рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Варення з ківі: 5 кращих рецептів

  1. Варення з ківі з лимоном
  2. Варення з ківі з апельсином
  3. Варення з ківі і фейхоа без варіння
  4. Варення з ківі з яблуком в мікрохвильовці
  5. Варення з ківі з бананом

Пропоную відволіктися від сірих буднів і підняти собі настрій тропічними рецептами. Варення з ківі - що може бути цікавіше суворою зимою або сльотавій ранньою весною?

Варення з ківі, дуже смачне і надзвичайно гарне, можна приготувати в будь-який час року. І в цьому його величезна перевага перед сезонними заготовками. А ще мені дуже подобається, що ківі продається в будь-якому супермаркеті, таким чином, можна обійтися без візиту на ринок. Поїздки за фруктами дуже мене втомлюють, в разі в ківі робити цього не доведеться - дрібниця, а приємно.

Рецептів варення величезна кількість. Почну з самого популярного.

Швидкий перехід по цій сторінці

Варення з ківі з лимоном

Виходить в міру солодким і з невеликою ноткою кислинки.

Складові:

  • 2 лимона;
  • 1 кг ківі;
  • півсклянки питної води;
  • 800 грам цукру.

приготування:

Один лимон помийте і обдайте окропом. Потім лимон наріжте тонкими кружечками. Помістіть його в каструлю, додайте 100 грамів цукру і півсклянки води, варіть в сиропі кружечки лимона 15-20 хвилин. Тим часом вимийте другий цитрус і вичавіть з нього сік. Ківі очистіть, наріжте круглими тонкими пластинками, залийте лимонним соком. Надішліть нарізаний ківі в каструлю, додайте решту цукру і варіть на повільному вогні 10-15 хвилин, помішуючи до повного розчинення цукру.

Гаряче варення викладіть в стерилізовану скляну банку, закрийте капроновою кришкою, після охолодження поставте в холодильник. Кружечки ківі з цієї заготовки можна використовувати як прикрасу для святкової випічки і десертів.

Та й просто ложкою їсти - справжнє задоволення. Я люблю з сиром, тільки обов'язково домашнім. навіть макарони з сиром готую тільки з додаванням домашньої продукції.

Варення з ківі з апельсином

Заготовками з апельсинів нікого вже не здивуєш, а я спробую.

Складові:

  • 1 кг ківі;
  • 1 кг апельсинів;
  • 1 кг цукру;
  • 1 чайна ложка лимонної кислоти без гірки.

приготування:

Ківі і апельсини очистіть від шкірки і наріжте кубиками, засипте цукром порізані фрукти і залиште так до виділення соку. Якщо його виділилося мало, можна додати трохи води, але небажано. Доведіть варення на невеликому вогні до кипіння, кип'ятіть 10-15 хвилин і залиште на пару годин остигати. Повторіть так ще 2 - 3 рази, в останній раз додайте лимонну кислоту і потім розкладіть в банки. Пінку, яка утворюється під час варіння можна не видаляйте, при охолодженні вона зникає сама.

Варення з ківі і фейхоа без варіння

Для тих, хто хоче спробувати тропічні фрукти в незвичайному вигляді.

Складові:

  • 2 великих плоди ківі;
  • 4 фейхоа середнього розміру;
  • 2 столові ложки цукру.

приготування:

Я подрібнюю плоди блендером і вам раджу вчинити так само. Вимийте і наріжте фейхоа, перетворите в пюре за допомогою невтомного кухонного помічника. В ту ж чашу блендера додайте цукор і очищені шматочки ківі. Збийте все разом до отримання однорідної маси, відразу ж розкладіть в чисті баночки самого маленького розміру, закрийте кришками і поставте в холодильник. Це дуже корисний десерт, особливо восени та взимку, коли не вистачає вітамінів.

Варення з ківі з яблуком в мікрохвильовці

Як ви знаєте, навіть банки в мікрохвильовій печі можна стерилізувати , А вже варення приготувати взагалі не проблема.

Складові:

  • 1 кг стиглих ківі;
  • 1 велике солодке яблуко;
  • 200 грам цукру;
  • 3 столові ложки лимонного соку.

приготування:

Вимийте і очистите яблуко, наріжте кубиками. Таким же чином наріжте ківі. Змішайте всі в спеціальній глибокому посуді для СВЧ-печі, додайте цукор і лимонний сік, ще раз перемішайте. Готуйте 10 хвилин на максимальній потужності, причому час приготування виставляйте 2 хвилини. Після кожного такого невеликого циклу перемішуйте вміст миски і знову вмикайте піч. Це варення можна і закатати, воно відмінно зберігається.

Варення з ківі з бананом

Це класика - років 5 тому я вперше зустріла рецепт варення з додаванням банана, так що новим його не назвеш.

Складові:

  • 2 великих плоди ківі;
  • 2 банана дуже стиглих;
  • півсклянки цукру;
  • 1 упаковка загустителя для варення і джему.

приготування:

Очистіть фрукти і наріжте їх дрібними кубиками. Засипте цукром, перемішайте, доведіть до кипіння на середньому вогні. Коли провариться 5-7 хвилин, всипте загущувач, ще раз ретельно перемішайте і варіть рівно 3 хвилини. Покладіть в банки, закрийте капроновими кришками. Використовуйте як желейний десерт або компонент для випічки. Я одного разу таким варенням начинила листкові пиріжки, вийшло смачно.

До речі, з бананів і ківі можна приготувати смачний домашній мармелад на агар-агар. А якщо вам набридли занадто складні рецепти, спробуйте просте варення з шовковиці

Варення з ківі - що може бути цікавіше суворою зимою або сльотавій ранньою весною?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com