рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Муміє для волосся. Маски, таблетки, застосування та відгуки

  1. Лікувальні властивості муміє для волосся
  2. Відео: Що таке муміє, цілющі властивості
  3. Користь муміє для волосся
  4. Де купити муміє?
  5. Застосування муміє для волосся
  6. Застосування таблеток муміє для волосся
  7. Маски для волосся з муміє
  8. Муміє для пошкодженого волосся
  9. Муміє для росту волосся
  10. Муміє проти випадіння волосся
  11. Муміє для волосся: відгуки про застосування

Подробиці Оновлене 15.09.2015 16:13

Наша природа багата різними чудовими речовинами, які здатні подарувати милим дамам здоров'я, красу і молодість. Одним з таких речовин і дарів природи виступає муміє, часто використовується для посилення росту волосся, зміцнення локонів, відновлення структури волосся і загального оздоровлення вашої зачіски.

Далі, ми уважно розглянемо - що собою являє муміє і де його можна купити, дізнаємося, чим корисно муміє, а також вивчимо секрети застосування цього продукту, ознайомимося з рецептами масок і прочитаємо відгуки жінок, які зазнали його дію на своїх волоссі.

Далі, ми уважно розглянемо - що собою являє муміє і де його можна купити, дізнаємося, чим корисно муміє, а також вивчимо секрети застосування цього продукту, ознайомимося з рецептами масок і прочитаємо відгуки жінок, які зазнали його дію на своїх волоссі

Муміє можна сміливо назвати безцінним природним засобом або ж натуральним, органічним сировиною, яке виробляється в результаті довгої життєдіяльності різних мікроорганізмів, тварин і рослин. Видобувають його зазвичай з скельних тріщин, а вчені часто називають муміє «гірської смолою», хоча не завжди цей продукт природи полягає в основному зі смоли. Справжнє муміє, отримане природним чином, нагадує по виду смолистую масу, що пахне шоколадом, смолою і бітумом. Широко використовують екстракт муміє в косметології, зазвичай такий екстракт представлений у вигляді капсул або таблеток.

Лікувальні властивості муміє для волосся

До складу органічного муміє входять близько 50 хімічних елементів і 30 природних речовин. На даний момент муміє дуже широко використовується в народній медицині і сучасної косметології, тому лікування волосся муміє в двадцять першому столітті стало вельми поширене.

Відео: Що таке муміє, цілющі властивості

Про це прекрасне і унікальному природному речовині ходять легенди, що розповідають про те, що муміє здатне не тільки сприятливо впливати на стан волосся, а й зміцнювати імунітет, оздоровлювати організм, нормалізувати обмінні процеси і виступати відмінним бактерицидним і жовчогінним засобом. Але ми, все ж докладніше розглянемо муміє, як засіб для волосся.

Висока ефективність муміє в першу чергу обумовлена ​​складом цього природного речовини. Правильне, збалансоване і гармонійне зміст ферментів і ефірних масел дозволяє нам перетворити тонкі, мляві і пошкоджене волосся в шикарну, довгу, об'ємну шевелюру. Муміє інтенсивно діє на фолікули волосся, ніж посилює і прискорює кровообіг в шкірі голови. Маски, спреї, бальзами, шампуні для волосся, до складу яких входить муміє повернуть вашим локонам здоровий вигляд, і ви назавжди забудете про проблеми з волоссям.

Користь муміє для волосся

Переоцінити корисні якості муміє для локонів дуже складно. Як вже було сказано раніше «гірська смола» сприятливо впливає на кровообіг і нормалізує рівень міді і цинку, без яких неможливо оздоровити волосся. Через те, що корисні речовини, що містяться в цьому продукті природи, відмінно проникають в шкіру голови, відбувається стимуляція росту волосся, і такий процес своєю дією підсилює кожен локон. З цих причин можна заявити, що муміє відмінно підходить для зміцнення волосся.

Не можна не відзначити те, що муміє нерідко використовують при проблемі випадіння волосся і лущиться шкірі голови. Рішення подібних проблем іншими засобами вимагає набагато більшого часу і чималих витрат, в тому ж випадку якщо ви віддасте перевагу природному речовині або таблеткам муміє, вже після декількох застосувань цих коштів ви помітите неймовірну ефективність і зможете забути про випадання волосинок і сухість шкіри. Крім того, маски з додаванням мумійо зроблять ваші локони стійкими до несприятливого впливу факторів навколишнього середовища. Також муміє рекомендують використовувати жінкам, які мають дуже жирне волосся. Маски з муміє здатні підсушити пасма і відновити нормальну роботу сальних залоз.

Запам'ятайте, що постійне, систематичне застосування засобів і масок з описуваних натуральним продуктом зробить волосся густими, м'якими, слухняними і поверне їм силу і блиск.

Де купити муміє?

Як цілісний муміє, так і муміє в таблетках можна купити в спеціалізованих на природній косметиці магазинах або в аптеках. Найбільше поширене алтайське муміє для волосся, його можна придбати в аптеці або замовити через інтернет. Ціна на незбиране муміє починається від 200 рублів за 50 грам. Що ж стосується таблеток, то вони більш доступні в широкому продажі, ніж цільне речовина, їх ціна складає близько 85 рублів за 20 таблеток, вагою 200 міліграм.

Косметологи відзначають, що застосування цілісного муміє ефективніше, але в разі якщо не вдасться відшукати незбиране речовина в торгових точках свого міста, то сміливо можна купувати для застосування і таблетки.

