рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Варення з імбиру (рецепти)

  1. Варення з яблук з імбиром
  2. Рецепт варення з лимона з імбиром
  3. Імбирне варення з апельсинами і імбиром

Імбирний корінь додають не тільки в чаї, перші і другі страви, але також і в варення, наприклад, можна приготувати пікантне варення з кабачків з імбиром. Ця рослина додасть будь-якої страви пікантний смак, а також легкий лимонний аромат. Популярними є рецепти варення з лимона, апельсина, яблук та інших фруктів з імбиром, також в їх склад може мигдаль або горіхи.

Також слід зазначити користь імбирного варення, а саме його здатність підвищувати імунітет людини, виводити токсини з організму Також слід зазначити користь імбирного варення, а саме його здатність підвищувати імунітет людини, виводити токсини з організму. Його рекомендують приймати як для профілактики простудних захворювань, так і для їх лікування.

Крім цього таке варення є корисним і для кровоносних судин, воно має здатність розріджувати кров, стимулювати і посилювати її циркуляцію. Також завдяки ефірному маслу, яке міститься в імбирному корені можна вирішити проблему заколисування в транспорті, морській хворобі, також воно є дуже корисним для вагітних жінок: знімає симптоми токсикозу.

Пропонуємо Вам приготувати дуже ароматне і смачне яблучне варення з імбиром бурштинового кольору.

Варення з яблук з імбиром

необхідно:

  • яблука - 1 кг
  • лимон - 1шт
  • цукор -800г (4 ст.)
  • корінь імбиру - 5-6 см
  • вода - 1 1/3 склянки

приготування:

Для початку очистіть яблука від шкірки і насіннєвих коробочок, наріжте їх скибочками завтовшки 1 см. Зніміть цедру з лимона на дрібній тертці і вичавите 2 ст.л. лимонного соку, збризніть їм яблука, для того щоб вони не змінили колір. Дістаньте шумівкою шматочки яблук і перекладіть їх в миску. Сироп доведіть до бурхливого кипіння і кип'ятіть близько 5 хвилин. Потім яблука поверніть в каструлю, швидко ще раз доведіть до кипіння.

Після цього простерилизуйте банки, розкладіть в них гаряче варення і закатати. Додайте лимонну цедру з цукром і тертий імбирний корінь у велику каструлю з товстим, нагрівайте на середньому вогні до розчинення цукру (часто помішуйте). Додайте яблука і готуйте на невеликому вогні приблизно 2 години без кришки. Помішувати таке варення потрібно часто, і досить акуратно.

Корисна порада

Для того щоб банки стояли краще, їх бажано простерилізувати протягом 10 хвилин в киплячій воді, вже з загвинченими кришками.

За рахунок своїх корисних властивостей, а також надзвичайному смаку імбирний корінь останнім часом завоював любов і повагу багатьох. А варення з лимонів і імбиру - є прикладом смачною і дуже корисною солодкої заготовки, яка урізноманітнює раціон харчування, а також оздоровить організм в зимовий період, підвищить імунітет .

Рецепт варення з лимона з імбиром

необхідно: необхідно:

  • 200 м імбирного кореня;
  • 1 лимон (великий)
  • 420-450 г цукру

приготування:

Імбирний корінь помийте, очистіть від шкірки, наріжте пластинками, завтовшки 2-3 міліметри. Лимон помийте, просушіть, наріжте тоненькими шматочками разом з цедрою. Змішайте підготовлений лимон, цукровий пісок і корінь імбиру, перемішайте. Залиште цю суміш трохи постояти і приступайте до подальшої готуванні, коли підтане цукор.

Поставте цю солодку лимонно-імбирним заготовку на сильний вогонь і варіть безперервно помішуючи до того моменту, поки корінь імбиру не стане напівпрозорим і м'яким. За тим як варення сильно закипить, варіть його ще 5 хвилин, інтенсивно і ретельно і перемішуйте дерев'яною лопаткою.

Розливайте лимонно-імбирне варення в стерилізовані банки гарячим. Також хотілося б відзначити, що закочувати машинкою таке варення не обов'язково, досить закрутити стерильними металевими кришками. На завершальному етапі приготування варення необхідно для самостерілізаціі укутати. Після того як банки охолонуть, винесіть їх в льох або приберіть в прохолодне місце.

Це варення з лимонів і кореня імбиру буде Вам незамінним помічником при застуді, а також болі в горлі: тонзиліті або ангіні. Якщо хочете, можете замінити лимон апельсином, або навіть свіжим кабачком.
Дивіться також: імбир з лимоном і медом - рецепт здоров'я

Коли приходить осіння пора і внаслідок дощів, прохолодної погоди наш організм ослаблений і схильний до простудних захворювань зміцнити його може надзвичайно смачне варення з апельсинів з імбиром.

Імбирне варення з апельсинами і імбиром

необхідно: необхідно:

  • 2 склянки цукру
  • 1 стакан води
  • 3 апельсина
  • 1 лимон
  • 1 яблуко
  • 100 г кореня імбиру

приготування:

Для початку необхідно приготувати сироп. Для цього насипте цукор в каструлю і відправте на плиту, почекайте, поки закипить. У той час як сироп вариться, займіться апельсинами. Щоб варення не мало гіркий присмак почистити їх необхідно правильно. Дуже акуратно зніміть верхній помаранчевий шар шкірки, намагайтеся залишити поза увагою білий шар, який знаходиться під цедрою апельсина. Так як саме він гірчить. Цедру наріжте тонкою соломкою.

Після чого ретельно виріжте часточки апельсина. І теж стежте, щоб не попалися з'єднують їх плівочки. Далі підготовлені апельсинові часточки і цедру відправте в киплячий сироп.

Прийшов час взятися за обробку лимона. Для того щоб це варення стояло довго, і зберігалося цілу зиму необхідно обов'язково додати при його приготуванні лимонну цедру, лимон або лимонну кислоту.

Лимон не потрібно очищати таким же ретельним чином, як апельсини. Досить його гарненько помити, розрізати на тонкі полудолькамі і покласти в каструлю. Для того щоб варення вийшло не рідким необхідно нарізати і додати яблуко. Цей фрукт на смак також можна замінити абрикосами, персиками, гарбузом або навіть додати кабачки.

Приготування апельсинового варення з імбиром не займе у Вас багато часу. Йому необхідно прокипеть буквально 5 хвилин, після чого додайте найостанніший, але в той же час не менш важливий інгредієнт - імбир. Перед цим очистіть рослина, наріжте кубиками, покладіть в каструлю, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь.

Ось і все, варення готове! Можете насолоджуватися корисним і смачним апельсиново - імбирним варенням з чудовим смаком.
Також ви можете перекласти варення в стерилізовані банки, закатати кришками і поставити його в холодне місце.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com