рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рулонні штори

  1. ВІДКРИТА СИСТЕМА MINI
  2. СИСТЕМА CLASSIC
  3. СИСТЕМА PROFIL
  4. СИСТЕМА "ДЕНЬ-НІЧ"
  5. СИСТЕМА MIX
  6. Рулонні штори - практичність і простота
  7. Рулонні штори - захист від яскравого світла
  8. Рулонні штори в стилі хай-тек

Якщо ви до цих пір сумніваєтеся, що ж вибрати - сучасні жалюзі або класичні штори, то ця стаття для вас

Якщо ви до цих пір сумніваєтеся, що ж вибрати - сучасні жалюзі або класичні штори, то ця стаття для вас. Нове слово в дизайні інтер'єру - рулонні штори. Це чудове поєднання класики і модерну в прямому сенсі. Рулонні штори чудово поєднуються з класичними шторами на вікнах, вони займають мало місця, не електризується, і не збирають на себе пил, що дозволяє їм не тільки добре захищати приміщення від сонця, але і зберігати повітря в приміщенні чистим і свіжим.

Компанія «Вiкна-сервiс» підкаже, як правильно вибирати рулонні штори - ціна Запоріжжя особливо порадує. Також ми пояснимо, як доглядати за ними.

ВІДКРИТА СИСТЕМА MINI

Система MINI (відкрита) - звичайна класична штора одна з найпростіших в установці Система MINI (відкрита) - звичайна класична штора одна з найпростіших в установці. Оснащена зручним механізмом, який блокується самостійно і дає можливість опустити або підняти штору на необхідну висоту.

Кольори: білий, коричневий, золотий дуб, рустикальний дуб, махагон, горіх.

Детальніше >>


СИСТЕМА CLASSIC

Рулонний штора CLASSIC - це система трохи складніше, тут присутній алюмінієва касета, яка прикриває кріплення і додає вашому вікну якусь завершеність Рулонний штора CLASSIC - це система трохи складніше, тут присутній алюмінієва касета, яка прикриває кріплення і додає вашому вікну якусь завершеність.

Кольори в алюмінії: білий, золотий дуб

Кольори в пластиці: білий, золотий дуб, рустикальний дуб, махагон, горіх.

Детальніше >>


СИСТЕМА PROFIL

Рулонний штора PROFIL - шток клеїться безпосередньо до вікна і при його монтажі не потрібно свердлити вікно Рулонний штора PROFIL - шток клеїться безпосередньо до вікна і при його монтажі не потрібно свердлити вікно. Механізм підняття волокна такий же, як і в системі classic або mini.

Кольори: білий, золотий дуб, рустикальний дуб, махагон, горіх.

Детальніше >>


СИСТЕМА "ДЕНЬ-НІЧ"

Унікальна і одна з найбільш зручних систем жалюзі, завдяки тому, що полотно такої штори поєднує в собі світлі і темні смуги Унікальна і одна з найбільш зручних систем жалюзі, завдяки тому, що полотно такої штори поєднує в собі світлі і темні смуги. Їх можна використовувати навіть в темному приміщенні, оскільки через світлі смуги все одно буде пробиватися достатню кількість денного світла.

В системі «День - Ніч» використовується універсальний Самоблокується механізм, завдяки якому тканину можна зупиняти будь-де без блокування ланцюга.
Магнітна фіксація - додаткова опція.

Кольори: білий

Детальніше >>


СИСТЕМА MIX

Rассетние штори - допоможуть вирішити проблему, якщо у вас в одну частину вікна світить сонце, але в той же час повністю закривати штору ви не хочете Rассетние штори - допоможуть вирішити проблему, якщо у вас в одну частину вікна світить сонце, але в той же час повністю закривати штору ви не хочете. Універсальний касетний механізм дозволить закрити лише одну необхідну частину вікна, залишимо при цьому достатню кількість світла в кімнаті.

