рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски для відновлення волосся в домашніх умовах

  1. кефір
  2. мед
  3. Відео до статті
Оцініть статтю:

Кожна жінка хоче, щоб її волосся виглядало красивим і доглянутим. Але як же домогтися сліпучого результату? Фарбування, використання коштів по догляду за хімічними компонентами, фени, плойки - все це перешкоджає відновленню волосся природним шляхом.

Фарбування, використання коштів по догляду за хімічними компонентами, фени, плойки - все це перешкоджає відновленню волосся природним шляхом

Маски для відновлення волосся

Магазини рясніють різноманітними шампунями, масками, бальзамами, але хто може дати гарантію, що цей продукт високої якості? Питання ж не тільки в ціні. Однак, кошти професійної косметики, що містять в собі натуральні компоненти, коштують не дешево.

Як же сприяти відновленню волосся? Які засоби відносяться до натуральної природної косметики, при цьому доступні для кожної жінки? Відповідь проста: в домашніх умовах можна з легкістю самостійно приготувати маски і відвари для відновлення волосся.

25 крутих рад від експерта: Як пофарбувати волосся в домашніх умовах

кефір

Кисломолочні продукти цінні, за рахунок вмісту в них білка, кальцію, фосфору, а також вітамінів групи А і В. Для відновлення волосся можна робити монокомпонентних маску, а можна поєднувати з такими продуктами як сирі курячі яйця (в пропорціях 5: 1), цибуля (3: 1), яблучний оцет (2: 1). «Кефірний лікування» має ряд особливостей:

  • ніж ломче і суші волосся, тим вище відсоток жирності;
  • користі більше від свіжого кефіру;
  • для відновлення волосся також підійде скисле молоко або закваска.

Як правильно освітлити волосся в домашніх умовах?

Тепла кефіру суміш наноситься на брудні, злегка змочені волосся. Після на голову одягається поліетиленова шапочка для душа, а при її відсутності, можна обійтися звичайною харчовою плівкою. Після голова закутується в рушник. Маска для відновлення волосся наноситься на 40 - 90 хвилин, в залежності від ступеня пошкодження, потім змивається шампунем.

Маски для відновлення волосся

мед

Мед відомий своїми цілющими властивостями не тільки в кулінарії, але і в косметології. Це унікальний бджолиний продукт переробки трав. Багатство вітамінів і мікроелементів допомагає не тільки відновити волосся, але і сприяє поліпшенню стану шкіри голови. Маски з цього продукту рекомендується робити блондинкам, оскільки він злегка освітлює волосся, надаючи їм природний медовий відтінок.

Маски з цього продукту рекомендується робити блондинкам, оскільки він злегка освітлює волосся, надаючи їм природний медовий відтінок

Маски для відновлення волосся

Найбільш поширені у використанні маски в с лимоном (2ч.л) і медом (3ч.л.). Залежно від довжини і густоти волосся, обсяг інгредієнтів збільшується в рівному співвідношенні. Маска для відновлення волосся наноситься на чисте волосся, починаючи від коренів. Суміш залишається на голові на 1,5 години, потім ополіскується теплою проточною водою.

Відео до статті

Читати також:

Кефір від лупи
Як пофарбувати волосся в домашніх умовах самої
Секрети здорових і красивих волосся.
Базовий догляд за волоссям
Рисова вода для миття волосся.
Але як же домогтися сліпучого результату?
Як же сприяти відновленню волосся?
Які засоби відносяться до натуральної природної косметики, при цьому доступні для кожної жінки?
Як правильно освітлити волосся в домашніх умовах?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com