- Наріжте кільцями цибулю-порей і обсмажте його на вершковому маслі
- Наріжте кубиком і перекладіть в салатник відварене куряче філе. Там його посоліть, присипте сушеними...
- Чорнослив наріжте невеликими шматочками і перекладіть його в салатник
- Розберіть на невеликі шматочки і додайте в салат апельсин
- Як же це все-таки смачно .... Спробуйте і Ви. Смачного!
Салати з курячим філе дуже популярні і багатьма улюблені. Курка чудово поєднується з будь-якими продуктами, вона легко і швидко готується і по праву вважається самим дієтичним м'ясом. Це завжди безпрограшний варіант і доречне на будь-якому столі блюдо.
Рецептів з куркою існує величезна кількість і кожен сам вибирає для себе кращий. Наш салат сподобається всім - це оригінальна ідея досить простого в приготуванні, але дуже незвичайного, ніжного і вишуканого блюда. Відварене куряче філе є чудовою основою, його зовсім нескладно розфарбувати яскравими смаками і надати м'ясу різних відтінків. Чорнослив, горіхи і апельсин з цим чудово справляються і роблять салат неймовірно цікавим. Листя салату надають йому свіжості і легкості, а цибуля-порей пікантності. Таке апетитне і інтригуюче блюдо завжди прикрасить святковий стіл і точно порадує гостей, стане прекрасним обідом або вечерею і легко урізноманітнює сірі будні. І якщо Ви не знаєте що приготувати на найближче свято, хочете чимось здивувати рідних або сумніваєтеся, що подати на романтичну вечерю, тоді наш рецепт Вам точно стане в нагоді.
Що б вийшов цілий салатник цього дивовижного і приголомшливо смачного салату буде потрібно:
- 350-400 г курячої грудки (два середнього розміру філе)
- 150 г цибулі-порею
- 1 великий апельсин
- 10 штук чорносливу без кісточок
- 1 жменя волоських горіхів
- 1 жменя журавлини
- 150-200 г китайської капусти Пак-чой (її можна замінити будь-якими салатним листям на Ваш смак, тільки їх потрібно взяти трохи менше, до речі, і цю листову капусту часто теж називають салатом)
- 6-7 гілочок петрушки
- Сушені трави (базилік і орегано) - приблизно 1 чайна ложка
- 3-4 столових ложки оливкової олії
- 10 г вершкового масла
- 1 щіпка цукру
- Сіль за смаком
А далі простий покроковий рецепт з фото самого смачного салату з куркою, чорносливом, горіхами і апельсином ...
Наріжте кільцями цибулю-порей і обсмажте його на вершковому маслі
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-011.jpgСалатні листя наріжте великими шматочками і перекладіть їх в салатник
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-012.jpgНаріжте кубиком і перекладіть в салатник відварене куряче філе. Там його посоліть, присипте сушеними травами і полийте оливковою олією
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-013.jpgДодайте в салат обсмажені на вершковому маслі кільця цибулі-порею
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-014.jpgЧорнослив наріжте невеликими шматочками і перекладіть його в салатник
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-015.jpgДодайте в салат волоські горіхи
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-016.jpgРозберіть на невеликі шматочки і додайте в салат апельсин
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-017.jpgПрисипте салат подрібненою зеленню і сушеними травами. Полийте все оливковою олією і прикрасьте ягодами журавлини
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-018.jpgЯк же це все-таки смачно .... Спробуйте і Ви. Смачного!
http://barsalat.ru/wp-content/uploads/slideshow-gallery/19-12-15-019.jpg
Previous Image
Next Image