рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Монтаж кондиціонерів | Необхідні інструменти для установки спліт-систем

Кондиціонери і спліт-системи - дуже важливий елемент сучасного будинку. З ними ви знайдете комфорт при будь-якій спеці і задусі. Особливо важливо це для тих, хто живе в південних широтах.

Сучасні охолоджувальні і кліматичні системи - технічно складні пристрої, що вимагають обережного ставлення. Особливо це стосується процесу монтажу і підключення кондиціонерів. Справа ця складна, тому кращий вихід - довірити цей процес професіоналам. І причина лежить не тільки в тому, що вони майстри своєї справи, а й в тому, що для монтажу потрібно безліч специфічних і рідкісних інструментів, дозволити собі які можуть ті, хто професійно займається установкою кондиціонерів . Давайте коротко розглянемо, які кошти допоможуть у монтажі кондиціонера.

Перше, що потрібно - потужний перфоратор і міцні свердла. Без них майстри не зможуть просвердлити несучі стіни будівлі, щоб провести через отвори труби, дроти і інші необхідні комунікації. Крім того, перфоратор середньої сили потрібен для того, щоб зробити в бетоні або цеглині ​​отвори для кріплення зовнішніх і внутрішніх блоків кондиціонера. Сучасні житлові будинки мають несучі стіни, укріплені арматурою, яка може пошкодити свердла і інструменти, і перешкодити прокладці штроб для майбутніх комунікацій і труб на поверхні стіни. Тому хороший майстер-інсталятор завжди бере з собою пилку-болгарку. Для створення таких канав-штроб використовується відповідний штроборез. Для кріплення декоративних панелей і елементів часто використовуються шуруповерти.

Для кріплення декоративних панелей і елементів часто використовуються шуруповерти

Далі ж будуть потрібні вузькоспеціалізовані інструменти. Наприклад, комплект для розвальцьовування труб. Найчастіше при непрофесійної установці кондиціонера можуть виникнути проблеми з магістралями і комунікаціями. Особливо часто це трапляється на місцях згину. Там комунікації можуть лопнути або навпаки, засмітитися в найвужчому місці. Якщо програма встановлення не бажає цього, він використовує спеціальний комплект трубогибов. Вони бувають різних видів - пружинного, важільного або еспандернимі приводу. Також небажано наявність всередині магістралей і подальше засмічення фільтрів стружкою, уламками або сміттям, який часто утворюється при неправильній різанні труб. Позбутися від цієї проблеми, як і в першому випадку, вам допоможе відповідний труборіз.

Крім усього цього, хорошого майстра життєво необхідні прилади контролю стану:

  • манометри;
  • Термометри;
  • Ваккумометри;
  • Електронні ваги.

Також потрібні шланги і інструменти для заправки кондиціонера, для пошуку течі і контролю нормальної роботи. Установка клімат-систем пов'язана зі свердлінням і проробляє штроб в стінах, значить, необхідні промислові пилососи для позбавлення від сміття і пилу. Майстру не можна обійтися і без рівня, стандартних слюсарних інструментів, молотка, наборів викруток та гайкових ключів, кусачок і тому подібного.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com