рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Набори алмазної мозаїки (вишивки) від 300 руб. Інтернет магазин

  1. Що таке Алмазна мозаїка? Алмазна мозаїка це новий вид творчості, який придумали в Китаї. Алмазна...
  2. Виробники
  3. доставка
  4. Як купити алмазну мозаїку?

Що таке Алмазна мозаїка?

Алмазна мозаїка це новий вид творчості, який придумали в Китаї. Алмазна мозаїка швидко завоювала популярність і серед вітчизняних рукодільниць. Картина з страз виглядає дуже об'ємно, стрази блищать на світлі, а готова алмазна картина виглядає реалістично за рахунок якісного дизайну схеми і яскравих кольорів страз.

Процес викладки алмазної мозаїки являє собою техніку створення об'ємної картини з страз (маленьких прозорих або непрозорих гранованих елементів розміром 2-3 мм., Матеріал: акрил). Сам процес техніки алмазної мозаїки полягає в викладанні малюнка кольоровими стразами по клейової схемою з уже нанесеною символьної схемою. Потрібно взяти стрази необхідного кольору пінцетом або пластиковим олівцем (стилусом) і акуратно приклеїти до вже проклеєною основі на відповідний кольору символ.

Терпіння і труд дозволять дуже скоро досягти потрібного результату. У Вас вийде об'ємна готова картина з страз в техніці "Алмазна мозаїка", якій можна прикрасити Ваш будинок або зробити хороший подарунок близькій людині, зроблений своїми руками.

Діамантову мозаїку викладати просто, створення картини стразами під силу навіть недосвідченим і початківцям рукодільниця.

Дітям рекомендовано викладати алмазну мозаїку з семи років Дітям рекомендовано викладати алмазну мозаїку з семи років!

Діамантову мозаїку ще називають діамантовою вишивкою, це пов'язано зі схожістю процесу алмазної викладки з вишивкою бісером, різниця в тому, що стрази приклеюються до основи, а бісер пришивається ниткою.

Відео-огляд каталогу "Алмазна Живопис":

Набори алмазної мозаїки

Кожен набір алмазної мозаїки містить:

  • Щільний полотно зі схемою малюнка (кольору схеми підбираються не у відповідності реальним кольорам страз, а за контрастом один до одного, тому уважно вивчіть символи Вашої схеми, а потім викладайте картину), полотно має клейову основу, на яку приклеюються стрази.
  • Пронумерований комплект страз з невеликим запасом.
  • Лоточок для страз.
  • Пластиковий олівець, стилус або пінцет для викладки. Олівець частіше використовується для викладки картини круглими стразами, а пінцетом зручніше викладати квадратні стрази.

Щоб дізнатися, чи підходить Вам алмазна мозаїка, досить купити набір алмазної мозаїки невеликого розміру і спробувати його викласти. Якщо процес алмазної мозаїки Вам припаде до душі, пізніше можете переходити до великим картинам стразами , Робота над якими вимагає більшої посидючості і терпіння.

Алмазна картина стразами стане відмінним подарунком, зробленим своїми руками, а також прикрасить будь-який інтер'єр.

Щоб купити алмазну вишивку, Вам потрібно вибрати набір для виготовлення картини стразами в каталозі нашого інтернет магазину, відфільтрувавши набори по виробникам, тематиці, виду алмазної техніки і т.д.

Виробники

В основному, в нашому інтернет магазині представлені вітчизняні виробники алмазної мозаїки, такі як:

доставка

Почитати про умови оплати і доставки алмазної мозаїки можна в розділі "Оплата і доставка".

Купити алмазну мозаїку з доставкою, в пункти видачі замовлень у Вашому місті (служби СДЕК , Боксберрі або Грастін ), На будинок кур'єром або замовити по пошті Росії як з оплатою при отриманні, так і за передоплатою, з додатковою знижкою.

Як купити алмазну мозаїку?

В інтернет-магазині umkas.ru купити картину стразами дуже просто, достатньо вибрати набір потрібної тематики в каталозі алмазної мозаїки , Уважно прочитати опис і склад набору, натиснути на кнопку "Купити" і заповнити невелику форму зворотного зв'язку. Почитати про те, як оформити замовлення на алмазну мозаїку, Ви можете в нашій статті .

Наш асортимент алмазної вишивки дозволить вибрати картину стразами до душі, а ми порадуємо Вас швидкою доставкою та хорошими знижками!

Почитайте в нашій статті тому, як викладати алмазну мозаїку , А потім і самі спробуйте викласти картину з страз, Вам сподобається цей творчий процес і його "блискучий" результат!
Купити алмазну мозаїку в інтернет-магазині umkas.ru і отримати її в пункті самовивозу можна в наступних містах - Москва, Санкт-Петербург, Новосибірськ, Єкатеринбург, Самара, Володимир, Саратов, Воронеж, Оренбург, Липецьк, Твер, Сочі, Пенза, Перм , Сочі, Пенза, Перм, Тула, Краснодар, Брянськ, Смоленськ, Архангельськ, Рязань, Псков, Ярославль, Ростов-на-Дону, Мурманськ, Ростов, Челябінськ, Уфа, Казань, Ставрополь, Севастополь, Сімферополь, Вологда і багатьох інших містах Росії.

З усіх питань, в тому числі з питання як купити алмазну мозаїку, Ви можете звертатися до нас зручним для Вас способом !

Що таке Алмазна мозаїка?
Що таке Алмазна мозаїка?
Як купити алмазну мозаїку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com