рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Набори для вишивання стрічками

Стрічка - це головним атрибут свята, торжества! Про літах згадують перед святами і урочистими подіями, коли виникає необхідність прикрасити урочиста подія. Мистецтво вишивки стрічками в тому вигляді, в якому ми бачимо його зараз зародилося у Франції в XIV столітті за часів правління Людовика XI. З Франції, мистецтво вишивання шовковими стрічками дуже швидко поширилося в інші європейські країни. Не стала винятком у цьому відношенні і Росія. Розквіт вишивки стрічками припав на 70-і роки 19 століття - вишивали стрічками не тільки одяг, але і предмети побуту. До середини XX століття інтерес до всіх видів рукоділля помітно знизився. Але протягом кількох останніх десятиліть спостерігається відродження вишивки, в тому числі і вишивка стрічками. Це дуже цікаве заняття. Техніка вишивки стрічками кардинально не відрізняється від техніки інших видів вишивки. Єдиною відмінністю є те, що при вишивці стрічками, замість, всім звичної нитки, використовується стрічка. У вишивці стрічками застосовуються прості і відомі прийоми вишивання та вивчивши різні види швів, Ви без зусиль зможете їх повторити і створити своїми руками незвичайно красиві речі, зате виконаний в цій техніці об'ємний малюнок виглядає настільки красивим і привабливим, що нікого не залишить байдужим. Для вишивки береться дуже вузька стрічка, яка підходить до будь-яких типів тканин. Вона вільно проходить через самий щільний качок, не втрачаючи своєї форми. Малюнок, вишитий стрічками виглядає об'ємним і реалістичним. Вишивка стрічками виконується значно швидше, ніж інші техніки, адже для вишивки квітки іноді достатньо всього лише кілька стібків, тоді як при вишивки хрестом, кілька стібок це всього лише один хрестик. Результат вишивки стрічками буде завжди унікальним, адже навіть якщо вишивати за схемою, стрічка лягати на тканину по-різному і візерунок відрізняться. І навіть помилка в стежці не тільки не зіпсує вишиту картину, а додасть їй оригінальність і унікальність. Якщо ви хочете долучитися до цього прекрасного і цікавого виду рукоділля ми Вам із задоволенням допоможемо ви це. У нашому інтернет магазині рукоділля «Волошка» ви знайдете приголомшливі набори для вишивання стрічками та набори вишивки 3D стрічками дуже гарної якості за дуже приємною ціною.

У нашому інтернет магазині рукоділля «Волошка» ви знайдете приголомшливі набори для вишивання стрічками та набори вишивки 3D стрічками дуже гарної якості за дуже приємною ціною

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com