рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим мити плиту з нержавіючої сталі

  1. Чим відмити плиту з нержавіючої сталі?
  2. Як відмити плиту з нержавіючої сталі?
  3. Корисні поради:
  4. Відеоматеріал

Плити з нержавійки сьогодні дуже популярні, тому часто і виникає у господинь питання: чим мити плиту з нержавіючої сталі? Цей матеріал славиться в першу чергу підвищеним опором до корозії в порівнянні зі звичайною сталлю, а до того ж плита з неї виглядає красиво і стильно. Однак існує ряд незручностей, які полягають в тому, що поверхня з металом вимагає більш ретельного догляду і використання спеціальних засобів, так як неправильний підбір миючого відіб'ється на поверхні у вигляді подряпин і плям, які вже ніяк не вивести. Ще одна особливість нержавіючої поверхні - вона вимагає більш ретельного підходу до фінішної стадії очищення - полірування. Ви ставите питанням, як помити плиту без розлучень? Про всі особливості догляду за плитою з нержавійки ви і дізнаєтеся з цієї статті. до змісту ↑

Чим відмити плиту з нержавіючої сталі?

Плити зі сталі бувають двох видів - матова і дзеркальна, що вимагає різного підходу до догляду та чищення Плити зі сталі бувають двох видів - матова і дзеркальна, що вимагає різного підходу до догляду та чищення. В наші дні господарські магазини рясніють засобами для різного роду варильні поверхні, в тому числі і з нержавійки. Щоб не зіпсувати поверхню і не знизити красу її зовнішнього вигляду, при очищенні використовуйте рідкі та кремоподібні засоби, м'які губки, ганчірки. Якщо у вас немає можливості придбати відповідний засіб ви можете його приготувати в домашніх умовах.

Важливо! Для очищення нержавіючої поверхні ні в якому разі не використовуйте: грубі матеріали, миючі засоби з хлоридами і абразивними частинками, соду, пісок, кислотосодержащие речовини. Щоб уникнути псування полірованої нержавійки неприпустимі будь-які щітки, жорсткі губки і терки.

Пропонуємо вашій увазі перелік спеціальних засобів, які допоможуть вам позбавитися від різного виду забруднень і легко вирішити задачу, ніж мити плиту з нержавіючої сталі, відповідно до ваших фінансовими можливостями:

  1. Щоб змити жирні плями і розчинити підгоріла, використовуйте милосодержащіе концентровані миючі засоби для посуду типу "Fairy", "AOS", "Додаток", "Пемолюкс", "Міф".
  2. Очистити і захистити сталеву поверхню можна за допомогою спеціальних засобів для нержавіючої сталі: "Люкс", "Блиск стали", "Top House", "Cif", "Cillit Bang".
  3. Почистити і відполірувати нержавійку допоможуть вам: "Wpro 29945", "Domax".
  4. Видалити застарілий жир і складні плями можна особливим миючим - "Шуманом", але зверніть увагу: препарат сильно агресивний і токсичний!
  5. Невеликі забруднення можна очистити за допомогою будь-якого склоочисника. Після застосування такого засобу не залишається розлучень, а поверхня засяє як дзеркало.
  6. Щоб уникнути забруднення навколишнього середовища і шкідливого впливу хімічних засобів на шкіру рук скористайтеся екосредствамі від торгових марок: Almawin, Amway, Ecos, а так само можна використовувати підручні засоби типу гірчичний порошок, сік лимона.
  7. Меламіну губка - легко усуває різного виду забруднення. Відкриті пори губки прекрасно вбирають м'яку бруд, при цьому вона не дряпає поверхню.
  8. Губка з мікрофібри - допоможе змити розлучення, отримані при митті плити.
  9. Паперові рушники - відмінно наведуть лиск.

Важливо! Якщо ви користуєтеся і столовими приборами з цього металу, візьміть собі на замітку кілька простих способів з іншої нашої статті, щоб при необхідності ви змогли швидко і легко почистити столові прибори з нержавіючої сталі в домашніх умовах .