Кольори: білий, золотий дуб

Детальніше >>

Рулонні штори купити недорого ви можете у нас. Ми підкажемо, які саме штори потрібні для вашого типу приміщення. Допоможемо правильно вибрати вид, матеріал рулонних штор, а також визначитися з колірним рішенням.

Наші фахівці допоможуть вам підібрати рулонні штори, Запоріжжя це буде або область, байдуже, їх доставлять до вас додому. Ну і, звичайно ж, швидко і якісно встановлять.

Ми пропонуємо нашим клієнтам тільки якісні та недорогі товари.


Корисно знати:

Рулонні штори - практичність і простота

Якщо у людини очі - це дзеркало його внутрішнього змісту, то біля будинку таким показником є ​​декорування вікон. Яким воно буде, і що буде передавати, вирішує тільки господар будинку.

Коли саме з'явилися штори, як елемент прикраси нікому невідомо, але вони постійно видозмінюються і удосконалюються. Останнім часом дизайн завіс все більше звертається до мінімалізму і практичності. Яскравим прикладом цього напряму є рулонні штори Запоріжжя, які відповідають не тільки даними параметрами. Вони дозволяють успішно поєднувати зручність і практичність конструкцій рольштор і химерні ідеї дизайнерів.

Незважаючи на своє, відносно недавнє поява рулонні штори досить популярні. Їх фотографії присутні в багатьох журналах, які орієнтовані на висвітлення новітніх дизайнів інтер'єрів.

Пристрій конструкції рулонних штор

Назва даного різновиду віконних гардин говорить сама за себе. Оскільки основною складовою рольштор є звичайний рулон тканини, прикріплений до спеціального механізму, рулонні штори Запоріжжя в своїх розмірах обмежені тільки лінійними розмірами віконного отвору. Скачана рулоном тканину на спеціальному валі опускається або піднімається завдяки впровадженню рушійного механізму.

Рулон тканини може бути відкритим або закриватися ковпаком, який передбачається в конструкції карниза. Вибір варіанту залишається за споживачем. Кріплення карниза виконується за допомогою саморізів і не викликає ускладнень.

Застосування рулонних штор

Однією з відмінних рис рольштор є їх здатність не затемнювати приміщення, а розсіювати надходить сонячне світло. Це дозволяє використовувати рулонні штори Запоріжжя в кімнатах будь-якого призначення. При цьому ступінь розсіювання сонячних променів кожен може підібрати для себе індивідуально. Даний параметр регулюється щільність і структурою використовуваної тканини для полотна штор.

Якщо розглядати всі кімнати, то в дитячій можна скористатися натуральними тканинами з друкованими малюнками тварин, комах або мультиків. Барвисте повітряне полотно скрасить зимові вечори, а на літній період можна вибрати більш щільну тканину пастельних тонів.

В панораму вітальні прекрасно вписуються світлі тони з помірною щільністю тканини. Для спальні можна використовувати комбінований варіант. Він дозволить при необхідності максимально затемнити кімнату або впустити ранкове сонце. Для кухні та ванної кімнати, асортимент з рослинного матеріалу, таких як очерет або бамбук.

Рулонні штори - захист від яскравого світла

Коли виникає питання про закриття свого особистого життя від сторонніх поглядів через вікна, то можна скористатися не тільки класичними завісами, а й жалюзі, і Рольштори. Останні користуються все більшим поширенням серед споживачів, при цьому рулонні штори ціна Запоріжжя, яких досить доступна. Вони успішно використовуються як самостійний елемент декорування віконних прорізів, так і в комбінації з іншими тканинними шторами.

Тканина для рольштор обробляється спеціальним просоченням. Вона забезпечує антибактеріальні та антистатичні властивості. Перше властивість дозволяє застосовувати їх в дитячих приміщеннях, а друге не дає накопичуватися пилу на поверхні. Регулярне очищення не вимагає великих фізичних витрат і проводиться за допомогою пилососа або м'якої тканини і миючого слабо чинного, можна мильного розчину.