Застосування муміє для волосся

Перш ніж перейти до рецептів масок і іншим способам застосування таблеток і цільного продукту муміє, хотілося б позначити деякі правила використання «гірської смоли».

Отже, вам потрібно знати, що:

  1. Муміє не рекомендується використовувати вагітним і годуючим матерям, а також тим людям, у яких занадто чутлива шкіра і існує шанс прояви алергічної реакції на один з компонентів що входять в це засіб.
  2. Тривала дія масок з муміє може принести шкоду сухим волоссям, тому подібні маски не можна наносити на волосся і шкіру голови більше ніж на 30 хвилин. При цьому якщо до складу маски входить рослинна касторове або реп'яхову олію, то подібний пораду можна не дотримуватися і витримувати масляну суміш на голові протягом того часу, який зазначено в рецепті.
  3. Після нанесення масок з даним продуктом потрібно утеплити голову спеціальної шапочкою і махровим рушником, тоді ефект від застосування маски буде більш помітний і маска краще вбереться в коріння волосся.
  4. Також важливо застосовувати маски з муміє регулярно, тільки постійне використання сприятливо вплине на здоров'я волосся. Рекомендована частота застосування масок - не більше одного разу на сім днів.

Застосування таблеток муміє для волосся

Таблетки мумійо є відмінним способом боротьби з лупа і сухістю шкіри голови. Для цього вам заздалегідь необхідно буде приготувати відвар з лопуха , Заливши коріння рослини 1 літром води і прокип'ятивши його 10-15 хвилин. У теплий приготований відвар киньте 3 таблетки муміє. Протягом 2 тижнів подібним засобом потрібно буде обполіскувати волосся після кожного миття голови.

Подібний відвар може використовуватися, як і спрей з муміє, просто перелийте отриману рідину в пляшечку з пульверизатором і обприскуйте спреєм вологе волосся відразу ж після миття.

Подібний відвар може використовуватися, як і спрей з муміє, просто перелийте отриману рідину в пляшечку з пульверизатором і обприскуйте спреєм вологе волосся відразу ж після миття

Для оздоровлення волосся нерідко таблетки додають і в шампуні. Шампуні з муміє роблять, таким чином: 10 таблеток розлучаються в 5 мілілітрах шампуню, який підходить для вашого типу волосся. Наносити подібний шампунь необхідно від коренів, ретельно втираючи його в цибулини до кінчиків, втираючи його в кінці локонів. Роблячи таку процедуру щотижня протягом місяця, ви здивуєтеся тому, наскільки змінилися ваші волосся.

Маски для волосся з муміє

Тепер, коли ви знаєте, як можна використовувати «гірську смолу» з шампунем, у вигляді відвару і спрею, давайте дізнаємося найдієвіші і при цьому досить прості рецепти масок з муміє.

Муміє для пошкодженого волосся

Заздалегідь підготуйте:

  • близько 3 грам муміє;
  • столову ложку рідкого меду;
  • 2 жовтки.

Муміє розведіть в меді і введіть в цю суміш вже збиті жовтки. Всі інгредієнти ретельно розмішайте до отримання однорідної густої маси. Склад необхідно втерти в шкіру голови і плавними рухами розподілити зверху вниз по довжині волосся. Потім пасма утеплюються шапочкою і рушником, через 30 хвилин масу можна змити з волосся використовуючи м'який шампунь без парабенів.

Муміє для росту волосся

Візьміть:

Муміє розвести у воді, додати туди ж мед і масло, все добре розмішати. Отриману маску, масажними рухами втерти в шкіру і долонями нанести на все довжину волосся. Утеплити голову і через 25 хвилин змити її з волосся. Відзначимо, що подібну маску краще наносити на брудні пасма. інші маски для росту волосся приготовані в домашніх умовах.

Муміє проти випадіння волосся

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 1 грам муміє;
  • один жовток;
  • чайна ложка гліцерину (продають в аптеці);
  • 0,5 чайної ложки винного оцту;
  • 2 повні по вінця столові ложки масла касторки.

Та все це перемішати до однорідності, потім масу втерти в коріння волосся. Обов'язково утеплите голову шапочкою і самим теплим рушником, яке у вас є. Фахівці рекомендують ходити з цією маскою на голові не менше 50 хвилин. І коли зазначений час можна змити її з волосся.

Муміє для волосся: відгуки про застосування

Олена, 24 роки

Я розводжу таблетки муміє в шампуні і бальзам вже протягом двох з половиною тижнів. Відразу хочу сказати, що дія я помітила вже після першого застосування. У волосся з'явився здоровий блиск, і трохи покращилася структура. Раджу всім жінкам випробувати муміє і на своїх волоссі.

Катерина, 29 років

Застосовувала довгий час маску, призначалася для пошкодженого волосся. Моя проблема полягала в наступному - сама себе невдало пофарбувала і попалили волосся. Десь після третього застосування помітила, що локони дійсно стали виглядати трохи краще, а вже через місяць від невдалого фарбування не залишилося і сліду.

Алія, 27 років

Маска для росту волосся - приголомшлива. Наноситься дуже легко і, незважаючи на присутність в ній масла волосся після застосування не віддають жирним блиском. Ефект зростання є, саме на своїх волоссі такого дії абсолютно не очікувала, а тепер ходжу з шикарними довгим волоссям і радію. Мої рекомендації!

На десерт, відео: Корисні властивості муміє

Додати коментар

Де купити муміє?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com