рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Незвичайні рецепти з сливи

Варення, пиріг або компот - далеко не все, що можна приготувати з цього ароматного фрукта Варення, пиріг або компот - далеко не все, що можна приготувати з цього ароматного фрукта   Що можна приготувати з сливи

Що можна приготувати з сливи?

Фото: Pixabay.com/ru

Салат «Осінній»

Цікавий тим, що в нього не додають цукор, сіль і масло.

Інгредієнти: 2 сливи, 1 яблуко, 1 груша, 1 помідор, 1 огірок, ½ болгарського перцю, 1 морква. Для заправки: 1 ст.л. яблучного соку, 1 ч. л. бальзамічного оцту, пара листочків свіжої м'яти.

Спосіб приготування: у слив виймаємо кісточки, у яблука і груші видаляємо насіння. Нарізати сливи, яблуко і грушу часточками і скропити яблучним соком. Огірок і моркву нарізати кружечками, помідор і перець - кубиками. Все перемішати, скропити бальзамічним оцтом і посипати дрібно рубаною м'ятою.

пити

Азербайджанський суп, який вважається одним з основних в національній кухні. Спочатку в пити клали заздалегідь спечені каштани, сьогодні їх замінюють картоплею. Але обов'язково використовують сливу або аличу, нут і м'яту. Пити зазвичай готують в духовці в глиняних горщиках обсягом не більше літра.

Інгредієнти: 300 г яловичини (або баранини), 2 картоплини, ½ цибулини, 1 помідор, ⅓ склянки нуту, 3-4 сливи (взимку можна взяти сушену), 60 г сала, щіпка шафрану, ½ ч. Л. сухої м'яти, сіль, перець, ½ ч. л. сумаху (приправа червонуватого відтінку, використовують як замінник лимонного соку).

Спосіб приготування: нут замочити на ніч і відварити до напівготовності. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Залити водою і поставити на вогонь, варити, знімаючи піну, поки піна не перестане з'являтися. Цибулю нарізати кубиками і покласти на дно горщика, потім кілька шматочків м'яса, після - картопля, потім - шар нуту. Посолити. Залити бульйоном, покласти часточки сливи і кубики помідора. Поперчити. Посипати м'ятою і іншими спеціями. Поверх покласти скибочки сала. Розігріти духовку до 150 градусів і поставити горщики на годину, потім зменшити вогонь і томити ще години півтори.

ткемалі

Знаменитий грузинський соус, який підходить для м'ясних і рибних страв, а також до пасті і овочевим гарнірів.

Інгредієнти: 1 кг слив (кислих або аличі), 1 головка часнику, 1 маленький перчик чилі, 1 ч. Л. зерен коріандру, 1 ч. л. шафрану, по ½ пучка кінзи, кропу і м'яти, 2 ч. л. солі і 3 ч. л. цукру.

Спосіб приготування: у слив видалити кісточки, часник очистити. Все пропустити через м'ясорубку. До слив всипати цукор, сіль. Потовкти зерна коріандру і шафран. Додати спеції і дрібно посічену зелень до слив. Масу поставити на маленький вогонь. Перші 10-15 хвилин заважати масу постійно. Томити соус близько години, періодично помішуючи. Розлити по стерилізованим банкам, закрутити.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com