рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сирна запіканка з апельсином: рецепт без яєць

  1. Як приготувати сирну запіканку
  2. До речі про сирі

Ця сирна запіканка з апельсином така смачна, що вже через годину не було чого прибирати в холодильник. Це великий сирник (сирний пиріг) або чізкейк, як захоче назвати його так.

Як приготувати сирну запіканку

Для приготування нам знадобиться:

  • Сир - близько 1 кг (у мене 900г)
  • Натуральний йогурт, згущене молоко, цукор або цукрозамінник - за смаком і бажанням
  • Агар-агар - 2 ст.л. з гіркою + 1ч.л.
  • Апельсини - 3 шт.

Послідовність приготування:

  1. Запіканку можна зробити з пісочним тістом, рецепт тесту тут, тільки в тісто слід додати пару ложок цукру.
  2. Сирну масу можна зробити на ваш смак. Можна виключити йогурт і згущене молоко, просто додати цукор або цукрозамінник. Можна додавати будь-які сухофрукти за смаком. Головне, щоб сирна маса була саме для вас дуже смачною Ця сирна запіканка з апельсином така смачна, що вже через годину не було чого прибирати в холодильник
  3. Якщо немає духовки, агар-агар можна розчинити в склянці гарячого апельсинового соку або води, дуже швидко вмішати в сирну масу і збити блендером, залити в форму і поставити в холодне місце для застигання. В такому випадку, не варто додавати в сир йогурт, щоб маса не була занадто рідкою. При такому варіанті готування агар-агар можна замінити желатином.
  4. Таку запіканку можна приготувати в порційних формах для кексів. В цьому випадку час перебування в духовці потрібно скоротити.

До речі про сирі

Сир є одним з найбільш відомих всіх кисломолочних продуктів. користь сиру для здоров'я і краси відома напевно кожному і не викликає ніяких сумнівів. Щоб з'ясувати, в чому ж полягає користь цього продукту, потрібно поглянути на його склад.

Сир включає в себе всі необхідні для здоров'я людини амінокислоти, а вміст білка в загальній кількості продукту становить 20%. За своїми якостями даний білок абсолютно не поступається білкам в м'ясі та рибі. До складу сиру входять корисні мікроелементи і вітаміни, а також лактоза і жир.

Ці властивості дозволяють використовувати сир для здоров'я і краси. Апельсин-користь визначається вхідними в нього вітамінами, мікроелементами, мінералами та іншими речовинами.

Полівітамінний комплекс багато представлений вітамінами A, B1, B2, B9, PP, E. А кількість вітаміну C настільки велике (60 мг), що досить з'їсти всього один плід, щоб отримати добову «дозу здоров'я». У цитрусовом фрукті зашкалює кількість мікроелементів - заліза, марганцю, йоду, кобальту, міді, фтору та цинку.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com