Про рецепті:
Якщо ви хочете приготувати м'ясо по-особливому, то рецепт «Свинина з апельсинами» якраз для вас. Незвичайний смак і аромат м'яса надають цитрусові, а чудовий соус з легкими медовими нотками чудово доповнює і відтіняє смак страви. На гарнір до м'яса можна подати розсипчастий рис. Таблиця мір і ваг
Складові:
- м'якоть свинини 1 кілограм
- апельсини 4 штуки
- лимони 1 штука
- часник рубаний 3 ст. ложки
- зелень петрушки рубана 2 ст. ложки
- мед 2 ст. ложки
- відвар овочевий 3 склянки
- оливки 1/2 склянки
- перець чорний мелений за смаком
- сіль за смаком
- Купити на FindMeals
Для приготування, можливо, вам знадобляться:
Спосіб приготування:
- Зняти з 2 апельсинів цедру спіраллю. З 2 апельсинів і лимона вичавити сік.
М'ясо нарізати порційними шматками. Залити соком апельсина і лимона, посолити, поперчити. Маринувати 2 години.
Вийняти м'ясо з маринаду, перекласти у форму для запікання, додати часник, зелень петрушки, мед, відвар і запікати 30 хвилин, поливаючи утворюються соусом. За 20 хвилин до готовності додати цедру і часточки апельсина.
При подачі оформити оливками, гуртками апельсина.
Додайте Мільйон Меню
У обране
Ми Вам ще придамося!