рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Незвичайні рецепти з сливи

Варення, пиріг або компот - далеко не все, що можна приготувати з цього ароматного фрукта Варення, пиріг або компот - далеко не все, що можна приготувати з цього ароматного фрукта   Що можна приготувати з сливи

Що можна приготувати з сливи?

Фото: Pixabay.com/ru

Салат «Осінній»

Цікавий тим, що в нього не додають цукор, сіль і масло.

Інгредієнти: 2 сливи, 1 яблуко, 1 груша, 1 помідор, 1 огірок, ½ болгарського перцю, 1 морква. Для заправки: 1 ст.л. яблучного соку, 1 ч. л. бальзамічного оцту, пара листочків свіжої м'яти.

Спосіб приготування: у слив виймаємо кісточки, у яблука і груші видаляємо насіння. Нарізати сливи, яблуко і грушу часточками і скропити яблучним соком. Огірок і моркву нарізати кружечками, помідор і перець - кубиками. Все перемішати, скропити бальзамічним оцтом і посипати дрібно рубаною м'ятою.

пити

Азербайджанський суп, який вважається одним з основних в національній кухні. Спочатку в пити клали заздалегідь спечені каштани, сьогодні їх замінюють картоплею. Але обов'язково використовують сливу або аличу, нут і м'яту. Пити зазвичай готують в духовці в глиняних горщиках обсягом не більше літра.

Інгредієнти: 300 г яловичини (або баранини), 2 картоплини, ½ цибулини, 1 помідор, ⅓ склянки нуту, 3-4 сливи (взимку можна взяти сушену), 60 г сала, щіпка шафрану, ½ ч. Л. сухої м'яти, сіль, перець, ½ ч. л. сумаху (приправа червонуватого відтінку, використовують як замінник лимонного соку).

Спосіб приготування: нут замочити на ніч і відварити до напівготовності. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Залити водою і поставити на вогонь, варити, знімаючи піну, поки піна не перестане з'являтися. Цибулю нарізати кубиками і покласти на дно горщика, потім кілька шматочків м'яса, після - картопля, потім - шар нуту. Посолити. Залити бульйоном, покласти часточки сливи і кубики помідора. Поперчити. Посипати м'ятою і іншими спеціями. Поверх покласти скибочки сала. Розігріти духовку до 150 градусів і поставити горщики на годину, потім зменшити вогонь і томити ще години півтори.

ткемалі

Знаменитий грузинський соус, який підходить для м'ясних і рибних страв, а також до пасті і овочевим гарнірів.

Інгредієнти: 1 кг слив (кислих або аличі), 1 головка часнику, 1 маленький перчик чилі, 1 ч. Л. зерен коріандру, 1 ч. л. шафрану, по ½ пучка кінзи, кропу і м'яти, 2 ч. л. солі і 3 ч. л. цукру.

Спосіб приготування: у слив видалити кісточки, часник очистити. Все пропустити через м'ясорубку. До слив всипати цукор, сіль. Потовкти зерна коріандру і шафран. Додати спеції і дрібно посічену зелень до слив. Масу поставити на маленький вогонь. Перші 10-15 хвилин заважати масу постійно. Томити соус близько години, періодично помішуючи. Розлити по стерилізованим банкам, закрутити.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com