Конструкції рольштор можуть бути касетними і з відкритим рулоном. У першому варіанті жерстяної або пластиковий кожух прикриває прикріплене полотно в скрученому або опущеному стані, рулонні штори ціна Запоріжжя в другому варіанті рулон залишається видимим. Система рольштор може кріпитися безпосередньо до рами, у віконному отворі, до стіни над вікном і до стелі. Вона досить щільно прилягає до поверхні, що дозволяє максимально зменшити надходження сонячного світла в приміщення.

Рольштори мають розсіюючими властивостями і їх можливості залежать від товщини і структури використовуваної для виробництва полотна. Тканини можуть:

  • Відображати надходить світло - частковий пропуск з розсіюванням, створює напівтемрява в приміщенні;
  • Світлорозсіюючі - забезпечує затемнення, не потрібно використання освітлювальних приладів в денний час;
  • Дуже щільні полотна - даний тип повністю не пропускає світло, і забезпечує створення повної темряви.

Просочення також захищає не тільки тканину полотна від вигорання, а й інтер'єрне наповнення кімнати. Даний параметр дуже актуальне для кімнат, в яких вікна виходять на сонячну сторону цілий день або в одній з його половин. За їх допомогою можна створити напівтемрява або повну темряву навіть в сонячний день.

Процес опускання і підняття полотен в рольштор проводиться кількома методами:

  • Ручним способом - за допомогою шнурів або стрічок;
  • Автоматичний варіант - з використанням дистанційного пульта управління або настінного перемикача, який знаходиться в безпосередній близькості від вікна.

Рулонні штори в стилі хай-тек

Для тих, хто віддає перевагу стилю мінімалізму, хайтек або еклектики і хоче відмовитися від різних карнизів, тюлів, завіс, штор і гардин є дивовижний варіант. Зберігаючи текстильне виконання можна рулонні штори купити і встановити на будь-якого розміру і конфігурації вікні. Вони підходять для застосування в мансардах, де дуже часто присутні похилі вікна.

При оформленні інтер'єру приміщення дрібниць не буває, є тільки декоративні нюанси і елементи. Саме до таких моментів відноситься добірка колірної гами, текстури і малюнка полотен рольштор. Ланцюжки, шнурки або стрічки, які служать для підхоплення тканинної стрічки, грають не останню роль. Вони також повинні поєднуватися з навколишнім інтер'єром і бути частиною загальної композиції.

Варто приділити увагу місцю кріплення карнизної системи. Оскільки вони мають різні варіанти розташування, необхідно точно визначити який саме тип підходить. Це може бути прикручування до віконної коробки, стулки або на схилах отвору. Оскільки рольштори мають легковажну конструкцію, то допустимо їх кріплення до стулки вікна. При цьому рулонні штори купити можна практично в будь-якому спеціалізованому магазині, а безпосереднє кріплення до стулки не викликає її провисання. Можливий і традиційний варіант розміщення карниза на стіні або стелі.

Обробка спеціалізованої просоченням оберігає тканину полотен для рольштор від вицвітання при наявності прямих сонячних променів. Спеціальна система кріплень карнизів дозволяє шторі прилягати впритул до поверхні стулки або стіни. Це дозволяє позбутися від звичних світлових зазорів, через які зазвичай не відбувається бажане затемнення.

Розроблена система день-ніч передбачає наявність двох полотен. Кожне полотно відрізняється щільністю. Полотно день може бути злегка розсіює і навіть може нагадувати повітряну гіпюрного або шовкову фіранку. Матеріал для штори ніч більше асоціюється з щільної важкої гардиною. Дане враження надає авторитетності і розкоші приміщенню навіть в стилі хай-тек.

Для різного бюджету і переваг клієнтів є кілька способів управління механізмами рольштор. Ручний механізм передбачає регулювання за допомогою жердини і ланцюжки. Напівавтоматичний спосіб має на увазі наявність коробки управління, але прикріпленої до стіни біля штор. Автоматичний варіант передбачає дистанційний пульт управління.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com