рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яблучний конфітюр | Страви по-домашньому з фото крок за кроком рецепта

  1. Інгредієнти для яблучного конфітюру:
Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Яблука, як і інші фрукти або ягоди надають господарочкам велике поле діяльності на кулінарному терені. Ось і я робила неодноразово з яблук сік, пюре, варення, а ось конфітюр якось готувати не доводилося. У пошуках рецепта конфитюра я з'ясувала, що технологія приготування цього виду солодощі мало чим відрізняється від варіння варення, і досить проста. Відмінності полягають лише в способі подрібнення яблук (дрібно нарізані, потерті на тертці або на м'ясорубці). А в якихось рецептах, в кінцевому рахунку, використовується тільки сік яблук. Так що довелося помізкувати. Але недовго роздумуючи, набралася-таки я сміливості і все ж приготувала на пробу яблучний конфітюр, який доповнила апельсином.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Доданий в яблука апельсин надає конфітюр не тільки неперевершений аромат, але і разюче дивовижний смак. Спробуйте самі.

Інгредієнти для яблучного конфітюру:

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

кілограм яблук
трохи менше склянки води
апельсин
півкіло цукру

Спочатку ретельно промиваємо апельсин і на тертці (великої) натираємо з нього цедру.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Знімаємо з апельсина залишки шкірки (білої), яблука промиваємо, на четвертинки розрізаємо і видаляємо серцевину.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Обидва фрукта ріжемо на маленькі кубики.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Виливаємо в каструлю воду, ставимо на вогонь і засипаємо подрібнені яблука з апельсином.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Слідом засипаємо цукор.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Постійно помішуючи вміст каструлі, чекаємо розчинення цукру і варимо на сильному вогні хвилин п'ять.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Потім засипаємо натерту апельсинову цедру.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Варимо конфітюр (не менше півгодини) поки він не загусне і не буде розтікатися з ложки (лопатки).

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Тобто повинна утворитися досить густа яблучна маса.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Залишається готовий яблучний конфітюр перекласти в стерильну банку і закрити такий же стерильною кришкою - буде що згадати взимку аромати літа. А то, що в банку не влізло, викладаємо в вазочку.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Озброюємося ложечкою і знімаємо пробу.

Яблучний конфітюр на Kyxapka.su

Смачного!

З кожним новим роком для кухарок дарують на новий рік мультиварку. Виникає питання, які страви готувати і на швидку руку? Де знайти швидкі рецепти для мультіварок виникає таке питання у будь-якої господині на кухні. Коли ранній ранок і господиня розмірковує біля мультиварки, що готувати на сніданок?

Рецепти з фото готуємо вдома

Виникає питання, які страви готувати і на швидку руку?
Коли ранній ранок і господиня розмірковує біля мультиварки, що готувати на сніданок?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com