рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

апельсиновий пиріг

  1. Інгредієнти для тіста
  2. приготування

Коли мені на подарували путівку в тур по Європі, моєму щастю не було меж. Ще б пак, відсвяткувати день народження в Італії - мрія будь-яка 17-річної дівчини! Чудовий приморський курорт Портофіно запам'ятався мені не тільки міською площею з маленькою гаванню і кольоровими будиночками. Особливе місце тут займає кухня. У ній не зустрінеш звичних «Тіраміссу» і «Капрезе», всі страви відрізняються простотою. Саме там, в Портофіно, я вперше спробувала дивовижний апельсиновий пиріг.

приморський курорт Портофіно

Будучи жахливою ласунам, я не можу відмовити собі в шматочку улюбленого торта або пирога. Навіть моя кулінарна книга на 80% складається з десертів! Але потрібний рецепт апельсинового пирога в духовці з'явився в ній зовсім недавно. Шляхом проб і помилок мені вдалося знайти той, смак якого я пам'ятаю через 17 років.

Шляхом проб і помилок мені вдалося знайти той, смак якого я пам'ятаю через 17 років

Пухкий і злегка вологий бісквіт просочений ванільним сиропом - ось де справжнє задоволення для ласунів. Чи не знайдеться людини, якій би не сподобався цей повітряний і в міру солодкий пиріг з ледь вловимими нотками апельсинової цедри. І сьогодні «Так Просто!» Пропонує тобі приготувати це чудове ласощі.

Інгредієнти для тіста

  • 150 г м'якого вершкового масла
  • 4 яйця
  • 150 г борошна вищого сорту
  • 170 г цукрової пудри
  • 2 ч. Л. розпушувача
  • 2 мл рідкої ванильнойесенції

Інгредієнти для начинки

  • 1 великий апельсин
  • 125 мл води
  • 200 г цукрової пудри
  • 2 мл рідкої ванильнойесенції

1 великий апельсин   125 мл води   200 г цукрової пудри   2 мл рідкої ванильнойесенції

Апельсини для начинки, яка викладається зверху на пиріг, вибирай дуже соковитими з тонкою шкіркою.

приготування

  1. Для апельсинів приготуємо цукровий сироп: змішай воду і цукрову пудру в каструльці з товстим дном. Постав суміш на повільний вогонь і постійно помішуй до тих пір, поки пудра не розчиниться а сироп стане прозорим.

    цукровий сироп:

  2. Вимий апельсини щіткою під проточною водою. Витри насухо, зайва волога ні до чого, і наріж кільцями товщиною 5 мм. Поклади нарізані апельсини на рушник, щоб прибрати зайвий сік.

    Поклади нарізані апельсини на рушник, щоб прибрати зайвий сік

  3. У гарячий цукровий сироп додай ванільну есенцію, перемішати і занур в рідину апельсини. Потримай на вогні 2 хвилини і вимкни. Нехай цитрусові вберуть в себе ваніль і цукор.
  4. Поки апельсини остигають, приготуємо тісто. В окремій ємності, міксером збивати масло з пудрою. Не припиняючи збивати, по одному додавай яйця, ванільну есенцію, розпушувач і борошно, просіяне через сито. Тісто не повинно бути занадто густим.
  5. Роз'ємну форму для випічки застели пергаментом і змасти маслом. Бортики форми не змащуй! Внахлест викладай апельсини на дно і залий сиропом.

    застели пергаментом

  6. Виливай тісто на апельсини і відразу відправляй в духовку розігріту до 160 градусів.
  7. Випікати пиріг 40 хвилин, перевіряючи готовність дерев'яною паличкою.
  8. Коли бісквіт буде готовий, дай йому охолонути в формі. Через деякий час зніми бортики форми і переверни пиріг на тарілку. Акуратно зніми дно і пергамент. Смачного!

    Смачного

Щоб апельсиновий пиріг вийшов ніжним і ароматним, особливу увагу приділи бісквіту . Вибирай якісні інгредієнти, не лінуйся просіяти борошно і не відкривай духовку перші 20 хвилин випікання. Так корж вийде рівним і пишним.

Як бачиш, мінімальні витрати сил і засобів, прості продукти в складі, дозволяють балувати рідних солодощами кожен день . Подавай пиріг до столу повністю остиглим. Впевнена, на одній порції ти не зупинишся!

Напиши нам в коментарях, якщо тобі сподобався перевернутий апельсиновий пиріг в духовці. Щоб показати рецепт друзям в соціальних мережах, тисни кнопку «Поділитися на Фейсбук!»

Автор статті

Олександра Дяченко

Олександра Дяченка, мабуть, самий діяльний редактор нашої команди. Вона активна мама двох дітей, невтомна господиня, а ще у Сашка є цікаве хобі: вона обожнює робити вражаючі прикраси і оформляти дитячі свята. Енергію цієї людини не вмістити в слова! Мріє побувати на бразильському карнавалі. Улюблена книга Саші - «Країна Чудес без гальм» Харукі Муракамі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com