рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Програми для створення схем вишивки хрестом для вишивальних машин

  1. Про створення схем вишивки хрестом
  2. самостійні редактори
  3. додаткові модулі

Якщо ви читаєте цю замітку, значить ваш інтерес в області машинної вишивки вийшов за межі, доступні початківцю і ви вирішили вступити на шлях освоєння роботи дизайнера, задумавшись про вибір вишивальної програми для створення схем вишивки хрестом Якщо ви читаєте цю замітку, значить ваш інтерес в області машинної вишивки вийшов за межі, доступні початківцю і ви вирішили вступити на шлях освоєння роботи дизайнера, задумавшись про вибір вишивальної програми для створення схем вишивки хрестом. Багато виробників, прагнучи розширити можливості вишивального редактора, додають до своїх програм додатковий модуль, що дозволяє формувати схеми вишивки хрестом і зберігати їх в форматах зрозумілих вишивальним машинам. Які це програми ви дізнаєтеся в цій статті.

Хочу звернути увагу, що в даному огляді я відзначаю тільки ті програми, які дозволяють формувати схеми вишивки хрестом для вишивальних і швейно-вишивальних машин. Також слід врахувати, що в списку ви знайдете основні, масово використовуються для вишивання редактори, дрібні, мало помітні на цьому ринку програми, я обійшла стороною.

Про створення схем вишивки хрестом

Створення схем вишивки хрестом для вишивальних машин, з одного боку, найпростіше завдання в області оцифровки (Digitizing), з іншого найбільш складна Створення схем вишивки хрестом для вишивальних машин, з одного боку, найпростіше завдання в області оцифровки (Digitizing), з іншого найбільш складна. Все залежить від принципу створення, чи буде дизайнер працювати з готовими схемами або ґрунтуючись на власній фантазії або зображеннях (в тому числі і фотографіях), самостійно виготовляти дизайни.
Дизайнеру, який вирішив спробувати свої сили в оцифрування готових схем, благоволить фортуна. Немає необхідності замислюватися про таких параметрах дизайну як попередня прострочки, щільність, компенсація стягування і розтягування. Немає потреби в творчому перекладенні фотографії в вишивку хрестом. У завдання входить розібратися які види хреста є в ручній вишивці, які види хреста дозволяє створювати програма і, навчившись працювати інструментами, формувати стежки за стежками.
Дизайнера, який взявся за створення схем вишивок хрестом на основі картинки або фотографій доведеться потрудитися і вирішити всі питання з підбором кольорової палітри, використанням видів стібків і їх розміром. Потрібен творчий підхід і бачення художника.

Щоб раз і назавжди розібратися з вишивальними програмами по створенню дизайнів машинної вишивки хрестом потрібно чітко розуміти, що існують самостійні редактори і вбудовані модулі. Я не хочу сильно тиснути авторитетом і думкою на ваш вибір, проте деякі коментарі на тему зручності і корисності програм я висловлю.

Програми зі створення схем вишивки хрестом діляться на дві основні групи:

самостійні редактори

Серед редакторів, націлених на створення схем вишивок хрестом і подальшого перекладу файлів у формат зрозумілий вишивальної машини яскравою плямою виділяються дві програми:

Обидві програми спочатку призначені для створення схем вишивки хрестом для ручного виконання і лише згодом виробник додав до них можливість зберігати виконану роботу в форматі зрозумілому вишивальної машини Обидві програми спочатку призначені для створення схем вишивки хрестом для ручного виконання і лише згодом виробник додав до них можливість зберігати виконану роботу в форматі зрозумілому вишивальної машини. Обидва редактора професійно заточені для створення схем вишивки хрестом в ручну і мають практично всі інструменти дозволяють створити дизайн для вишивальної машини, проте, на мій погляд, PatternMaker за своїми можливостями трохи поступається CrossStitch Professional. Зокрема, у нього відсутня можливість збереження в машинний формат більшості спеціалізованих стібків (видів хреста).

Обидві програми дозволяють працювати як з відсканованими схемами, так автоматично обробляти зображення і створювати вишивки за допомогою інструментів вручну.

додаткові модулі

Серед повноцінних вишивальних програм, практично будь-яка має додатковий модуль, що дозволяє створювати вишивки хрестом. В якихось редакторах це вбудований модуль, а в якихось додаткова опція, що купується окремо.

  • Embird (Купується окремо) - є повноцінний інструмент для автоматичної конвертації зображень, а також функція дозволяє підганяти скановані схеми у відкритий документ, для більш зручного створення вишивки. У користувача також є можливість створювати дизайни вишивки хрестом за допомогою інструментів. Підтримує конвертацію спеціалізованих стібків (видів хреста). Має російський інтерфейс.
  • Wilcom ES (Вбудований) - є функція автоматичної конвертації, можливість створення вишивки хрестом по відсканована схемою, інструменти для створення об'єктів. Можливість зміни канви і завдання кількості прострочок хреста. Можливостей програми досить для створення схем вишивки хрестом для вишивальних машин, але хотілося б більшої зручності роботи.
    Bernina ES (Вбудований) - модуль практично нічим не відрізняється від Wilcom ES
    Digitizer MBX / Pro (Купується окремо) - модуль практично нічим не відрізняється від Wilcom ES. Вартість приблизно 160-200 доларів.
  • PE-Design (Вбудований) - в цій програмі є функція автоматичної конвертації, ви також зможете працювати з відсканованими готовими схемами. Створення вишивки хрестом за допомогою інструментів реалізовано не на висоті.
  • Compucon EOS - є функція автоматичної конвертації зображення в схему вишивки хрестом для машинної вишивки, а також інструменти для створення об'єктів з заливкою Хрест.
  • Tajima DGML by Pulse (Вбудований до v.14) - в останній версії функція автоматичної конвертації була скасована. У програмі є лише інструмент дозволяє створювати об'єкти залиті мотивной рядком аля-хрест і спеціальний інструмент для створення ліній хрестом.

Яку саме вишивальну програму для створення схем вишивки хрестом вибрати, вирішувати вам!
[Posts2 qty = "8" cat = "88,72" orderby = "rand» transition = »pth» autoplay = "4" titletag = "strong" w = "400" date = "no" excerpt = "yes" sc_id = »sc1"]

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com