рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Апельсинове желе: покроковий фото рецепт

  1. Рецепт приготування желе з апельсинів
  2. Як приготувати апельсинове желе - покрокова інструкція

Сьогодні ми вам детально розповімо, як приготувати апельсинове желе

Сьогодні ми вам детально розповімо, як приготувати апельсинове желе.

Це дуже легкий у виконанні і швидкий рецепт, який зможе осилити навіть початківець кулінар. До того ж, результат, який ви отримаєте, виглядає просто приголомшливо!

Для того щоб вам легше було зробити апельсинове желе, ми підготували для вас рецепт з фото.

Рецепт приготування желе з апельсинів

Для приготування желе з апельсинів нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • 500 мл свіжого апельсинового соку
  • 1 апельсин для сервірування
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 3 свіжих лаврових листочка або 1 сушений лавровий листочок
  • 1.5 ч. Л. агар-агар (рослинний замінник желатину) або пакетик порошкового желатину (10-11 г)
  • соняшникова олія для змащування форми
  • форма для заливки желе (можна використовувати форму для випічки маленьких кексів металеву або силіконову)

Як приготувати апельсинове желе - покрокова інструкція

  • Для того щоб приготувати желе з апельсинів, спочатку потрібно злегка пом'яти свіжі лаврові листочки (або покришити сушений лавровий листочок), щоб активізувати їх запах і смак. Помістіть в каструлю лаврове листя, свіжовичавлений апельсиновий сік і цукор. Періодично помішуйте вміст каструлі на повільному вогні, поки не розчиниться цукор.
  • Далі нам знадобиться желатин, який ми приготуємо, поки в каструлі вариться апельсиновий сік. Якщо ви вирішили використовувати порошковий желатин з пакетика, для його приготування наступні дії на упаковці. Додайте желатин в апельсиновий сік тільки після того, як він знятий з плити і добре перемішайте.

Додайте желатин в апельсиновий сік тільки після того, як він знятий з плити і добре перемішайте

  • Якщо ви вибрали рецепт желе з апельсинів, в якому використовується агар-агар, замочіть його в холодній воді і злийте її через 5 хвилин. Після цього додайте в каструлю до решти інгредієнтів і прокип'ятіть ще 5 хвилин (слід пам'ятати, що желатин не можна додавати в киплячу рідину).
  • Процідіть через сито вміст каструлі, для того щоб видалити лавровий лист і можливі грудочки. Використовуючи невелику кількість соняшникової олії, протріть формочки для желе, залийте ще тепле желе в форми, дайте йому охолонути і помістіть в холодильник на пару годин для повного застигання (якщо ви робите апельсинове желе, з використанням агар-агар, то часу на застигання знадобитися менше , ніж при використанні желатину).

Використовуючи невелику кількість соняшникової олії, протріть формочки для желе, залийте ще тепле желе в форми, дайте йому охолонути і помістіть в холодильник на пару годин для повного застигання (якщо ви робите апельсинове желе, з використанням агар-агар, то часу на застигання знадобитися менше , ніж при використанні желатину)

  • Коли желе готове для сервірування (ідеально, якщо це буде в той же день, коли ви його зробили), витягніть його з форми і акуратно помістіть на середину тарілки, полийте свіжовичавленим апельсиновим соком і прикрасьте однією-двома часточками очищеного від шкірки і кісточок апельсина. Якщо раптом ваш десерт залишився недоторканим, на ніч помістіть його в холодильник.

Якщо ви не любите лавровий лист, можна замінити його розмарином, він не менш органічно поєднується з апельсиновим соком. Так як в даному рецепті використовується невелика кількість цукру, його можна рекомендувати для дітей. Приємного вам апетиту!

Автор: Катерина Сергієнко

Оцініть статтю

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com