рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гаджети для дитини: користь чи шкода

  1. вплив гаджетів
  2. Скільки часу можна дивитися телевізор?
  3. Виховання в Німеччині
  4. Розвиток дрібної моторики дитини до року по місяцях

Лікарі давно б'ють на сполох, що сучасні батьки мало не з пелюшок дають дітям в руки планшет, телефон і інші гаджети. Як це відбивається на здоров'ї і розвитку дитини? Лікарі давно б'ють на сполох, що сучасні батьки мало не з пелюшок дають дітям в руки планшет, телефон і інші гаджети

Legion-Media

вплив гаджетів

Давно помічено, що якщо малюки погано їдять, варто тільки включити рекламу або мультфільм, дитина, не відриваючись від екрану, з'їдає весь прикорм. Мало того що така залежність від екрану негативно позначається на зорі і нервовій системі малюків, так ще й з'являється стійка залежність: мультфільм (розвиваюча програма, реклама та інше) - їжа.

Скільки часу можна дивитися телевізор?

Рано чи пізно в кожній родині настає момент, коли мама (тато, бабуся, няня) включають дитині мультик, щоб той поїв / помовчав / не заважав. І в цілому в цьому немає нічого страшного, якщо час, проведений за переглядом планшета або телевізора, не перевищує в сукупності 30 хвилин в день для дитини до 3 років. Добре, звичайно, якщо це буде якась розвиваюча програма за віком. Однак лікарі рекомендують після перегляду телевізора або гри на планшеті обов'язково змінити вид діяльності, найкраще для цього підходить прогулянка на свіжому повітрі.

Однак лікарі рекомендують після перегляду телевізора або гри на планшеті обов'язково змінити вид діяльності, найкраще для цього підходить прогулянка на свіжому повітрі

Burda Media

Виховання в Німеччині

У Німеччині діти (особливо до 8 років) взагалі не дивляться телевізор, оскільки німці твердо впевнені: чим менше їх чадо дивиться телевізор, тим краще для його здоров'я. Більш дорослим дітям дозволяється дивитися спеціальні дитячі канали, але не більше 15-30 хвилин в день. Тому хлопчики і дівчатка або грають удома, або ходять в гуртки або гуляють на вулиці.

Тому хлопчики і дівчатка або грають удома, або ходять в гуртки або гуляють на вулиці

Burda Media

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Розвиток дрібної моторики дитини до року по місяцях

Немовлята вміють мислити абстрактно

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Як це відбивається на здоров'ї і розвитку дитини?
Скільки часу можна дивитися телевізор?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com