рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як проводиться процедура парафінотерапія рук? Етапи і користь

  1. Що таке парафінотерапія?
  2. етапи процедури
  3. Показання, протипоказання
  4. Враження від процедури
  5. вартість
  6. Парафінотерапія в домашніх умовах

У холодну пору року шкіра дуже сильно страждає від перепаду температур і вологості повітря. Особливо це стає помітно, коли ми заходимо в приміщення з сухим повітрям. В першу чергу, реагує шкіра рук, так як вона ще й найбільш часто контактує з водою.

На жаль, ми не молодеем, але немає причин прискорювати появу зморшок, а, як відомо, сухість шкіри прискорює появу зморшок.
Мій майстер з манікюру запропонувала мені спробувати spa-процедуру для рук - «Парафінові ручки».

Що таке парафінотерапія?

У холодну пору року   шкіра   дуже сильно страждає від перепаду температур і вологості повітря

Що таке парафінотерапія?

Парафінотерапія - це косметична процедура, за допомогою якої на шкіру наноситься розплавлений парафін.

Плавиться парафін в спеціальному приладі при температурі трохи більше п'ятдесяти градусів. Така температура комфортна для шкіри, не обпалює, приємно гріє. Також варто врахувати, що парафін поступово віддає тепло, тому не потрібно турбуватися, якщо маса здається спочатку гарячою.

Сам по собі парафін практично безбарвний, може бути трохи жовтуватим, але в салонах зазвичай додають додаткові інгредієнти, за рахунок цього готова парафінова маса може бути різних кольорів. У мене був фіолетовий парафін .

етапи процедури

Процедура парафінотерапії: етапи

Перед процедурою парафін необхідно розігріти, поки майстер фарбувала мені брови, маса була вже готова. Зайняло це приблизно 20 хвилин. Взагалі, можна робити не тільки парафінотерапія рук, але і ніг, а також інших ділянок тіла.

Першим етапом була дезінфекція рук . Майстер побризкала на мої руки дезінфікуючий складу, і я його розтерла між долонями. Далі важливо очистити шкіру від лущення і ороговілих частинок. Мені зробили пілінг за допомогою скрабу, потім змили. Потім шкіра була готова, безпосередньо, до парафінотерапії.

Кисть руки занурюється в рідкий парафін і виймається на кілька секунд, щоб утворилася захисна скоринка (рукою ворушити не рекомендується). Далі повторили цю маніпуляцію ще двічі до того моменту, поки на шкірі не утворилися парафінові рукавички.

Наділи поліетиленові рукавички і зверху махрові рукавиці. Було таке відчуття, що мої руки знаходяться в невагомості, я практично їх не відчувала. Це стан був дуже приємним. Потрібно було сидіти близько 15-20 хвилин.

Потім майстер масажує руки в поліетилені, щоб парафін розкришився. Наступним етапом було зволоження - завдали лосьйон і зробили масаж.
В кінці процедури я відразу побачила результат. Шкіра рук була дуже м'яка, тепла, ніжна і шовковиста, нагодована.

Майстер мене попередив, що відразу після процедури не рекомендується виходити на мороз без рукавичок, інакше буде дуже неприємно. Я так і зробила, але не врахувала один момент: в машині я зняла рукавиці і взялася за холодний кермо - ось там-то і відчула неприємну дію.

Нагодована і зволожена шкіра подала сигнал про те, що робити це не варто. Але я швидко виправила це, і далі були лише приємні емоції.

Показання, протипоказання

Хоч це і спа-процедура, але, все-таки, варто дізнатися, які протипоказання і показання до її проведення існують. Перед візитом в салон я ознайомилася з інформацією про те, чи можна мені її робити.

показання:

  • Суха шкіра
  • огрубілі ділянки
  • зморшки
  • Недостатня еластичність шкіри

Крім косметичного ефекту, процедура парафінотерапії ще має і лікувальну дію. При таких захворюваннях, як відкладення солей, артрит, ортопедичні порушення, також буде корисно пройти курс парафінових аплікацій.

Також у процедури є протипоказання:

  • Наявність відкритих ран і саден на шкірі
  • Інфекційні захворювання
  • Варикозне розширення вен
  • Цукровий діабет
  • Підвищений тиск

Якщо є одне з даних захворювань, то слід проконсультуватися з лікарем.

Парафінотерапія сприятливо діє на шкіру рук, покращує стан. Якщо спостерігаються неприємні відчуття, то рекомендується проводити дану процедуру раз на місяць.

Враження від процедури

Під час проведення процедури у мене були позитивні враження, приємні всі етапи парафінотерапії. Після я зазначила, що сухість шкіри рук пішла, дрібні зморшки розглядалися, колір шкіри став не таким блідим, як був. Ручки стали виглядати доглянутими, красивими. Ефект насиченою і зволоженою шкіри був досить тривалим - приблизно близько тижня.

Звичайно, я паралельно зволожувала руки кремом, але до цього відразу після миття рук дію крему припинялося відразу після наступного миття рук. З парафінотерапією я стала рідше брати тюбик з кремом .

вартість

В середньому процедура парафінотерапії коштує від 300 до 800 рублів, але є салони, які пропонують і більш високі ціни. У нас місто невелике, я заплатила 350 рублів.

Вважаю, що раз на місяць можна виділити таку суму для такої приємної spa-процедури.

Парафінотерапія в домашніх умовах

Чи можна зробити цю процедуру самостійно? Про це я задумалася після того, як зробила її в салоні, адже вдома - це набагато економніше. Найпростіший спосіб - купити все обладнання в спеціальному магазині і робити самій. Немає в цьому нічого складного, але знову ж таки апарат і витратні матеріали досить дорогі.

Другий варіант - купити парафін і розтопити на водяній бані. Єдиний недолік - можна перегріти парафін і обпектися, так як плавиться він досить швидко. Поки до цього я не готова, набагато приємніше розслабитися це в салоні , Коли не просто завдадуть парафін, але і зроблять масаж, пілінг.

Відео про те, як проводиться процедура парафінотерапії.

Що таке парафінотерапія?
Що таке парафінотерапія?
Що таке парафінотерапія?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com