рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Начісування - популярна зачіска 60-х своїми руками. Ретро в моді!

  1. Крок 1
  2. крок 2
  3. крок 3
  4. крок 4
  5. крок 5
  6. крок 6
  7. крок 7
  8. Про зачіску *)
  9. Олімпійські тренди
  10. Весілля в стилі ретро, ​​як влаштувати
  11. Виставка в Музеї Москви "Сукні та автомобілі": ретро для всіх
  12. Х Ретро - маркет «Блошінка»
  13. Мода і краса вашої зачіски
  14. Коляска для новонародженого з рук в руки: від принца Ендрю до принцеси Шарлотті
  15. Актриса Еванджелін Ліллі з Lost написала дитячу книгу
  16. Роман Смирнов: «Я навчу укладанні за 5 хвилин!»
  17. Тканини, які використовуються для пошиття-1
  18. Покажу дочку, а ви мені порадьте, будь ласка,
  19. Тенденція вечірніх суконь 2012: ретро
  20. Стиль "Ретро" - що це?
  21. Старий НГ дрес-код мода 60-70 г
  22. імена 40-60-х
  23. Хелп! Як виправити зачіску?
  24. Бабетта
  25. Риси епохи :))
  26. Прошу допомоги залу :)
  27. Дівчата, а скільки зараз стрижка на кор

зміст:

Начісування перетворив зачіску багатьох жінок свого часу - можливо, він сподобається і вам. Волосся середньої довжини придбають пишність, а ваш образ - нові риси. Якщо ви не проти поекспериментувати в стилі вінтаж, то цей майстер-клас з фото - для вас.

Хоча ця зачіска вважається приналежністю 1960-х рр., Насправді вона увійшла в моду в 1950-х рр. в США, а через кілька років її перейняли мешканки Великобританії. Вона стала чимось на зразок альтернативи вільному стилю 1950-х рр.

Втім, начісування ніколи не виходив з моди остаточно. А найсміливіший варіант цієї зачіски вже в 2011 році запропонувала Сара Джессіка Паркер, з'явившись на публіці з таким величезним начосом, що він потім ще довго обговорювалося.

Питання про те, як довго ця зачіска буде популярна, був предметом дискусій багатьох журналістів і перукарів-стилістів, особливо після того, як з'ясувалося, що начісування може сильно зіпсувати волосся. Однак це не завадило Джекі Кеннеді продовжувати робити свій начісування, і ця зачіска продовжувала користуватися популярністю до кінця 1960-х.

Існує кілька різних способів робити начісування. Взагалі начісування - занадто розлогий термін стосовно до довгих і кучерявим волоссям.

Вам знадобляться:

  • Щипці для завивки волосся
  • Гребінець
  • Гребінець з гострим кінчиком
  • бігуді
  • Лак для волосся

Щипці для завивки волосся   Гребінець   Гребінець з гострим кінчиком   бігуді   Лак для волосся

До змісту

Крок 1

Підготуйте ваше волосся: надайте їм обсяг за допомогою термобігуді, щипців для завивки волосся або ж сушуара і прищіпок для укладання волосся.

До змісту

крок 2

Зніміть всі бігуді / прищіпки з одержані завитків, розташованих уздовж лінії волосся. Тепер почніть розкручувати ці завитки в зворотну сторону (тобто від імені) так, щоб вони випростались.

До змісту

крок 3

Начешіте нижні пасма в області коренів, щоб надати їм деяку пишність, а потім розгладьте їх із зовнішнього боку.

До змісту

крок 4

Зніміть залишилися бігуді і виділіть ділянку, розташовану в області між верхівкою і потилицею, і почніть начісувати вийшла пасмо волосся.

Робіть начісування настільки великим, наскільки це можливо, і зафіксуйте результат лаком.

До змісту

крок 5

Начешіте бічні пасма і, як і в попередньому кроці, обробіть результат лаком.

До змісту

крок 6

За допомогою щітки розгладьте начісування з зовнішньої сторони.

Пригладжуйте волосся поступово, від дільниці до дільниці, не забуваючи обробляти лаком укладені пасма. Будьте уважні: чи не розчешіть випадково весь начісування. Використовуйте гребінець з гострим кінчиком, щоб розправити пасма, тим самим збільшуючи обсяг там, де це необхідно.

До змісту

крок 7

Обробіть всю зачіску лаком.

Автор

Белінда Хей

Авторська стаття

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

це абсолютний фейк. Начісування псує волосся і створює неприродний обсяг. А мода зараз демократична і орієнтована на зручність і природність. Подивіться на молодняк з розпущеним розвівав волосся і навіть сама ідея про начосом розвіється.

