рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

качка Барта

Уже кілька днів американський художник Барт Дорсі пересувається по Москві на алюмінієвій качці, яка випускає полум'я з голови

Уже кілька днів американський художник Барт Дорсі пересувається по Москві на алюмінієвій качці, яка випускає полум'я з голови. "Це не мистецтво, це я так живу", - пояснює свій ексцентричний спосіб переджівенія Барт. Алюмінієва качка - це вельми незвичайний велосипед, який Барт зробив в подарунок своєму батькові: на ній вони удвох вже каталися на фестивалі "Burning Man" в Неваді, на який приїжджають дивитися на пересувних мутантів, вивергають вогонь. У Москві Алюмінева качка з'явилася напередодні нової фотовиставки Барта Дорсі "Against The Sun" , Яка пройде в Сколково.

Алюмінієва качка близько 2 метрів у висоту розрахована на 4 велосіпідістов, але їй також можна управляти удвох: всередині знаходиться балон з пропаном для подачі вогню і ручка для відкривається дзьоба. За габаритами качка відповідає всім правилам дорожнього руху, а так як вона за сумісництвом ще й велосипед, то дорожнім службам пред'явити власникам такого транспорту абсолютно нічого.

Барт Дорсі планує прокатати по Москві своїх батьків, які скоро приїдуть до нього в гості, і особливо мріє зробити це на Красній площі. У перший виїзд по вулицях Москви, в якому він вирішив перевірити, чи не заарештує його поліція, ми приєдналися до нього і поспостерігали за пересуванням металевої качки. Жоден поліцейський не зупинив.

Відео: Олексій Калабин, Олена Чендлер.

Барт Дорсі живе в Москві 8 років: виявився тут випадково проїздом зі Стамбула, а до цього подорожував по світу, знімав кіно і будував лікарні у В'єтнамі. У Москві Барт став майстром дагеротипа фотографії, не раз виставлявся в музеях сучасного мистецтва. У найближчих планах у Барта Дорсі - здійснити пересувну виставку на поїзді - по Транссибірської магістралі.


"Я дуже хочу покататися по Москві зі своїм батьком, і мені сьогодні хотілося перевірити, чи не заарештують мене в Москві за таку поведінку, а ще мені хочеться випити віскі і до бару на качці. Справжня мета - це проїхатися в ній з батьком по Червоній площі. Все життя мій батько возив мене по світу: Тибет, Китай, Європа, Мексика ... Одного разу йому в голову прийшла думка з'їздити на фестиваль "Burning Man" в Неваді: я подумав, що це божевілля, що там одні хіпі, але батько наполіг, і ми поїхали. Виявилося, що там неймовірно круто. Божевільні фаєр-шоу та монстри. Одного разу ми тоялі там, в пустелі, і я подумав, що хочу зробити для батька подарунок. Мене осінило - батько любить велосипеди і качок, він навіть одного разу проїхав до південної Дакоти на велосипеді, а так як йому подобаються фаєр-шоу, мені прийшла в голову ідея зробити вогнедишну качку-велосипед.

Барт Дорс з батьком на фестивалі Burning Man, Невада
Барт Дорс з батьком на фестивалі "Burning Man", Невада

Щоб її побудувати, мені було потрібно 6 місяців - це був подарунок батькові на 69-річчя. Коли я йому показав це проект в замальовці, батько розплакався. Я уявляв собі, як ми в пустелі їдемо в качці, а з її "голови" йде вогонь - і ця картинка ожила. Папа був щасливий. Якщо ви щось уявляєте собі, то це обов'язково станеться.

Москва: припаркована алюмінієва качка біля бару Бурбон Москва: припаркована алюмінієва качка біля бару "Бурбон"

Москва: припаркована алюмінієва качка біля бару Бурбон

У Москві мені подобаються люди, а також те, що тут багато чого потрібно долати - мені це цікаво. Я опинився тут випадково проїздом зі Стамбула, де ми збиралися одружитися з моїми нареченими-близнючками: там дозволені такі шлюби. В цей час їх
запросили на конкурс краси в Москву, і ми вирішили поїхати: вони перемогли в конкурсі, а я тут залишився надовго. Зараз ми їхали на моїй качці і все навколо посміхалися, навіть поліцейські, саме цю реакцію я хочу викликати в людей.

Зараз ми їхали на моїй качці і все навколо посміхалися, навіть поліцейські, саме цю реакцію я хочу викликати в людей

Виставка в "Сколково" - збори всіх моїх безумств, тому і качка відмінно вписується в цю концепцію. Буде добірка потретов з усіх моїх попередніх серій. Я не продаю свої роботи: коли я працюю, у мене йде дуже багато емоцій і я не можу оцінити те, що роблю і повісити на роботу бирку. Кожен раз, коли я готую виставку, робота стає частиною історії: я не можу розлучитися з жодною з них, хоча колекціонери до мене вже зверталися.

Кожен раз, коли я готую виставку, робота стає частиною історії: я не можу розлучитися з жодною з них, хоча колекціонери до мене вже зверталися

Ми покаталися в качці на наступний день: виявилося, що це дуже легко - є кермо і ручка перемикання передач. Сама конструкція зроблена з легкого алюмінію, хоча на вигляд здається, що вона міцна, як сталь.

Ще більш божевільна ідея Барта - цілий поїзд з пересувною виставкою, концертами і театральними виставами, "поїзд - карнавал", який відправиться по містах Росії по Транссибірської магістралі. 7 пофарбованих у чорний колір вагонів поки намальовані в проекті, який також буде презентовано в Сколково.


Алена Чендлер, Льоша Калабин.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com