рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пиво в кулінарії


03.02.15

Пиво можна сміливо віднести до продукту харчування з тієї простої причини, що напій містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин, що, в свою чергу, його вигідно відрізняє від інших «порожніх» алкогольних напоїв. Пиво готують з солоду, хмелю, дріжджів і води. Солод (пророслий ячмінь) багатий вуглеводами, білком, і ферментами, і мінеральними солями. Якщо не зловживати пивом, напій може послужити медикаментозним болезаспокійливу, заспокійливим і дезинфікуючим засобом. Ячмінне пиво допомагає відновлювати слизову шлунка при гастриті і виразці. За допомогою змісту дріжджових культур, пиво відновлює мікрофлору кишечника після затяжної хвороби. Тут потрібно нагадати, що пивні дріжджі призначають всередину при різних інфекційних захворюваннях, фурункульозі, цукровому діабеті, вугрової висипки, а так само інших хворобах шкіри.

Пиво щодо низькокалорійний напій. Якщо пиво не містить консервантів, напій можна вживати в невеликій кількості будь-якій дорослій людині. Крім самостійного вживання напою - пиво використовую для приготування різних страв - випічки, супів, других страв.
У деяких країнах Європи готують ароматний пивний суп, в основі якого лежить світле пиво, житній хліб, кмин, цукор і вершкове масло. Іноді серед інгредієнтів присутні цибулю або часник. У каструлю вливають пиво, доводять до кипіння. Додають хлібний м'якуш, вершкове масло, або коріння, пасеровані в маслі, кмин, цукор і сіль. Суп доводять ще раз до кипіння,, протирають через сито і розводять невеликою кількістю киплячого овочевого бульйону.
Практично так само готують суп з пивом, але замість хліба додають збиті в пишну піну з цукром жовтки і шматочки курячого філе. Доводять суп до кипіння з бутоном гвоздики і корицею. До супу подають підрум'янені на сковороді у вершковому маслі грінки.
Ще один варіант пивного супу подають в Польщі. У кипляче пиво додають сметану, збиті з цукром жовтки. Суп розливають по тарілках, в кожну тарілку кладуть раскрошенную сир і зарум'янений в маслі хліб.
З пивом готують яловичину. М'ясо, нарізане тонкими смужками, обсмажують з корінням і картоплею, перекладають у жароміцних форму, заливають пивом, додають сіль, перець, лавровий лист, шматочки вершкового масла. Запікають у духовці, накривши папером для випічки, змоченою у воді.
З пивом готують свинину. У горщики кладуть шматочки м'яса, додають натуральна кава, часник, сіль, цукор, черствий хліб, лимонну цедру і перець. Накривши горщики кришкою, ставлять їх в холодну духовку, включають і запікають м'ясо при 170`С.
На пиві готують ароматний соус, який подають до антрекот з яловичини. М'ясо промивають, відбивають, натирають сіллю і перцем, витримують півгодини, потім добре обсмажують з двох сторін. Борошно обсмажують в олії, додають пиво і бульйон, дають закипіти, знімають з вогню. Відокремлюють жовток від білка, збивають жовток з вершками, лимонним соком, корицею, цукром і сіллю за смаком. З'єднують обидві суміші. Перед подачею на стіл антрекоти заливають соусом, посипають зеленню.
З пивом гасять коропа. Карпа потрошать, солять, перчать і прибирають в холодильник. Пасерують в маслі коріння. У блюдо кладуть коропа, зверху додають овочі, родзинки, раскрошенную пряник. Заливають все пивом і ставлять форму в духовку запікатися. Подають коропа охолодженим.
На основі пива готують пивний кляр і смажать у клярі все що завгодно - креветки, курку, рибу, овочі і навіть ананаси. Ананас очищають від шкірки, нарізають на тонкі кружальця і ​​видаляють серцевину. Розбивають яйце, відокремлюють жовток від білка. Білок збивають. Жовток розтирають з цукром, додають пиво і борошно. Потім обережно вводять збитий білок і перемішують тісто. Охолодити тісто. Потім шматочки ананаса умочують в борошно, далі в кляр і смажать у фритюрі. Подають ананаси з кисло-солодким соусом.
У пиві готують сосиски. У посуд кладуть сосиски і заливають їх пивом. У закритому посуді доводять до кипіння на сильному вогні. Потім вогонь зменшують до середнього і готують ще близько 10 хвилин. Після цього вводять віджату кислу капусту, накривають кришкою і залишають на 5 хвилин. Гарячі сосиски з капустою подають з теплими, житніми булочками.
З пивом готують картопляний гратен. Бульби очищають і нарізають пластинами. Лук шаткують півкільцями і подрумянивают в маслі. Далі готують соус. Пиво зі сметаною солять, додають перець, тертий мускатний горіх, подрібнений часник. Всипають тертий сир типу Грюйєр. У сотейник кладуть шарами картоплю, цибулю, знову картоплю, останнім кладуть шар цибулі. Заливають соусом і запікають протягом двох годин. Подають гратен в гарячому вигляді.
З пивом готують чудовий коктейль під назвою «Берлінське пиво». У келиху збивають пиво з кулькою морозива і вишневою настоянкою. Подають коктейль, посипавши піднялася шапку коринкою - дрібним, солодким родзинками.
На пиві печуть печиво. Пиво змішують з маслом вершковим, сіллю, цукром, борошном і кмином. Скачують в товсту ковбаску, нарізають шайбами ​​і в такому вигляді запікають, додатково посипавши кмином.
На пиві печуть коржі для торта «Наполеон». Тісто замішують за прикладом рецепта печива без кмину. Коржі випікають по черзі, рівняють, складають стопкою. Остиглі коржі змащують заварним кремом.

Наталія Петрова , Спеціально для Kulina.ru





Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com