рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салат з апельсином і сьомгою "Улюблений"

Дуже смачний, ніжний, оригінальний салат з сьомгою, апельсином і сиром для коханої людини. Простий салат для романтичної вечері. Улюблений салат для улюбленого чоловіка (коханої дружини). Дуже смачний, ніжний, оригінальний салат з сьомгою, апельсином і сиром для коханої людини

Інгредієнти на 2 порції:

  • апельсин - 250 гр. ;
  • сьомга слабосолона - 100 гр .;
  • яйця варені - 3 шт .;
  • морква відварна - 200 гр .;
  • сир - 50 гр .;

для заправки:

  • майонез - 100гр. ;
  • сметана - 100 гр .;
  • сіль, чорний мелений перець;

При оформленні цього салату я вирішила зробити його у вигляді кільця, прикрасивши салат красивою свічкою в центрі. Ви можете прикрасити салат на свій смак. При оформленні цього салату я вирішила зробити його у вигляді кільця, прикрасивши салат красивою свічкою в центрі приготування:

Апельсин очистити від шкірки. Це легко зробити, підсовуючи під шкірку ложку. Поділити апельсин на часточки і повністю очистити їх від перегородок. Нарізати м'якоть кубиками.

Для збірки салату я беру середню тарілку, викладаю на краю тарілки 4 смужки паперу для випічки (це щоб після складання салату краю тарілки залишилися чистими) і ставлю в центр тарілки перевернутий стакан.

Для збірки салату я беру середню тарілку, викладаю на краю тарілки 4 смужки паперу для випічки (це щоб після складання салату краю тарілки залишилися чистими) і ставлю в центр тарілки перевернутий стакан

Першим шаром викладаємо натерту на середній терці варену моркву, трошки змащуємо заправкою (суміш домашнього майонезу і домашньої сметани).

Першим шаром викладаємо натерту на середній терці варену моркву, трошки змащуємо заправкою (суміш домашнього майонезу і домашньої сметани)

Другим шаром викладаємо маленькі шматочки слабосоленої сьомги. Наступним шаром був би доречним шар з маринованої цибулі, але це на любителя, тому я його не пишу в інгредієнтах.

Наступним шаром був би доречним шар з маринованої цибулі, але це на любителя, тому я його не пишу в інгредієнтах

Зверху на сьомгу кладемо натерті на середній тертці білки двох яєць. Змащуємо заправкою.

Змащуємо заправкою

Далі викладаємо шар з апельсина.

Далі викладаємо шар з апельсина

Наступний шар - твердий сир натертий на дрібній тертці. Злегка змащуємо його заправкою. Виймаємо стакан, нам його місце кладемо кілька згорнутих серветок ставимо салат в холодильник на годину і більше (він повинен просочитися).

Виймаємо стакан, нам його місце кладемо кілька згорнутих серветок ставимо салат в холодильник на годину і більше (він повинен просочитися)

І останній шар - натерті на дрібній тертці жовтки 3 яєць. З середини виймаємо серветки і на їх місце ставимо свічку.

З середини виймаємо серветки і на їх місце ставимо свічку

У мене вийшов салат у вигляді кільця. Замість дорогоцінного каменю можна прикрасити яєчним білком і ікрою або журавлиною.

Для заправки салату можна використовувати майонез без яєць на молоці.

Питання задавайте в коментарях.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com