рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічний салат з апельсинами: оригінальна подача

  1. склад продуктів
  2. Покроковий процес приготування
  3. Смачного!

З кожним днем ​​новорічні свята все ближче і ближче.

Всі господині зайняті пошуками святкових страв: щоб і смачні були, і оригінальні, і на столі виглядали шикарно. Салат в апельсинових тарілочках - це саме те, що ви шукаєте. Оригінальні порційні салатники з апельсина: красиві і ароматні. Смачний салат із смаженого курячого м'яса, крабових паличок і м'якоті апельсина - ну просто розум от'ешь. А все разом - справжній шедевр кулінарії для прикраси вашого столу в новорічну ніч.

склад продуктів

(На 6 порцій)

  • три великих апельсина;
  • одна куряча грудка;
  • 200 грам крабових паличок;
  • 3 свіжих курячих яйця;
  • 150 грам твердого сиру;
  • 100 г волоських горіхів;
  • сіль і майонез - за смаком;
  • оливкова олія - ​​за смаком.

Покроковий процес приготування

Поки будете готувати курячу грудку, поставте варити курячі яйця: десяти хвилин після закипання їм цілком вистачить. Потім яйця остудіть в холодній воді і очистіть від шкірки.

А ми в цей час займемося курячим філе: його необхідно розрізати уздовж на три пласта (як на відбивні), посолити.

На розігріту сковороду наливаємо трохи олії (в принципі, можна використовувати як оливкова, так і соняшникова олія без запаху), викладаємо нашу купку і обсмажуємо кожен шматочок з двох сторін до готовності. Краще це робити на вогні трохи нижче середнього.

Коли м'ясо буде готове, викладіть його на тарілку і дайте охолонути.

Поки курка смажиться, займемося апельсинами. Маленьким ножем робимо зигзагоподібний надріз по колу: у нас вийде два таких красивих квіточки - тарілочки. З даної кількості інгредієнтів, в результаті, повинно вийти 6 порцій салату.

Щоб апельсин стійко стояв, трохи зрізаємо шкірку знизу. Цим же маленьким ножем, дуже акуратно, вирізаємо з апельсина м'якоть і перекладаємо її в окрему миску. Крабові палички нарізаємо кубиками середнього розміру і відразу викладаємо їх в глибокий салатник.

Зварені круто і остиглі курячі яйця нарізаємо за допомогою яйцерізки або ножем. Відразу відправляємо до крабовим паличкам. Половину м'якоті апельсина (тієї, що ми вийняли з шкірки) нарізаємо також середніми кубиками: тільки не забудьте вийняти насіння, якщо вони є.

Нарізаний апельсин перекладаємо в сито, щоб стік сік. Остигнуло біле м'ясо нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в салатник.

Очищені волоські горіхи обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці, потім подрібнюємо ножем на невеликі шматочки (але можна і качалкою скористатися). Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Подрібнені шматочки горіхів і сир відправляємо в миску з салатом.

Заправляємо салат майонезом або натуральним йогуртом. Все добре перемішуємо. Після цього додаємо в салат апельсини і акуратно перемішуємо ще раз. Салат викладаємо в формочки, посипаємо сиром і прикрашаємо зернами граната.

Смачного!

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com