рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вітамін А для волосся: користь, маски та відгуки про застосування

  1. Користь вітаміну А для волосся
  2. Його основні впливу на волосся:
  3. форми випуску
  4. Де купити вітамін А?
  5. Застосування вітаміну А для волосся
  6. Вітамін А в шампунь
  7. Маски для волосся з вітаміном А
  8. Рецепт маски для блиску волосся
  9. Вам знадобиться:
  10. Відео - рецепт: Маска для зміцнення волосся з вітаміном А
  11. Маска з вітамінами А і Е для волосся
  12. Для цього підготуйте:
  13. Маска для росту волосся з вітаміном А
  14. Візьміть:
  15. Маска з димексидом і вітамінами
  16. Приготуйте:
  17. Рецепт для прискорення росту волосся
  18. Вам слід приготувати:
  19. Маска проти випадіння волосся
  20. Для цього рецепта, потрібно:
  21. Відео - рецепт: Натуральна маска, в домашніх умовах
  22. На десерт, відео: Як я відростила СУПЕР-ВОЛОССЯ ?! - вітаміни, народні засоби

Подробиці Опубліковано 06.12.2015 10:01

У боротьбі за красиві локони, ми часто готові заплатити чималі гроші на маски, шампуні, засоби в таблетках, щоб побачити ефект і часом забуваємо від природних і недорогих засобах - вітамінах, в тому числі А. Дефіцит вітаміну А позначається на нашому самопочуття, стан шкіри і волосся. Його використовують професіонали в косметології і любителі в домашніх умовах.

Користь вітаміну А для волосся

Ті, хто хоч раз скористався вітаміном А для догляду за волоссям, відзначали його позитивний вплив на волосся. Вітамін А є антиоксидантом, який дозволяє прискорити регенерацію клітин і уповільнити їх процес старіння. Він також підвищує імунітет. Необхідно лише знати, як використовувати вітамін А для волосся.

Його основні впливу на волосся:

  • Ріст волосся стимулюється.
  • Самі волосся стає більш блискучими.
  • Локон стає більш пружним.
  • Волосся отримують неймовірний обсяг.
  • Вітамін А захищає нашу шевелюру від ультрафіолету.
  • Регулюється сальність залоз і не допускає сухості шкіри голови. Однак будьте обережні і не зловживайте масками, якщо шкіра голови жирна від природи. В цьому випадку вона може саліться ще швидше.

Вітамін А ми споживає з продуктами, проте його може не вистачати, що відразу негативним чином позначається на зовнішності. Якщо ж його не вистачає, тоді слід звернутися до синтетичного аналогу: ретинолу ацетату.

форми випуску

Вітамін А продається під назвою ретинолу ацетат. Це вітамін, який синтезується синтетично, але ефект від цього не стає менше. Вітамін А розчинний в жирі, тому для підвищення засвоюваності він продається в маслі. Ви можете купити пляшечки об'ємом 10, 25, 50 мл або капсули. Останні дуже зручні для прийому всередину. Якщо ж ви плануєте робити виключно маски, то зручніше купити ретинолу ацетат в пляшечці. Ретинол може продаватися і в ампулах, представляючи собою концентрований засіб.

Де купити вітамін А?

Купити все вітаміни, в тому числі і вітамін А, можна в будь-якій аптеці. Вартість 10 капсул - близько 10-100 рублів. Пляшка ретинолу ацетату в маслі, об'ємом 50 мл, обійдеться в межах 90-120 рублів. Як бачите, засіб зовсім недороге, якщо врахувати, що пляшечки вам вистачить на весь курс лікування.

Застосування вітаміну А для волосся

Якщо ви вирішили використовувати вітамін А для волосся, то це можна робити декількома способами.

  1. Приймайте вітамін А для краси всередину у вигляді капсул. Ще краще якщо ви купите готовий засіб, суміш вітамінів А і Е - аевіт . Протягом місяця досить вживати по дві капсули в день, щоб побачити ефект.

  2. Наносите вітамін нерозбавленим на корені і втирайте його кілька хвилин. Тут також не завадить регулярність.

  3. Наносите його виключно на посічені кінчики волосся.

  4. Використовуйте в складі інших засобів, наприклад, домашніх масок. Найбільш корисні маски включають в себе касторове масло і вітамін А, реп'яхову олію і вітамін А, вітаміни А і Е для волосся. У такому тандемі збільшується їх ефект.

  5. Що б ви не вибрали, найкраще при нанесенні засобів з вітаміном на волосся, відразу утеплити шкіру: так ви дозволите вбратися вітаміну по максимуму. Можете додатково прогріти волосся феном. Якщо ви нагріваєте маску перед нанесенням, використовуйте водяну баню.

  6. Наносити лікувальний склад потрібно до миття.

  7. Тримайте маску 30-60 хвилин, щоб побачити ефект.

  8. Робіть маску двічі на тиждень, якщо хочете добитися стійкого ефекту.

