рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Печеня - 150 кращих рецептів !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Печеня в скороварці
  2. Печеня зі свинини з овочами
  3. Печеня з кабана
  4. Печеня з баклажанами і картоплею
  5. Печеня з м'ясом і грибами
  6. Яловичина, тушкована з огірками
  7. Печеня з індички з картоплею
  8. Печеня з куркою і грибами
  9. Печеня з курячих сердечок
  10. Печеня з кролика з картоплею
  11. Печеня по-узбецьки
  12. Печеня з курки в мультиварці
  13. Печеня з грибів з картоплею
  14. Печеня з кролика в мультиварці
  15. Печеня в рукаві для запікання
  16. Печеня по-селянськи
  17. Печеня з овочами і яловичиною
  18. Печеня з яловичини з картоплею
  19. Печеня з баранини з картоплею
  20. Печеня з телятини з картоплею
  21. Печеня по-домашньому з свинини
  22. Стіфадо з яловичини
  23. Печеня з яловичини в мультиварці

Це дуже простий рецепт спекотного з тушонкою, по суті тут нічого, крім картоплі та тушонки і не буде. Зате, не дивлячись на всю простоту, це відмінний спосіб зробити ситний смачний обід на швидку руку!

Печеня в скороварці

Це дуже простий рецепт спекотного з тушонкою, по суті тут нічого, крім картоплі та тушонки і не буде

Якщо ви - щасливий володар скороварки, ділюся з вами швидким і простим рецептом жаркого в скороварці! Виходить дуже смачне, ситне і ароматне блюдо, до того ж, без особливих зусиль!

Печеня зі свинини з овочами

Свиняче м'ясо виходить неймовірно ніжним. А вершки і овочі утворюють чудовий соус, який робить смак просто невимовним. Це потрібно просто спробувати.

Печеня з кабана

Якщо вашому чоловікові несказанно повезло на полюванні, а що робити з дичиною - ви поняття не маєте, - розповім, як приготувати печеню з кабана, смачне і просте блюдо, яке відмінно доповнить ваш обід!

Печеня з баклажанами і картоплею

Дуже смачне і ароматне печеня з курячих гомілок і овочів. Порадуйте своїх близьких цим чудовим ситним блюдом. Рецепт перед вами.

Печеня з м'ясом і грибами

Хочу поділитися одним зі своїх улюблених рецептів. Приготоване в горщиках м'ясо виходить дуже м'яким і ніжним, а овочі не втрачають свою форму. Обов'язково спробуйте.

Яловичина, тушкована з огірками

Яловичина, тушкована з огірками - це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість.

Печеня з індички з картоплею

Таке печеня з індички з картоплею в домашніх умовах готується досить просто, а вже до чого смачне і ароматне блюдо в підсумку виходить, словами не передати! Ділюся рецептом!

Печеня з куркою і грибами

У цьому рецепті я використовую чудові гриби рижики. Але якщо у вас немає можливості їх придбати - не турбуйтеся, можна взяти звичайні печериці. Вийде не менш смачно.

Печеня з курячих сердечок

Поспішаю поділитися з вами шалено цікавим і дуже простим рецептом печені з курячих сердечок. Раніше я сердечка тільки для супів використовувала, а, як виявилося, відмінне спекотне виходить! Раджу!

Печеня з кролика з картоплею

Таке печеня з кролика з картоплею в домашніх умовах готується досить просто, а застосування просто-таки універсальний! Хоч домочадцям на обід подати, хоч гостям на святкову вечерю! Смачно!

Печеня по-узбецьки

Хочете здивувати гостей і домочадців? Тоді я вам розповім, як зробити печеня по-узбецьки в домашніх умовах! Там воно називається жаркоп, а готується з м'яса і птиці. Давайте приготуємо, це просто!

Печеня з курки в мультиварці

За допомогою вашої мультиварки можна приготувати дуже смачну печеню з курки. Печеня ідеально підходить для сімейної вечері або обіду. Блюдо готується просто, думаю, вам припаде до смаку!

Печеня з грибів з картоплею

Щоб порадувати своїх близьких чимось особливим і смачним, не потрібно особливо напружуватися, достатньо приготувати чудове печеня з грибів з картоплею. Гриби гасяться з м'ясом і овочами.

Печеня з кролика в мультиварці

Ніжне і вишукане блюдо, при цьому також просте в приготуванні - печеня з кролика в мультиварці в домашніх умовах! Кролик просто тане в роті і будь-який гарнір перетворить в справжній шедевр!

Печеня в рукаві для запікання

Ділюся з вами швидким і простим рецептом жаркого в рукаві для запікання. Виходить ситне і смачне блюдо, яке відразу ж викликає апетит! Будемо робити з куркою, вона готуватися швидше.

Печеня по-селянськи

Любителям простий і смачної їжі присвячується! Неповторне печеня по-селянськи, приготоване з соковитою свинини і свіжих овочів. Блюдо підходить для обіднього столу або на вечерю. Обов'язково пробуємо!

Печеня з овочами і яловичиною

Соковите м'ясо і насичений смак овочів - це прекрасна комбінація на обід або вечерю. Запам'ятовуємо рецепт печені з яловичини з овочами, щоб приготувати смачну страву вже зараз!

Печеня з яловичини з картоплею

Справжня чоловіча страва для любителів ситної і смачної їжі - дивимося рецепт печені з яловичини з картоплею і тішимо своїх чоловіків!

Печеня з баранини з картоплею

Смак цього приголомшливого страви насправді важко передати словами, адже він просто дивовижний. Таке печеня з баранини з картоплею готувала мені моя мама, я зараз я сама роблю його досить часто.

Печеня з телятини з картоплею

Якщо у вас незабаром намічається святковий сімейний вечерю, то замість салатів приготуйте краще таке спекотне, у нього і вид досить святковий, і смак дивовижний - все залишаться в захваті.

Печеня по-домашньому з свинини

У домашніх умовах можна творити чудеса! Пропоную приготувати печеню зі свинини, яка гаситься в світлому пиві з цибулею і часником. Готова свинина - прекрасне доповнення до будь-якого гарніру!

Стіфадо з яловичини

Стіфадо з яловичини - грецьке спекотне, яке гаситься з луком. Блюдо подається з рисовим або картопляним гарніром. Одним словом - варто одного разу спробувати стіфадо і ви полюбите його надовго!

Печеня з яловичини в мультиварці

Ніхто не буде сперечатися з тим, що печеня з яловичини - це відмінний варіант для сімейної вечері, адже воно виходить дуже смачним, ситним і ароматним, і сьогодні я пропоную зробити його в мультиварці.

Краща подяка - процитувати запис;)

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com