рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що дають підготовчі курси майбутнім абітурієнтам

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

19 жовтня 2012 11:00 Переглядів: 19 жовтня 2012 11:00 Переглядів:   Слухачі підкурсів за підсумками атестації безпосередньо в університеті отримують до 20 додаткових балів

Слухачі підкурсів за підсумками атестації безпосередньо в університеті отримують до 20 додаткових балів. Фото: korefun.net.

Незважаючи на те, що до старту вступної кампанії до вищих навчальних закладів понад півроку 11-класники вже почали готуватися до майбутніх випробувань. І щоб не упустити бюджетне місце, школярі записуються на підготовчі курси. Адже, крім додаткових знань, які допоможуть на ЗНО і вступних іспитах, довузівська підготовка обіцяє і бонуси при зарахуванні.

"У правилах прийому Міністерством освіти і науки передбачено, що слухачі підкурсів за підсумками атестації безпосередньо в університеті отримують до 20 додаткових балів. Правда, такий шанс є тільки у хлопців, які надходять на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності. Крім того, курси повинні бути ліцензійними, а школярі - провести мінімум 150 годин на додаткових заняттях ", - пояснює заступник директора Центру довузівської освіти ХНУ ім. Каразіна Наталія Тютрюмова. Набрати заповітну 20-ку вдається далеко не всім. Однак навіть 17-18 додаткових балів, які абітура набирає найчастіше, допомагають їм обійти конкурентів.

Користь для майбутніх студентів. На тих факультетах, де бонусні бали не нараховуються, підготовка з університетськими викладачами теж грає важливу роль. Наприклад, на факультет іноземних мов ХНУ ім. Каразіна в цьому році надійшло 38 слухачів підкурсів, це при тому, що конкурс на цьому факультеті один з найвищих (до 10 осіб на місце). До того ж школярі отримують унікальну можливість познайомитися з університетськими викладачами ще до вступу до вузу. "Наші професори дуже раді, коли дізнаються, що їх слухачі надійшли. А ось хлопці на підкурсах дізнаються заздалегідь, що таке лекції, практикуми, знаходять навички конспектування. Адже звикнути до нового режиму дуже складно, а на підкурсах це відбувається поступово ", - пояснюють в академії культури.

На сцену і в кіно! Крім загальноосвітніх предметів, харківські установи готують школярів і до спецекзаменам. "Тим, ​​хто вступає на хореографічне відділення, ми допоможемо поставити танець і підібрати музику на творчий конкурс. На підкурсах по телемистецтва розповімо про різні види зйомки і ракурсах, а також допоможемо зняти і змонтувати відеороботу для надходження. Звичайно ж, наш вуз надасть все необхідне обладнання ", - обіцяють в академії культури. Майбутнім акторам тут підберуть байку і монолог, а також допоможуть з драматичним виступом. А тим, хто мріє стати художником, викладачі "Кулька" не тільки відкриють секрети майстерності, а й підготують до підсумкового конкурсу: фахівці розкажуть, як правильно і швидко зробити ескіз скульптури на папері.

Навчання - з алфавіту. Іногороднім готуватися до вступу зручніше на заочному відділенні. Школярам пересилають завдання по інтернету, проводять відеоконференції, а на канікулах для них влаштовують справжні сесії! "Хлопці приїжджають до нас на 2-3 дня, ходять на лекції і розбирають матеріали ЗНО за минулий рік. Крім того, передбачено тренувальне тестування, яке допоможе школярам налаштуватися на майбутні іспити. Звичайно ж, житлом ми їх забезпечуємо", - розповіли нам в ХНУ.

А ось в ХНАДУ для екс-школярів, яким не вдалося вступити до вузу вчасно, організували особливий тренінг. Щоб хлопці не пролетіли з навчанням ще раз, вони заново вчать алфавіт і таблицю множення! "Це своєрідна школа для випускників, яка дозволить абітурієнтам не забути навчальну програму і краще підготуватися до ЗНО та вступних іспитів. Хлопці займаються кожен день: вчать українську мову, згадують математику, історію і займаються комп'ютерною графікою, яка необхідна для вступу до нашого ВНЗ", - розповіла "Сегодня" завподготовітельного відділення ХНАДУ Анна Соломаха.

На курси - по паспорту. Щоб вступити на підкурси, майбутнім абітурієнтам досить принести копії ідентифікаційного коду та першої сторінки паспорта, щоб не виникло помилок з оформленням. Також у вас попросять два фото, два поштових конверти і чек про оплату. А ось діти-інваліди та сироти можуть відвідувати підкурси безкоштовно, надавши копію відповідного посвідчення.

А ось діти-інваліди та сироти можуть відвідувати підкурси безкоштовно, надавши копію відповідного посвідчення

Натисніть на картинку, щоб збільшити

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Що дають підготовчі курси майбутнім абітурієнтам". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Волкова Олена

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com