рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прикрасити кімнату своїми руками на Новий рік 2019: покрокові фото, ідеї

  1. Вікна і підвіконня
  2. подивися вгору
  3. Меблі та каміни
  4. Декоративні подушки
  5. гірлянди
  6. Недорогі прикраси своїми руками
  7. імбирні пряники
  8. Нам знадобляться:
  9. Що потрібно робити:
  10. Солоне тісто
  11. Ще кілька прикладів із прикрашання

Підготовка будинку до Нового року вже традиція, яку так люблять люди різного віку. Прикрашають по-різному: вирізають сніжинки, ліплять маленьких сніговиків з вати, дістають мішуру і кульки на ялинку - хто що любить і хто до чого звик.

Зазвичай підходять до цієї справи з оригінальністю, комбінуючи і поєднуючи не тільки самі милі прикраси, але і гами, і стилі. Так створюється свій особливий святковий світ радості і новорічного дива. Але як можна прикрасити кімнату своїми руками на наступаючий Новий рік 2019 ? Давайте розглянемо це питання і відповіді на нього уважніше.

Розмір прикрашаного приміщення насправді не має значення. Якщо немає можливості поставити ялинку, то не варто робити з цього катастрофу - ялинку можна підвісити на світильник або стелю, а то і зовсім викласти гірляндою або мішурою прямо на стіні.

Також підійдуть кульки або великі приклеивающиеся ялинки . Можна поставити мініатюрні ялинки на робочий стіл або підвіконня, так що без новорічного дива ніхто не залишиться.

Можна поставити мініатюрні ялинки на робочий стіл або підвіконня, так що без новорічного дива ніхто не залишиться

Вікна і підвіконня

На віконцях взимку часто вигадливими візерунками з'являються малюнки самої природи: іній, чарівно закручені в невидимому потоці вихори - так чому ж і нам з вами не зайнятися вікнами і підвіконнями?

В ам більше не доведеться болісно шукати відповіді на запитання, як прикрасити свою кімнату до Нового 2019 році, адже найпростіші, але від цього не менш витончені, ідеї декору ми розглянемо.

Вирізання самих різних сніжинок, зелених ялинок з кольорового паперу, силуетів тварин і птахів, навіть букв, щоб написати привітання оточуючим - відмінно підійде для сімейного вечора. Можна наклеїти їх на скло або просто приколоти до штор, створюючи тим самим святкову атмосферу.

Можна придумати ці прикраси самостійно, проявляючи уяву по максимуму, а можна і закупитися трафаретами. Будинки, сани, Дід Мороз і Снігуронька, які сидять в ній, жваві олені, сніговики і білки - асортимент настільки величезний, що перерахувати всі неможливо.

Т ак що кожен зможе знайти картинку собі до душі, а при належній зацікавленості ще і цілу картину з подробицями і деталями! Для найдосвідченіших знайдуться і клейкі варіанти!

Наклейками справа не обмежується: вінки, гірлянди, розписні маленькі пташки, мішура і «дощик» - можна використовувати, що тільки заманеться. Вінки бувають найрізноманітнішими, їх можна навіть самостійно сплітати, на радість собі і близьким. Все це створить абсолютно особливу атмосферу, за якої ми так нудьгуємо влітку.

Все це створить абсолютно особливу атмосферу, за якої ми так нудьгуємо влітку

подивися вгору

Якщо місця не особливо багато або в сім'ї є шкодливі домашні тварини або маленькі діти - відмінно підійде варіант прикрас , Які не будуть стосуватися статі і тим самим провокувати на атаку.

Прикрасити кімнату на Новий рік 2019 допоможуть фосфорні зірочки і планети, вони непогано підійдуть в цю пору року, більш того, після свят їх можна залишити і на постійній основі - кому не захочеться розглядати зірки перед сном? Зазвичай, в магазинах їх представлено дуже багато, так що кожен бажаючий знайде, що шукав. Також використовують кольорові лампи.

Під стелею можуть затишно влаштуватися гірлянди, будь то з кольоровими ліхтариками або зроблені своїми руками. Стіни можна прикрасити також фігурками та сніжинками.

Стіни можна прикрасити також фігурками та сніжинками

Найпомітніша річ на стелі - люстра. Вона також вкрай потребує прикрасі. Тут можна використовувати дощик або ялинкові кулі, спадаючими сніжинками, м'яко колишуться від будь-якого вітерцю, або ялиновими гілками, що виділяють ніжний запах лісу.
Найпомітніша річ на стелі - люстра

Тут можна використовувати дощик або ялинкові кулі, спадаючими сніжинками, м'яко колишуться від будь-якого вітерцю, або ялиновими гілками, що виділяють ніжний запах лісу

Меблі та каміни

Прикрасити стіл на Новий рік 2019 просто. Він стане особливо урочистим, якщо прикрасити особливою скатертиною, вазою з імбирним печивом (чому б не спробувати зробити його своїми руками?), Солодощами або зовсім неїстівними речами - шишками або ялинковими яскравими кульками.

Можна використовувати навіть ялинкові гілочки і вінки, різні свічки і свічники, статуетки та вироби. Все, що може мати зв'язок з цим чудовим святом.

Кожен хоч раз у житті мріяв бути «як в тому фільмі» і справити Новий рік і Різдво у теплого каміна, потріскує вогню і м'якого світла. Ті, кому пощастило мати вдома камін, можуть прикрасити його.

