рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Топ 5: найкращі тактичні ножі

  1. SOG E37SN-CP - водний воїн
  2. Cold Steel Recon 1 - вигідна покупка
  3. MTECH USA XTREME MX-8054 - хардкор
  4. Spyderco Assist Black Blade - пошук і порятунок
  5. Smith & Wesson SWBG2TS Border Guard 2 - хороший тактик

Як кажуть піонери: «Будь готовий». Це значить ти повинен вміти в'язати міцні вузли, знати про різні їстівні рослини і, при необхідності, бути заспівувачем в похідному хорі. Ще тобі знадобиться краще спорядження, яке вдасться знайти, щоб вибратися з потопаючої машини, відбитися від навали північнокорейців, або провести довгоочікуваний оплачувану відпустку, загубившись посеред Тайги. Справитися з усіма цими неприємностями в першу чергу допоможе неперевершений тактичний ніж.

Спектр застосування тактичного ножа надзвичайно широкий. Його можна використовувати як бойовий ніж, навіть взяти з собою на розвідку або диверсію в тилу ворога; використовувати як багатофункціональний інструмент : Взяти з собою, виїжджаючи на природу з родиною, йдучи через сувору пустелю, або вирішивши самостійно зробити ремонт у своєму пентхаусі. Високоякісний тактичний ніж повинен служити і в військових, і в мирних цілях, в загальному, бути багатофункціональним інструментом в стилі мілітарі. Отже, ми відкопали 5 кращих тактичних ножів, придатних і для битв, і для загального виживання, з тим, щоб ви завжди були готові.

SOG E37SN-CP - водний воїн

Плюси: висока стійкість до корозії   Мінуси: покриття леза легко подряпати   Дійсно вартий уваги Морських котиків, бо все що вони використовують або схвалюють має пройти найсуворіші, жорстокі і інтенсивні випробування на витривалість, які тільки можуть придумати садисти з ВС США Плюси: висока стійкість до корозії
Мінуси: покриття леза легко подряпати
Дійсно вартий уваги Морських котиків, бо все що вони використовують або схвалюють має пройти найсуворіші, жорстокі і інтенсивні випробування на витривалість, які тільки можуть придумати садисти з ВС США. Seal Pup Elite здатний виконати будь-яке завдання, він зарекомендував себе як відмінний тактичний ніж для знаючих в цьому толк. У леза Black TiNi немає серрейторной заточування на відміну від багатьох тактичних ножів, проте воно все одно може розрізати будь-яку мотузку або шпагат. Текстурована поверхня рукояті покращує контроль над ножем при різанні або нанесенні колючих ударів, і дозволяє з точністю бритви або хірургічного скальпеля відрізати шматок одягу для перев'язки ран, і навіть витягти кулю з тіла товариша. Виготовлений з справжньою стали AUS-8, клинок в довжину має трохи менше 125 мм, нейлонова рукоять укріплена скловолокном. В одному з тестів ніж занурювали на 2 тижні в солону воду, доводячи, що корозія не приводить його в непридатність, так що, при бажанні, його можна використовувати і під водою .

Ціна: 4700 руб.

Cold Steel Recon 1 - вигідна покупка

Плюси: зручний в носінні і застосуванні   Мінуси: шматує кишені   Наші американські сусіди (м Вентура) підтверджують назву Cold Steel, ефективно використовуючи його для вирішення будь-яких завдань Плюси: зручний в носінні і застосуванні
Мінуси: шматує кишені
Наші американські сусіди (м Вентура) підтверджують назву Cold Steel, ефективно використовуючи його для вирішення будь-яких завдань. Клинок-щучка з нержавіючої сталі (японська нержавіюча сталь Aus 8A) був підданий вакуумній термічній обробці і охолоджені до температури нижче нуля для досягнення максимальної ефективності. Ще варто відзначити, що клинок Cold Steel в довжину перевищує 100 мм і має чорне тефлонове покриття, що захищає від усього, починаючи від корозії, і закінчуючи відблисками і відображенням світла під час тактичних операцій. Так само покриття полегшує розрізання матеріалу. Recon 1 легкий, його маса становить всього 150 грам, а рукоять з плашок G10 з великої фактурою і подпальцевой виїмками, укупі з потужним фірмовим замком Tri-Ad-Lock забезпечать надійне зчеплення. Кліпса з нержавіючої сталі дозволить взяти ніж з собою куди завгодно, а розумна ціна (разом з малими розмірами) не дадуть обділити його увагою.

