рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Апельсинове масло для волосся

  1. Апельсин для волосся: користь і шкода
  2. Застосування апельсинового масла, протипоказання
  3. Рецепти масок для волосся
  4. масляна маска
  5. ароматичне розчісування
  6. Незмивний бальзам для тьмяних і волосся, що січеться
  7. Відгуки

Апельсинове масло є багатим джерелом цінних речовин

Апельсинове масло є багатим джерелом цінних речовин. Воно здатне швидко покращити стан і зовнішній вигляд тьмяних локонів і зарядити вас бадьорістю і гарним настроєм. Способів застосування у масла дуже багато, тому дуже часто воно стає улюбленим засобом сучасних красунь.

зміст:

Апельсин для волосся: користь і шкода

До складу апельсинового масла входять такі компоненти як:

  1. D-лімонен-речовина володіє противірусним ефектом;
  2. Спирти різних видів;
  3. Запашні летючі речовини;
  4. Флавоноїди - нелеткі з'єднання цукрів і органічних кислот.

D-лімонен-речовина володіє противірусним ефектом;   Спирти різних видів;   Запашні летючі речовини;   Флавоноїди - нелеткі з'єднання цукрів і органічних кислот

Завдяки цим речовинам масло апельсина для волосся має такі властивості:

  • Надає яскраво виражений противірусний і протизапальний ефект для шкіри голови.
  • Зволожує дуже суху шкіру і кінчики волосся.
  • Допомагає позбутися від лупи.
  • Прискорює ріст волосся.
  • Покращує мікроциркуляцію крові в шкірі голови і зміцнює волосяні цибулини, завдяки чому значно зменшується випадання.
  • Розгладжує сухі і пошкоджене волосся, відновлюючи їх структуру.
  • Надає жирним волоссям легкість і свіжість.
  • Використання масла під час простудних інфекцій допоможе зміцнити імунітет і не захворіти.
  • Приємний запах вишуканого гіркого помаранчі або соковитого солодкого апельсина надовго залишається в локони на протязі всього дня. Цей яскравий аромат добре тонізує і допомагає легко забути про занепокоєння і безсонні. Таким чином, він благотворно впливає на наш настрій, сприяє швидкому розслабленню і знімає стрес.

Занадто велика кількість ефірного масла може спровокувати алергію і свербіж шкіри, тому обов'язково вивчіть способи його правильного застосування в косметології.

Застосування апельсинового масла, протипоказання

Речовини, які містяться в цитрусових ароматичних маслах, не розчиняються у воді. Для того щоб їх розбавити, їх змішують з базовими маслами або спиртом. До базових масел можна віднести оливкова, ши, касторове, реп'яхову, кунжутне, масло виноградних кісточок.

Перед нанесенням масляного складу на волосся їх слід ретельно вимити. Волосся повинні бути трохи вологими. Змивати склад найкраще м'яким без сульфатним шампунем.

Важливо! Ефірна олія апельсина може викликати алергію! Перед його застосування обов'язково протестуйте невелику кількість речовини на шкірі на згині ліктя. Якщо через деякий час шкіра почервоніє і почне свербіти, це означає масло вам не підходить. У цьому випадку варто відмовитися від його застосування на шкіру і використовувати апельсин тільки в ароматерапії.

Рецепти масок для волосся

Способів застосування цитрусового масла дуже багато, ось найпопулярніші рецепти:

масляна маска

Змішуємо 7-10 крапель ефірного масла апельсина з 15 мл базового масла. Суміш нагріваємо до 35-40 градусів і наносимо на вологе волосся. Замотуємо волосся харчовою плівкою і одягаємо теплу шапочку або махровий рушник.

Тримати корисний склад на голові можна від двадцяти хвилин до двох годин. Залишати масло апельсина на волоссі на ніч не можна, тому що воно може викликати роздратування. Змиваємо масляну маску без сульфатним шампунем і наносимо кондиціонер для волосся.

ароматичне розчісування

Це один з найлегших способів застосування ефірного масла. Просто капніть дві або три краплі олії на дерев'яну гребінець і добре розчешіть волосся. Апельсин рівномірно розподілиться по волоссю і зробить їх блискучими і ароматними без обважнення.

Розчісувати таким способом волосся можна три або чотири рази на тиждень. На гребінець можна капати не тільки масло апельсина, а й інші ефірні масла. Ви самі може скомбінувати масло апельсина з лимоном, грейпфрутом, корицею або м'ятою для додання вашим локонам неповторного приємного аромату.

Незмивний бальзам для тьмяних і волосся, що січеться

Змішуємо невелику чайну ложку масла виноградних кісточок, 10 крапель помаранчевого масла і 10 крапель олії м'яти і 150 мл води. Наливаємо цю суміш в пляшечку від спрею для волосся. Перед використанням ретельно встряхиваем пляшечку і розпилюємо склад на волосся і ретельно розчісували. Такий незмивний бальзам може зберігатися в прохолодному місці близько місяця. Він не дає волоссю плутатися і робить їх дуже блискучими і слухняними.

Використовуйте цінне мало апельсина для свого волосся і вони завжди будуть радувати вас своїм зовнішнім виглядом і відмінним здоров'ям.

Відгуки

Алена. Волгоград

Ефірна олія помаранчі для волосся це просто супер! Мені дуже подобається як після нього блищать волосся. А від запаху можна просто обалдеть. Я роблю собі несмивашку. Зазвичай пляшечка йде у мене за дві або три тижні.

Марина. Хабаровськ

Мені подобається просто додавати пару крапель апельсинки в шампунь для волосся. Волосся після такого миття дуже приємно пахнуть.

Ольга. Іркутськ

Я завжди споліскую волосся холодною водою з апельсиновим маслом. Від цього мої вони ніколи не січеться і виглядають дуже блискучими. А запах натурального апельсина не зрівняється ні з якими штучними бальзамами.

Відео-інструкція

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com