рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Парфуми Beckham Fragrances: жіночі і чоловічі аромати. Класика і новинки духів Beckham Fragrances

  1. Парфуми Beckham Fragrances
  2. Парфуми Beckham Fragrances: чоловічі і жіночі аромати
  3. Новинки парфумерії Beckham Fragrances

Парфуми Beckham Fragrances

Парфумерний бренд Beckham Fragrances є однією з наймолодших торгових марок, яка за такий короткий проміжок часу змогла завоювати світову популярність, отримати найвищі оцінки експертів і визнання численних споживачів. Створений в 2005 році бренд Beckham Fragrances носить ім'я відомої подружжя Девіда та Вікторії Бекхем, з цієї причини його навіть іноді анонсують як бренд David & Victoria Beckham.

Пара Бекхем є союз двох сильних і цілеспрямованих особистостей, кожен з яких досяг значних успіхів в областях спорту, шоу-бізнесу і світу моди. Девід Бекхем - англійський футболіст, володар багатьох спортивних нагород і один з найбільш високооплачуваних футболістів світу (за даними на 2011 рік). Вікторія Бекхем (до заміжжя Адамс) - англійська співачка, учасниця популярної в 90-і роки групи Spice Girls, модель, дизайнер, автор книг і успішна ділова жінка. Починаючи з активного співробітництва з різними брендами, вона згодом випустила власну колекцію джинсів, суконь, сонцезахисних окулярів і сумок. Зоряну пару Бекхем часто запрошують стати «особами» багатьох рекламних компаній, вони не сходять зі сторінок глянцевих журналів, і їм навіть присвоїли титул ікони стилю в світі моди.

Саме їх спільна блискуча кар'єра, успішна особисте життя, привабливий зовнішній вигляд, публічність і харизма знайшли відображення в парфумерії Beckham Fragrances. Крім того, важливим фактором успіху нового бренду став вибір парфумерної компанії. В даний час вся парфумерія Beckham Fragrances випускається французькою фірмою Coty, що має столітню історію і є визнаним світовим лідером у галузі виробництва парфумерії і косметики.


Парфуми Beckham Fragrances: чоловічі і жіночі аромати

Парфумерним дебютом бренду Beckham Fragrances став випущений в 2005 році чоловічий аромат David Beckham Instinct, над створенням якого працювала жінка-парфумер Беатрис Піко (Beatrice Piquet). Парфуми David Beckham Instinct є мужній і сексуальний аромат, адресований сучасним, успішним і впевненим у собі чоловікам. Його композиція починається свіжими нотами мандарина, апельсина і італійського бергамоту, ноти «серця» розкриваються анісом, кардамоном і гвоздиковим перцем, в той час як післямова визначає пряний аромат ветівера, пачулі і білої амбри. Відомо, що перша партія парфуму David Beckham Instinct була розкуплена в Англії в рекордно короткі терміни, а рекламна кампанія власного аромату дозволила Девіду Бекхему збільшити сімейний бюджет на 14 мільйонів доларів.

У 2006 році під брендом Beckham Fragrances в продаж надійшли відразу два нових аромати чоловічої деревно-східний Intimately Men і жіночий квітковий Intimately Women. Вважається, що перший відображає сексуальність Девіда, а другий чуттєвість його дружини Вікторії. Прафюм Intimately Men (30 мл, близько 950 руб.) - це провокаційний і одночасно притягає аромат, композиція якого містить пряні ноти кардамону, сандалу, пачулі, мускатного горіха, амбри, а також свіжі ноти грейпфрута, анісу, бергамоту і квітів фіалки. Цей аромат здатний виділити його власника з безлічі і при цьому наповнити енергією і життєрадісністю. Жіночі духи Intimately Women (30 мл, близько 1650 руб.) Виступають як парний аромат для Intimately Men. У них також присутні ноти сандалу і бергамота, доповнені легкими і витонченими нотами рожевих пелюсток, ванілі, лілії і туберози.

Роком пізніше на світ з'явилися нічні версії Intimately - створені раніше в парі Intimately Beckham Night for Men і Intimately Beckham Night for Women. Їх характеризують як романтичні аромати з квітково-цитрусовими композиціями. Автором продовження чоловічої версії Intimately Beckham Night for Men є парфумер Andrea Lugo. Він наповнив цей аромат акордами кольорів і цитрусів в поєднанні з «базовими» нотами амбри, ветівера, пачулі і тропічних бобів тонка. Жіночу версію Intimately Beckham Night for Women створював французький гуру парфумерії Jean-Pierre Bethouart. В його уяві «інтимно близький» аромат виглядає як поєднання початкових нот бергамота, мандарина і кориці, наступних акордів лілії, квітів апельсинового дерева і туберози, а в якості післямови він залишається у вигляді сандалу, ванілі, бобів тонка і пачулі.

Версія самого першого парфуму від Beckham Fragrances - Instinct також зазнавала наступні зміни, зокрема в 2007 році була створена його продовження Intense Instinct, в 2008 - Instinct After Dark, а в 2009 - Pure Instinct. Всі ці аромати адресувалися чоловікам, мали обмежений випуск і тим самим ще більше підігрівали інтерес до своїх композицій. Аромат Intense Instinct дивував своїми оригінальними нотами дині, лимона і імбиру на початку, поєднанням кедра і листя фіалки в «серце», а також деревно-мускусними нотами в «базі». Незвичайність Instinct After Dark надавали ноти анісу, червоного стручкового перцю, листя мандарина і білої амбри. Що стосується Pure Instinct, то при його створенні крім ряду схожих ароматичних інгредієнтів, були використані квіти жасмину, трава шавлії, розмарин, лаванда і навіть дубовий мох.

Новинки парфумерії Beckham Fragrances

До новинок парфумерного бренду Beckham Fragrances можна віднести два останніх аромату, які були випущені в 2009 році - Signature Story for Her (30 мл, близько 850 руб.) І Signature Story for Him (30 мл, близько 750 руб.). Їх орієнтальні композиції в поєднанні з оригінальним дизайном флаконів називають вінтажними, вони як би втілюють класичні голлівудські історії кохання початку минулого століття, наповнені романтикою і пристрастю. Жіночий варіант «історії» від Beckham Fragrances містить в своїх верхніх нотах персик, кумкват, гіркий апельсин, в нотах «серця» - квіти півонії, троянди і апельсинового дерева, а в його базових нотах звучать пачулі, мускус і деревний мох. Чоловічий аромат Beckham Signature Story for Him має схожі з жіночої композицією пряні базові акорди, проте його початкові ноти містять в собі неповторне звучання базиліка, флердоранжа, кедра, ананаса, розмарину і лаванди.

Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Макіяж, парфумерія, косметика
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com