорові, символьні, разноцветно-символьні. Не у всіх випадках зручні кольорові схеми. Якщо в самій вишивці квітів не багато, і кольори контрастні - так, кольорові схеми підходять відмінно. В іншому випадку, вам все складніше буде відрізняти відтінки, а при електричному освітленні вони і зовсім можуть зливатися перед очима.

Трапляється (і, на жаль, нерідко), що дизайнери аж надто зафантазіровалісь, і малюють практично нездійсненні елементи, дуже часто грішать цим при зображенні лінії обкантовок. В цьому випадку орієнтація буде по лінії обкладинки набору, тому, як вже говорилося вище, хороша саме фотографія роботи на обкладинці.

Зверніть увагу на прості схеми вишивки по клітинках: https://homeli.ru/dekor/vyshivka/krestikom/vyshivka-krestikom-skhemy-po-kletochkam-kartinki .

Як вставити вишивку в листівку

А це питання виникне у рукодільниці, як тільки вона подумає, що ця конкретна вишивка ну просто знахідка для прикраси листівки. Відразу варто сказати, що сьогодні і в продажу є подвійні листівки з апертурою. Вибираючи таку листівку ви, перш за все, враховуєте розмір і форму вишивки.

Листівка вибирається за розміром апертури, а не по її ширині і висоті. Якщо робота готова, то вибрати колір листівки і форму апертури дуже просто. Для маленької вишивки підбирайте щось більш оригінальне.

Для маленької вишивки підбирайте щось більш оригінальне

Як вставити вишивку в листівку правильно:

  • За вивороті вишивку пропрасуйте праскою, дочекайтеся, поки вона охолоне;
  • Вишивку можна покласти на килимок для миші, а зверху - листівку, рухаючи проріз, ви знайдете найбільш підходяще положення для вишивки;
  • По периметру апертури встромляються шпильки;
  • Листівка забирається з вишивки, краю тканини обрізаються, відступ від шпильок - 8-12 мм;
  • Кромка допомагає закріпити вишивку в листівці, розмір відступу повинен бути не більшим, і не маленьким;
  • З внутрішньої сторони листівки край апертури обклеюється тонким двостороннім скотчем;
  • Булавки використовуйте як направляючі, листівочку акуратно покладіть на намічене місце, гарненько притисніть до тканини;
  • Булавки можна вийняти;
  • Заготівлю переверніть, переконайтеся в тому, що край тканину відстоїть від прорізи апертури і на лінію згину листівки не влучає;
  • Двостороннім скотчем обклеюється стулка листівки по периметру, це склеюється з протилежною стороною.

Ось і все, залишилося написати святкове привітання. До слова, в цьому ви теж можете виявити оригінальність і зробити підпис металевими чорнилами. Ну, або придумати ще щось цікаве.

Як правильно навчитися вишивати (відео)

Відкривайте нові сторінки в вишивки хрестиком, пробуйте, створюйте схеми в спеціальних програмах, красиво обрамляють роботи, і радійте результату.

Успішних праць!

Гарні вишиті картини хрестиком (фото)

Але якщо вишиваємо роботу, де ключ англійською мовою?
Що ж таке фентезі?
Чим же так привабливий цей жанр для рукодільниць?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com