рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Компот з яблук з апельсинами на зиму без стерилізації

  1. Про рецепті
  2. продукти:
  3. Простий рецепт приготування компоту з яблук з апельсином

На довгу холодну зиму багато домогосподарки роблять заготовки компотів. Їх в нашій родині люблять пити все, і тому хочеться здивувати своїх рідних новим смаком. Досить багато інформації про компотах з ягодами і фруктами можна знайти в інтернет мережі. Я знайшла чудове поєднання фруктів і хочу з вами поділитися цікавим рецептом приготування компоту з яблук з апельсином без стерилізації. Його не соромно поставити на святковий стіл, а захоплені гості будуть гадати - з чого ж він зроблений. Апельсин надає цьому смачного напою оригінальний смак і приємний аромат. Варити такий компот одне задоволення, так як процес приготування дуже простий і займе мінімум часу.
На довгу холодну зиму багато домогосподарки роблять заготовки компотів

Про рецепті

Категорія: компот на зиму.

Спосіб приготування: консервація.

продукти:

  • яблука - 10 штук (середнього розміру);
  • апельсини - 0,5 штуки;
  • цукровий пісок - 1,5 склянки;
  • вода - 3 літри.

Простий рецепт приготування компоту з яблук з апельсином

  1. Для процесу приготування компоту вам знадобляться: трьох літрова банка, кришка для консервування, закаточна машинка. В першу чергу ставите кип'ятити воду в каструлі на плиту. За цей час, промиваєте ретельно банку з харчовою содою. Стерилізувати баку немає необхідності, так як заливати компот будите 2 рази - що послужить стерилізацією. Потім плодоніжки відділяєте від яблук і промиваєте їх під проточною водою. Апельсин миєте і половину нарізати кружечками.
  2. Далі чисті цілі яблука і нарізану апельсин кладете в банку. Яблука середнього розміру я не ріжу, так як досить довго вичищати серединку. Цілі яблука потім можна їсти з компоту, головне щоб вони були не червивими, або викинути. Фрукти повинні заповнити приблизно третину банки.
  3. Тепер висипаєте цукровий пісок.
  4. Коли вода закипіла - заливаєте обережно банку до країв і накриваєте кришкою для консервування. Вода може залишитися, але нічого страшного - фрукти вберуть в себе трохи води. Залишаєте постояти на 5-7 хвилин, щоб банку прогрілася. Потім виливаєте назад в каструлю за допомогою кришки з дірочками і знову кип'ятіть. Заливаєте вдруге і закручуєте кришку закаточной машинкою. Акуратно над раковиною перевертаєте банку, щоб уникнути зриву кришки, і ставите в перевернутому вигляді на підлогу.
  5. Після того як компот охолоне, зберігайте при кімнатній температурі будинку, або підвалі. Взимку, відкривши баночку, насолодіться смаком ароматом літа.

Автор Ольга Костюк

Вам також може бути цікаво:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com