рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити поля в Ворді: прибрати, змінити і встановити

  1. звичайні поля
  2. текстові поля
  3. версії

Встановлений на комп'ютер текстовий редактор Word спочатку налаштований на певний тип і розмір шрифту, міжбуквений і міжрядковий інтервал, а також на стандартні розміри полів документа (відступів від межі аркуша паперу до власне документа). Їх параметри за замовчуванням цілком підходять для звичайних документів, але в деяких випадках їх необхідно коригувати.

звичайні поля

При візуальному спостереженні документа очевидні його ліве, праве, верхнє і нижнє поля. Для більшої наочності рекомендується включити відображення лінійки документа. Для цього потрібно перейти на вкладку «Вид» і в розділі «Показати» поставити галочку поруч з інструментом «Лінійка». Наочність може бути посилена, якщо включити також інструмент «Сітка».

Як налаштувати поля в ворде на свій розсуд? Поля документа «на око» можна міняти, вхопившись мишкою за значки трикутників на верхній лінійці, або за рисочки кордону на лівій. Але зазвичай повинні бути встановлені не приблизні, а строго певні значення полів.

Широкі можливості змінювати поля в ворде відкриваються на вкладці «Розмітка сторінки». У випадаючому списку інструменту «Поля» користувачеві пропонуються зумовлені розміри полів в ворде для варіантів сторінок - звичайні, вузькі, середні, широкі і дзеркальні. Малюнки зліва пояснюють вироблений вибір.

Малюнки зліва пояснюють вироблений вибір

Як видно, «по госту» в звичайних документах верхнє і нижнє поле мають розмір 2 см, ліве - 3, і праве - 1,5 см.

Дзеркальні поля застосовуються в документах з двостороннім друком, наприклад, в книгах або в журналах. У них поля лівої сторінки - дзеркальне відображення полів правої.

Якщо необхідні для документів користувача поля не відповідають заданим за стандартом, то користувач може сам точно встановити поля. Для цього йому слід клацнути пункт «Настроювані поля».

Для цього йому слід клацнути пункт «Настроювані поля»

У розділі «Поля» вікна, що з'явилося, користувач може на свій розсуд зробити поля сторінки, налаштувавши розміри верхнього, нижнього, лівого і правого полів з точністю в 1 мм. Можна прибрати поля взагалі, встановивши нульові значення. У цьому ж розділі є можливість передбачити місце майбутнього палітурки (наприклад, для диплома) з тим, щоб він не заважав прочитання сторінок. Наступний скріншот ілюструє цей випадок.

Наступний скріншот ілюструє цей випадок

Положення палітурки при необхідності може бути змінено з лівого на верхнє.

Вироблену корекцію полів і / або установку місця палітурки можна застосувати до всього документа або починаючи з поточної сторінки. Останній варіант вибирається після відкриття списку «Застосувати» і виберіть пункт «До кінця документа».

Налаштовані параметри полів документа можна запам'ятати, щоб використовувати в подальшому. Для цього потрібно клацнути останній пункт вікна - «За замовчуванням». Обрана настройка, під назвою «Останнє призначене для користувача значення», з'явиться в випадаючому списку «Поля» (див. Другий скріншот).

текстові поля

Текстове поле - напис, що представляє собою цитату або примітку до документа. Її можна додати в будь-яке місце документа. Для цього - перейти на вкладку «Вставка», і в групі «Текст» відкрити список, що випадає «Напис».

У вікні користувач може вибрати один з 9 пропонованих варіантів текстового поля. Форма набору текстового поля буде вставлена ​​відповідно малюнку, і з урахуванням розташування курсора. Як приклад виберемо сьомий варіант (газетний папір - помітна цитата).

У формі, що з'явилася можна ввести будь-який текст, після чого мишкою, вхопившись за квадратики по краям, відрегулювати розмір текстового поля.

Одночасно з текстовим полем в Word з'являється нова вкладка «Засоби малювання / Формат», що містить безліч інструментів для перетворень створеного текстового поля. Як приклад на наступному скріншоті показаний результат редагування текстового поля за допомогою інструменту «Текстові ефекти / Перетворити».

Крім розглянутого вище варіанту вставки текстового поля із запропонованих дев'яти, в випадаючому списку «Напис» вкладки «Вставка» можна також клацнути останню сходинку - «Намалювати напис». Потім рухом мишки намалювати форму текстового поля в будь-якому місці документа.

Введення тексту, корекція розмірів, можливе подальше редагування не відрізняються від описаних вище.

версії

Звичайні та текстові поля були розглянуті в ворде 2010. Як зробити поля в ворде більш ранніх і пізніх версій? В ворде 2007 і 2013 - також. У порівнянні з розглянутими діями різниця в самому початку є в ворде 2003. У цій версії виставити поля можна, перейшовши в меню (так раніше називали вкладку) «Файл» і клацнути інструмент «Параметри сторінки». Наступні дії не відрізняються.

Як налаштувати поля в ворде на свій розсуд?
2010. Як зробити поля в ворде більш ранніх і пізніх версій?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com