Ціна: 3000 руб.

MTECH USA XTREME MX-8054 - хардкор

Плюси: рекрасно лежить в руці і не ковзає   Мінуси: тяжкість   Загальна довжина 279 мм, довжина леза 152 мм, товщина леза 5 мм Плюси: рекрасно лежить в руці і не ковзає
Мінуси: тяжкість
Загальна довжина 279 мм, довжина леза 152 мм, товщина леза 5 мм. Цей ніж з фіксованим клинком створювався для битв без прикрас. Рукоять з G-10 склопластику з чотирма гвинтами з кожного боку для надійного кріплення клинка, а так само для його заміни внаслідок зносу, або якщо ви віддаєте перевагу щось більш-менш хардкорних. Текстурована рукоять з глибокими подпальцевой виїмками в формі пістолетної не дасть втратити контроль над ножем, навіть якщо він застрягне в кістки або іншому міцному матеріалі. Форма клинка в стилі танто виглядає агресивно і призначена для неодноразових і жорстких ударів, що колють. Вага близько 368 грам, що робить його важкуватим, але це пояснюється високоякісної нержавіючої сталлю. На гарде, поруч з точкою рівноваги є 2 отвори, так що ніж може бути прив'язаний до якої-небудь палиці і використовуватися як спис для, скажімо, «риболовлі», а за отвір в навершии ніж можна прив'язати куди завгодно, залежно від тактичних завдань .

Ціна: 1900 руб.

Spyderco Assist Black Blade - пошук і порятунок

Плюси: помилково отримати травму випадково   Мінуси: майже марний в сутичці   Зазвичай Spyderco випускають ножі для битв на смерть Плюси: помилково отримати травму випадково
Мінуси: майже марний в сутичці
Зазвичай Spyderco випускають ножі для битв на смерть. Вони спеціалізуються на бойових ножах і ножах для самооборони, а не на допоміжних інструментах, так що це швидше виняток з правил. Для початку, у нього немає вістря, тому доведеться постаратися для нанесення шкоди людині. Дуже добре підходить для МНС, пожежників, підводників і для всіх, хто працює в важкодоступних місцях з ризиком поранити людей або пошкодити обладнання. Серрейторна заточка ідеальна для швидкого розрізування мотузок, досить покласти мотузку на лезо у гарди і зробити різке ріжуче рух ножем. У відкритому стані має довжину близько 216 мм, в закритому приблизно в два рази менше. Оснащений патентованої сталевий насадкою Cobra Hood, що дозволяє пальцю легко знайти ковпачок для відкриття, так що нишпорити не доведеться, кожен раз тільки швидке відкриття. Додати свисток оповіщення та дробарку для скла, і вийде ніж для порятунку життів, а не для вбивства.

Ціна: 6000 руб.

Smith & Wesson SWBG2TS Border Guard 2 - хороший тактик

Плюси: низька вартість   Мінуси: жорсткий замок   Майже кожен тактичний ніж має на увазі відсутність тактики Плюси: низька вартість
Мінуси: жорсткий замок
Майже кожен тактичний ніж має на увазі відсутність тактики. Є бойові, для самооборони, просто для залякування супротивника або виживання. Border Guard 2 з тих ножів, що призначені для тактичного використання. Різак для ременя безпеки в рукояті і дробарка для скла в навершии роблять його ідеальним інструментом рятувальників, адже його можна використовувати, навіть не відкриваючи. Лезо завдовжки 111 мм з нержавіючої сталі 440C пекельно гостре, частина леза має серрейторную заточку для розрізання мотузок, а сам клинок виконаний в стилі танто для того, щоб зарізати будь-якого, хто не оцінить його достоїнств. Внутрішні тефлонові шайби прискорюють відкриття, а текстурована рукоять з авіаційного алюмінію завершують вражаючий образ. Отже, якщо вам потрібен EDC (Everyday carry - предмет, що носиться щодня) за розумною ціною, це точно він.

Ціна: 1500 руб.

Седловскій Анатолій

Читайте також:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com