Такі зачіски знову в моді? Я якось не дуже уявляю подібні зачіски з сучасним одягом

На мою думку, навіть дуже нічого! У, мене у бабусі на фотках така зачіска! Мне нравиться. Але, у неї густе волосся і самі по собі в'ються. А, ось у мене хоч і хвилясті, але рідкісні. Мені така зачіска не йде. Можна зробити з начосом, але мені не подобається!

.

Коментувати можут "Начісування - популярна зачіска 60-х своїми руками. Ретро в моді!"

Про зачіску *)

Зареєструватися. Про зачіску *). ось вже де сталість! за * Ренова хмару років тільки колір змінювався. одне незрозуміло - як у нього ця чубчик в такому положенні постійно тримається ..? (Ну. Майже прудкий дідусь, в 60 ще дітей робить)) 11.11.2016 17:59:37, Краса в око.!

Олімпійські тренди

Олімпійські ігри - найважливіше і довгоочікувана подія в житті спортсмена. Це тріумф спортивних досягнень, сили волі, прагнення до перемоги і, звичайно, краси, як внутрішньої, так і зовнішньої. Представляючи свою країну, кожен атлет прагне не тільки показати найвищі результати, а й виглядати найкращим чином. Стати частиною цього свята спорту і краси важливо і тим, хто активно підтримує своїх улюблених спортсменів - їх відданим уболівальникам. Procter & Gamble підтримує спортсменів в ...

Весілля в стилі ретро, ​​як влаштувати

Весілля - знаменний день для обох молодят. Але як зробити так, щоб вона була оригінальною і запам'ятовується для всіх присутніх і для самих вас. Можна зробити весілля в стилі ретро. Насамперед необхідно скласти план дій: Необхідно вибрати стиль, яких років ви хочете використовувати. В основному вибирають 50-60 рр. Якщо ви любителі повеселитися на славу, то можна вибрати епоху 80-х років. Продумуємо деталі в стилі ретро. Потрібно попередити гостей заздалегідь про тематику ...

Виставка в Музеї Москви "Сукні та автомобілі": ретро для всіх

20 лютого в Музеї Москви відкривається виставка "Сукні та автомобілі", сходити на яку буде цікаво і в честь 23 лютого, і в честь 8 березня: в усі часи жінки любили красиві сукні і оригінальні аксесуари, а чоловіки, як усім відомо, люблять жінок і автомобілі. До Дня Захисника Вітчизни та Міжнародного жіночого дня Музей Москви приготував виставку, яка об'єднала металеві конструкції і повітряні оборки спідниць, солідні шкіряні сидіння і кокетливі капелюшки, потужні двигуни та ...

Х Ретро - маркет «Блошінка»

Ретро-маркет «Блошінка» відзначає день народження, в десятий раз, зустрічаючи любителів старовини в центрі Москви 14-15 листопада. Х Ретро - маркет «Блошінка» 14-15 листопада 2015 12: 00-19: 00 14 листопада - Антикварні Субота 15 листопада - Вінтажний неділю Москва Великий Овчінніковскій провулок, 24, стор.4 Культурний центр «ДОМ» Рівно рік тому проект Ретро - маркет «Блошінка» стартував в Культурному центрі «ДОМ» в центрі Москви. З тих пір Блошінка щомісяця збирає всіх любителів старовини антикваріату і ...

Мода і краса вашої зачіски

Кожна жінка або дівчина витрачає величезну кількість часу на створення модного і гармонійного образу. Захоплені погляди чоловіків - це найкращий доказ, що все підібрано найкращим чином. Одяг, макіяж повинні вигідно підкреслювати достоїнства і приховувати недоліки.

Коляска для новонародженого з рук в руки: від принца Ендрю до принцеси Шарлотті

Коляска, в якій Кейт Міддлтон везла свою дочку, принцесу Шарлотту, на хрестини, привернула увагу не тільки молодих мам, а й любителів вінтажу. Коляска марки Millson - це Rolls Royce серед колясок. Фірма, заснована на початку XX століття, робила коляски за тими ж принципами, що і розкішні карети - вони були вополощеніем елегантності і британського стилю. В кінці 60-х років, коли епоха респектабельності і солідності остаточно згасла, закрилася і фірма. Містка і стійка ...

Актриса Еванджелін Ліллі з Lost написала дитячу книгу

35-річна актриса Еванджелін Ліллі, яку ми знаємо по серіалу "Залишитися в живих" і фільму "Хоббіт", представила світу своє нове творіння: книгу The Squickerwonkers. Це графічна новела для дітей, яку Еванджелін задумала, коли їй було всього 14 років. Картинки для книги - яка ж графічна новела без вражаючих картинок? - створили дизайнери з Weta Workshop, тобто ті ж люди, які працювали над фільмами Пітера Джексона: "Володар кілець", "Хоббіт", "Аватар" - та й сам ...