до змісту ↑

Як відмити плиту з нержавіючої сталі?

Перед тим, як відмити плиту з нержавійки, щоб уникнути необоротних наслідків дотримуйтеся наступних рекомендацій:

  1. Приберіть з плити і прилеглих поверхонь всі предмети, щоб в процесі миття не заважали, і на них не потрапило чистячий.
  2. Зверніть увагу на технічні особливості вашої плити: газова або електрична.
  3. Вимкніть газ або переконайтеся в тому, що плита не включена.
  4. Визначте можливість витяг конфорок і регуляторів. Якщо їх можна зняти - обережно вийміть з гнізда.
  5. Щоб уникнути алергічних реакцій шкіри рук скористайтеся предметами особистої захисту: гумовими рукавичками.
  6. Уважно ознайомтеся з інструкцією обраного вами кошти.
  7. Якщо засіб має специфічний або сильний запах - працюйте в добре провітрюваному приміщенні.
  8. Перед використанням будь-якого засобу випробуйте його на непомітній ділянці плити.
  9. Концентрацію будь-якого обраного вами миючого або миючого речовини збільшуйте поступово, чергуючи з промиванням водою.
  10. Не змішуйте хімзасоби, щоб не утворювалися отруйні гази і непередбачені плями.

Важливо! Плита - дуже зручна для чищення, так як має велику горизонтальну поверхню. Але якщо у вас є і інший посуд - каструлі, сотейники, сковорідки з нержавіючої сталі, то краще застосовувати більш підходящі способи саме для цих предметів. Тим більше, що вони безпосередньо стикаються з продуктами харчування.

Читайте по посиланнями статті з нашого сайту:

Далі дійте таким чином, щоб питання, чим і як відмити газову або електричну плиту з нержавійки, зважився швидко: Далі дійте таким чином, щоб питання, чим і як відмити газову або електричну плиту з нержавійки, зважився швидко:

  1. М'якої тканини або губки обережно кошторисі крихти з поверхні.
  2. Рясно намочіть губку в теплій воді і зволожите варильну поверхню, щоб отмокла застигла бруд.
  3. Приберіть основну частину забруднення збирають рухами в одному напрямку.
  4. Нанесіть на губку для чищення і обробіть плиту, приділяючи увагу проблемним ділянкам.
  5. Змийте залишки піни чистою вологою ганчіркою.
  6. Обприсніть для полірування по поверхні.
  7. Витріть насухо паперовим рушником (серветкою).

Важливо! Щоб не допустити утворення розлучень на варильної поверхні, протирайте її точковими рухами.

до змісту ↑

Корисні поради:

  1. Щоб плита радувала вас своєю чистотою і новизною, візьміть за правило щодня після готування їжі протирати поверхню від утворилася бруду - таким чином ви уникнете накопичення жирних забруднень, адже свіжа пляма набагато простіше змити, ніж застаріле.
  2. Приділяйте особливу увагу чищенні корпусу плити.
  3. Періодично наносите спеціальне масло для нержавіючої сталі - воно створить на поверхні водовідштовхувальний захисний шар.

Важливо! Напевно ви підбирали всю побутову техніку для кухні з однакових матеріалів і в одному кольорі. Тоді ознайомтеся з рекомендаціями, які допоможуть вам забезпечити правильний догляд за холодильником з нержавіючої сталі і його довгу, безперебійну роботу.

до змісту ↑

Відеоматеріал

Тепер ви знаєте, чим мити плиту з нержавіючої сталі. Ознайомившись з нашими порадами, ви захистите себе від появи небажаних плям, будете знати, як правильно підтримувати чистоту кухонного вручений поверхні і таким чином вона прослужить вам довгий час і буде новою і красивою.

Чим відмити плиту з нержавіючої сталі?
Як відмити плиту з нержавіючої сталі?
Ви ставите питанням, як помити плиту без розлучень?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com