рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепт приготування глінтвейну в домашніх умовах з червоного вина

Пропоную вам рецепт приготування глінтвейну в домашніх умовах з апельсином, який виходить неймовірно ароматним і смачним. Він ставитися до алкогольних, зігріваючим напоїв. Особисто у мене він асоціюється із зимою, особливо з новорічними святами, і передсвяткової суєтою, коли ковточок такого смачного напою дійсно бадьорить і зігріває.

Робиться такий рецепт глінтвейну з апельсином і корицею, тому тільки уявіть собі який у нього прекрасний аромат і смак. За основу використовую сухе червоне вино, але також можна брати і напівсухе, а ось при додаванні білого вина, необхідно збільшити кількість цукру або меду, так як такі сорти більш кислі. Ні в якому разі не беріть кріплене вино, так як воно зіпсує смак цього напою.

Важливо дотримуватися технології приготування страви алкогольного глінтвейну, так як є деякі деталі, які впливають на кінцевий результат. Важливо не в якому разі не кип'ятити вино, так як воно стане схожим на компот, а ще несмачним і кислим.

Нижче детально розповім вам, як варити глінтвейн в домашніх умовах, щоб він вийшов найсмачнішим з тих, що ви пробували. Не нехтуйте дані поради, якщо хочете, щоб у вас все вийшло ідеально.

Спеції для глінтвейну можна брати дуже різні, хтось додає їх трохи, комусь подобатися більше різноманітності, тому орієнтуйтеся на свій смак.

Як на мене, то це досить простий рецепт глінтвейну в домашніх умовах, тому я впевнена, що кожен бажаючий з легкістю зможе його зробити.

Також раджу спробувати приготувати смачний полуничний лікер , Який виходить шалено ароматним і підходить не тільки в якості напою, але і як додаток до різних десертів.

Складові:

  • Червоне напівсухе вино - 500 мл.
  • Апельсин - 1 шт.
  • Паличка кориці - 1 шт.
  • Ізюм - 2 ст.л.
  • Бутон гвоздики - 3 шт.
  • Кардамон - по 3 шт.
  • Сушений імбир - за смаком
  • Аніс (зірочка) - 2 шт.
  • Приправа для глінтвейну - 10 г (за бажанням)
  • Мед - 2 - 3 ст.л.
  • Вода - 100 мл.

А тепер подібно про приготування глінтвейну А тепер подібно про приготування глінтвейну. Для початку, в емальовану каструлю вливаю воду, додаю часточку апельсина, цедру 1 апельсина, паличку кориці і суміш приправ. Співвідношення приправ - це на ваш смак. Якщо ви додаєте вже готову суміш для глінтвейну, додайте її 10 грам. Тепер необхідно довести суміш до кипіння з відкритою кришкою. Після закипання зменшую вогонь до середнього і варю під закритою кришкою 10 хвилин. Вода втягне в себе всі аромати спецій і віддасть в результаті провину. А саме вино не доведеться кип'ятити.

Через зазначений час деяку кількість води випарується, залишиться лише дуже ароматний відвар Через зазначений час деяку кількість води випарується, залишиться лише дуже ароматний відвар.

Так як роблю глінтвейн з червоного сухого вина, доливаю його до пряного відвару Так як роблю глінтвейн з червоного сухого вина, доливаю його до пряного відвару. Ставлю на середній вогонь і стежу за тим, щоб воно не закипіло. Якщо у вас є кулінарний термометр, доведіть глінтвейн до 80 градусів і не більше. В іншому випадку, як тільки побачите перші ознаки закипання (звук з дна, поява пара) вимикайте. Кип'ятити його не можна.

Тепер додаю мед за смаком Тепер додаю мед за смаком. Якщо у вас немає меду, додайте цукор. Добре розмішую цей підсолоджувач в теплому вини. Таким чином, не користуючись кип'ятінням, зберігаю всі властивості і вина, і меду.

Тепер глінтвейн готовий Тепер глінтвейн готовий. Подавати необхідно відразу, процідивши і додавши в стакан з великої часточці апельсина. Апельсин в ньому дуже смачний. Окремо ще можна подати мед в невеликої ємності.

Якщо є можливість, то для глінтвейну краще брати соковиті і солодкі апельсини Якщо є можливість, то для глінтвейну краще брати соковиті і солодкі апельсини. За бажанням можна використовувати не всі спеції, а ті які вам більше подобаються. Ось такий рецепт приготування глінтвейну в домашніх умовах і сподіваюся, вам він сподобався. Приємного!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com