Роман Смирнов: «Я навчу укладанні за 5 хвилин!»

Чемпіон світу з перукарського мистецтва показав майстер-клас по зачісках Один з найбільш високооплачуваних і затребуваних стилістів країни і чемпіон світу з перукарського мистецтва Роман СМИРНОВ показав, як можна укласти волосся за лічені хвилини будь-якій дівчині спізнюється на роботу Днями улюбленець російських зірок і бізнес-еліти , чемпіон світу і Росії з перукарського мистецтва, а також топ-стиліст Роман Смирнов влаштував майстер-клас в ефірі одного з центральних каналів і показав ...

Тканини, які використовуються для пошиття-1

Рибана Вид трикотажного полотна. На перший погляд можна подумати, що це «дрібна в'язка». Плюси - це еластичність, але не дивлячись на це тканина не втрачає форми, тому найчастіше застосовується в шиття комірів і манжет; лицьова і виворітна сторона ідентичні, тобто не потрібно зайвий раз думати і все прораховувати, це величезний плюс для новачків в шиття; рібана має рифлену структуру полотна (в дрібну смужку), і тому вбирає більше вологи; за рібаной дуже легко доглядати; служить довго, не ...

Покажу дочку, а ви мені порадьте, будь ласка,

Може бути зачіску в стилі 60 - х і білі>. Може бути зачіску в стилі 60 - х і білі кліпси? Клатч сумний за кольором. Може бути білий пошукати?

Тенденція вечірніх суконь 2012: ретро

Ретро плаття було популярним вже кілька сезонів. У 2012 році актуально делікатна відсилання до загального образу 20 століття, витончений мікс з основних модних досягнень. Як і раніше найбільш цитованими в моді залишаються силуети і модні знахідки 30-х і кінця 40-х - 50-х років. Лінія вирізу сукні з асиметричними драпіровками і обробка страусиним пір'ям на моделі з заниженою талією відсилає до вечірніх нарядів зірок Голлівуду. Стиль пін-ап на заході - відсилання до «ері невинності», коли рок-н-рол ...

Стиль "Ретро" - що це?

Так само, як і мода 60 х: пишні спідниці, маленькі плечі, вузька талія, акуратні, нарочито жіночі зачіски; так і мода 80 х: білі штани кльош зі стрілками, футболки в обтяжку з символікою нашої олімпіади, на голові довгі вільні локони; так і 90е ...

Старий НГ дрес-код мода 60-70 г

Зачіска Макіяж Вбрання для ж, наприклад Наряди для м, наприклад 11.01.2010 00:15:09, Ягуар. Раз кльоші 70-х не підходять, треба брати 60-е :) "Стиляги" дивилися?

імена 40-60-х

імена 40- 60 - х. Рідкісні і популярні імена. Зауваж - вони мінімалістичні і глянцеві - як і мода 60 - х - ЧИТСТЬ кольору, короткі спідниці, кремплен. кльош, великі намиста, локони з короткою стрижкою, синтетика - приталені кофтинки, смужка ....

Хелп! Як виправити зачіску?

Вийде в стилі 60 - х. Имхо, до твого типу обличчя потрібні графічні зачіски з чіткими лініями, або буйні кучері в різні боки, але ні в якому разі не пишненька градуювання ...

Бабетта

А конкретно ця зачіска, звичайно, по обьему до 60 - х років не дотягує, але робилася так: спочатку волосся завили щипцями і феном (до речі, цікаво навіщо?), Потім "начесали" пишно, по-моєму знищивши всі зусилля по завивці, ну і потім закололи все шпильками ...

Риси епохи :))

Допоможіть мені, американської целулоїдною дурці, консультацією: задумали ми з Кеном ювілей весілля в дусі 60 - х років, і ось я тепер болісно воскрешаю в пам'яті - зачіски, прикраса і тд тієї пори.

Прошу допомоги залу :)

Швидше Бріджит Бардо і стиль 60 - х. мені зачіска не подобається. Вона занадто пишна, чубчик занадто довга. У вас гарне обличчя, гарна форма, а ви його ховаєте.

Дівчата, а скільки зараз стрижка на кор

60 р. :) в Вологді. > Я за 500 зробила і стрижку і укладку на довгі в салоні на Чистопрудному бульварі недалеко від Ролан 31.07.2002 12:17:31, Матильда (ex-Ursula).

Як виправити зачіску?
Такі зачіски знову в моді?
Картинки для книги - яка ж графічна новела без вражаючих картинок?
Може бути зачіску в стилі 60 - х і білі кліпси?
Може бути білий пошукати?
Стиль "Ретро" - що це?
Раз кльоші 70-х не підходять, треба брати 60-е :) "Стиляги" дивилися?
Як виправити зачіску?
До речі, цікаво навіщо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com