рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Оригінальний рецепт глінтвейну з апельсином і корицею

  1. Історія рецепта Глінтвейну Історія рецепта Глінтвейну Одним з популярних рецептів приготування...
  2. Апельсиновий глінтвейн на білому вині

Історія рецепта Глінтвейну

Історія рецепта Глінтвейну

Одним з популярних рецептів приготування глінтвейну, є рецепт з використанням яблук, апельсина і кориці.

На нашому сайті ви можете знайти рецепти цього чарівного напою, як на вині, так і безалкогольного.

Глінтвейн дуже давно популярний в країнах Європи, а останнім часом і у нас.

Цей гарячий ароматний напій на основі вина або натурального соку з фруктів і ягід, чудово допомагає зігрітися прохолодним зимовим вечором, створює прекрасну атмосферу для спілкування рідних і друзів, допомагає впоратися з застудою і додає бадьорості та енергії.

Дуже популярний рецепт глінтвейну з апельсином і корицею, який легко можна приготувати самостійно на власній кухні.

Рецепт глінтвейну з апельсином і корицею може бути різноманітний різними спеціями, а також основою для його приготування, тобто вином.

Головною вимогою при приготуванні цього чудового напою, є дотримання температурного режиму.

Напій ні в якому разі не можна кип'ятити, його необхідно прогріти до температури приблизно 70-72◦С.

Щоб урізноманітнити глінтвейн, рецепт з апельсином можна змінити, включити в нього коньяк, біле вино, червоне, натуральні соки та інші інгредієнти.

до змісту ↑

Апельсиновий глінтвейн з корицею на червоному вині

Глінтвейн рецепт з апельсином включає такі складові:

  • червоне вино - пляшка (750мл);
  • фреш апельсиновий - півтори склянки;
  • апельсин - один (використовується і його цедра, натерта на тертці);
  • кориця - дві палички;
  • імбир, натертий на тертці - одна чайна ложка;
  • кардамон - п'ять зерняток;
  • родзинки - столова ложка;
  • цукор - стакан.

Змішати вино і сік, поставити нагрівати на вогонь в емальованому посуді або в посуді з нержавіючої сталі.

Додати всі спеції і нарізаний кубиками апельсин. Нагріти напій до 70◦С. Дати йому настоятися під кришкою чверть години. Потім процідити і розлити по келихах!

Глінтвейн рецепт з апельсином та яблуком:

  • червоне вино - одна пляшка;
  • фреш апельсиновий і яблучний - по склянці;
  • апельсин;
  • яблуко;
  • кориця - дві палички;
  • мед - за смаком;
  • кардамон - п'ять зерняток;
  • коньяк - 50 мл.

При приготуванні цього гарячого пряного напою варто враховувати, що мед не варто додавати відразу в процесі нагрівання.

Його варто додати вже після того, як напій настоїться і буде проціджений. Тоді всі корисні властивості меду збережуться і наповнять ваш гарячий коктейль.

до змісту ↑

Апельсиновий глінтвейн на білому вині

Апельсиновий глінтвейн, рецепт на основі білого вина:

  • пляшка білого вина - 750 мл;
  • фреш апельсиновий - стакан;
  • апельсиновий лікер - 50 мл;
  • свіжий апельсин - один;
  • лимон - один (використовується і його цедра, натерта на тертці);
  • кардамон - п'ять зерен;
  • кориця - дві палички;
  • гвоздика - пара штук;
  • цукор - стакан.

глінтвейн фруктовий

Готується аналогічно всім рецептами приготування глінтвейну. Головне - не дати напою закипіти!

Обов'язково настояти під кришкою і процідити!

Глінтвейн з яблуками рецепт обов'язково включає до свого складу нарізані кубиками яблука.

Він може бути приготований, як на сухому вині з додаванням склянки яблучного соку і свіжого яблука, так і на чистому яблучному соку.

Для приготування безалкогольного яблучного гарячого напою необхідні такі інгредієнти:

  • сік натуральний яблучний - один літр;
  • яблуко свіже - одне;
  • апельсин - один;
  • цедра одного апельсина і одного лимона;
  • цукор - стакан;
  • кориця - дві палички;
  • кардамон - п'ять зерняток;
  • гвоздика - дві штуки;

мускатний горіх - за смаком.

до змісту ↑

Відео-рецепт

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com