Ніяких протипоказань проти ретинолу ацетат для волосся не існує. Вони принесуть не шкоду, а тільки користь ослабленому волоссю. Слід бути обережним з прийомом вагітним: прийом вітаміну, як і інших засобів можливий тільки після призначення лікаря. Якщо ви самостійно вживаєте вітамін А всередину, не робіть цього самостійно більше місяця. Нестача вітаміну А вельми негативно позначається на здоров'ї, але і його надлишок.

Вітамін А в шампунь

Особливо ледачі можуть просто додати капсулу вітаміну А в шампунь, щоб відчути його вплив. Однак не варто додавати його у весь флакон відразу, так як на повітрі він швидко окислюється. Пропорції вітаміну А в шампунь дуже приблизні. Приготуйте чашку, в яку отлейте шампунь на пару раз намилюванні. Туди ж додайте капсулу або дві вітаміну А. Намильте волосся перший раз і змийте. У другій залиште шампунь хвилини на 3-4 і тільки потім змивайте.

Маски для волосся з вітаміном А

Домашні маски з вітаміном вельми ефективні і не зажадають багато часу для їх приготування. Унікальний вітамін для росту, від випадіння та для краси волосся робить позитивний вплив на будь-які волосся.

Рецепт маски для блиску волосся

Щоб волосся виглядали здоровими, використовуйте вітамін А з трав'яними настоями , Які також мають лікувальні властивості.

Вам знадобиться:

Сухі трави залити склянкою окропу, залишити наполягати 25 хвилин. Відвар процідити і заварити їм хліб. Через 15 хвилин утворюється кашка, в яку додають вітаміни. Втирайте масу в корені волосся і потім залиште її хвилин на 50. Ретельно змийте.

Відео - рецепт: Маска для зміцнення волосся з вітаміном А

Рецепт від сухості волосся

Для цієї маски приготуйте:

Суміш, яка наноситься на волосся, позбавляє від посічені кінчиків і робить волосся знову пружними. Такий догляд за волоссям дасть результат вже через 3 тижні.

Маска з вітамінами А і Е для волосся

Приголомшлива маска, яка додасть вашим локонам шовковистість і блиск.

Для цього підготуйте:

Перемішайте компоненти, а потім подушечками пальців втирайте масу в корені, а залишки розподіліть по всій довжині. Впливає така маска близько години.

Маска для росту волосся з вітаміном А

Народні рецепти часто використовують у складах реп'яхову олію. Для росту волосся і в тому числі від випадіння волосся вам знадобиться наступний рецепт маски.

Візьміть:

  • Вітамін А - 1 частина;
  • Вітамін Е - 1 частина;
  • Реп'яхову олію - 1 частина;
  • Порошок гірчиці - 4 частини;
  • Вода - 4 частки;
  • Жовток.

Спочатку розведіть гірчицю теплою водою і тільки потім додайте інші інгредієнти. Гірчиця тут грає роль розігріваючого речовини, яке відкриває пори і дозволяє проникнути вітамінів в фолікули. Робіть таку маску на ніч.

Маска з димексидом і вітамінами

Не менш ефективна маска з димексидом , Який також дозволяє вітамінам проникати вглиб фолікула і спостерігається прискорення зростання локонів.

Приготуйте:

  • Димексид - 1 частина;
  • Вітаміни А і Е - по 1 частини;
  • Реп'яхову масло 1 частина;
  • Лимонний сік - ½ частини.

Однорідно перемішана маса наноситься на волосся на годину.

Рецепт для прискорення росту волосся

Є ще один ефективний засіб для росту.

Вам слід приготувати:

Ефективність такої маски можна підвищити, додатково додавши жовток.

Маска проти випадіння волосся

Вітамін А допоможе і від випадіння волосся. В цьому випадку зробіть маску з цибулею.

Для цього рецепта, потрібно:

Склад з перерахованих компонентів втирається в шкіру протягом 2-3 хвилин. Потім лікувальну масу залишити на 30-35 хвилин. Змивають таку маску з шампунем, обов'язково додавши у воду для полоскання сік лимона, так як цибуля залишає після себе неприємний запах.

Відео - рецепт: Натуральна маска, в домашніх умовах

Відгуки про застосування вітаміну А для волосся

Тоня, 29 років

Дівчата, це просто вітамінна бомба, коли робиш маски з ретинолом на волосся. Причому волосся зміцнюються, блиск з'являється, а лупа зникає! Стала тепер додавати ретинол і в шампунь. Так що засіб хоч і недороге, але дуже ефективне.

Світлана, 22 роки

Обожнюю маску з гірчицею і вітаміном А. Це мій улюблений рецепт. За місяць регулярного догляду волосся просто не впізнати: живі, пружні!

Марія, 33 роки

Я після цієї осені просто врятувала волосся своїми руками завдяки вітамінам А і Е. Благо, порадила подруга врятувати шевелюру, а то прям і не знаю, щоб залишилося від локонів через місяць. Подумую тепер пити вітамін А в капсулах.

На десерт, відео: Як я відростила СУПЕР-ВОЛОССЯ ?! - вітаміни, народні засоби

Недостатньо прав для коментування

Де купити вітамін А?
На десерт, відео: Як я відростила СУПЕР-ВОЛОССЯ ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com