Але будьте обережні! Вогонь підступний, не варто розташовувати у нього займисті прикраси, це може закінчитися погано.

Вогонь підступний, не варто розташовувати у нього займисті прикраси, це може закінчитися погано

Мати гарний вигляд будуть ялинові гілки - красиво і затишно. До того ж свіжі гілочки виділяють ефірні масла, що сприятливо впливає на людину. Можна приготувати штучний сніг і влаштувати маленьку ніжну сцену про невтомного сніговика і його подарунки під ялинкою.

Камін прикрашають прапорцями і вінками, можна посадити м'яку іграшку в новорічному червоному ковпаку, поставити пару свічників, розкласти шишки ... і мішуру! Можна прикупити іграшкові сани або різдвяні шкарпетки, куди можна з легкістю покласти невеликі за розмірами подарунки.
Камін прикрашають прапорцями і вінками, можна посадити м'яку іграшку в новорічному червоному ковпаку, поставити пару свічників, розкласти шишки

Декоративні подушки

Є ще один спосіб прикрасити кімнату до Нового року 2019, тільки на цей раз не доведеться вирізати і клеїти. Це витончений і корисний спосіб привнести святкову атмосферу навіть туди, де інші прикраси будуть недоречні.

Маленькі диванні подушки з новорічним малюнком виглядатимуть вигідно де завгодно. Є кілька способів зробити ці прикраси вручну:

  1. Використовувати старі светри і сорочки. Адже у кожного з вас є "та сама" футболка з оленями, яку вже носити не можна, але принт класний? Є чудова нагода подарувати їй друге життя.
  2. Просто зшити. Можна з будь-якої м'якої тканини або фетру. Це не займе багато часу, та й тканини йде менше, ніж можна припустити.
  3. Вишити гладдю або хрестиком можна на чому завгодно. Схем багато на різних сайтах або в магазинах, але пам'ятайте! Відразу хрестиком по тканині не вишивають! Перш на неї накладають спеціальну тканину, - канву, - а після тільки вишивають. Так малюнок виходить рівніше і правильніше в рази.

На випадок якщо часу на творчість зовсім немає, можна купити наволочки з потрібним малюнком.
На випадок якщо часу на творчість зовсім немає, можна купити наволочки з потрібним малюнком

гірлянди

Як ви вже, напевно, помітили, гірляндами можна прикрасити що завгодно, навіть звичайна домашня пальма з ними здається особливою і новорічної.

Звичайно, існують негласні правила, яких слід дотримуватися, щоб витончена прикраса не перетворилося в яскраве несмак:

  1. Помірне освітлення. Надлишок яскравого переморгуватися світла від гірлянди так само поганий, як повна темрява. Можна зробити хитру річ - помістити гірлянду тільки в одному місці, а не по всій кімнаті, тоді вийде затишний острівець світла.
  2. Заздалегідь подумайте про розетках. Буде дуже некрасиво, якщо подовжувачі доведеться тягнути через всю кімнату.

Пам'ятайте, що більш приємними і заспокійливими є гірлянди одноколірні і немигаючі.

Звичайні гірлянди роблять з:

  1. Папери, склеєної різними способами.
  2. З фетру, вирізаючи фігурки по викрійці.
  3. З вати - скачати невеликі грудочки і надіти їх на нитку.
  4. З шишок на нитки.
  5. З ниток - помпони, переплетені між собою коси, яскраві і переплетені між собою.
  6. З ялинкових гілок, зібраних в лісі або залишилися від старої ялинки.

З ялинкових гілок, зібраних в лісі або залишилися від старої ялинки

Недорогі прикраси своїми руками

Не завжди є можливість багато витрачати на прикраси в Новий рік, а деякі люди і самі цього не хочуть, віддаючи перевагу більш бюджетні варіанти або зовсім «як раніше». Новий рік сам по собі пов'язаний з серйозними витратами, але що ж робити? Адже різноманітність необхідно, щоб таке яскраве подія не приїдається з року в рік.

Виявляється, прикраси можна зробити своїми руками і дуже бюджетно:

  • Вирізані з паперу фігурки на вікна.
  • Різні вироби з паперу.
  • Вироби з ялинових гілок і шишок - екологічне прикраса, здатне замінити навіть ялинку.
  • Фетрові іграшки.
  • Імбирне печиво. У 2019 це свиня, так що можна зробити чарівне печиво у вигляді п'ятачків.
  • Торти і салати у вигляді символу для прикраси столу на Новий рік 2019.

Крім дешевизни такі прикраси дуже прості у виконанні, як робити деякі з них ми можемо розглянути прямо зараз. Почнемо, мабуть, з смачного прикраси.

імбирні пряники

Імбирні пряники - прекрасне частування як для дітей, так і для дорослих. Вони, пряні і терпкі, асоціюються зі святом, радістю і подарунками. На жаль, не всім подобається класичний рецепт, адже спеції - справа все-таки тонка і вимагає особливого ставлення.

Чому б ці самі пряники не повісиш на ялинку? І смачно, і приємно подивитися!

Є дуже багато варіантів рецептів, один з яких, більш м'який, ніж оригінальна версія, представлений нижче.

Є дуже багато варіантів рецептів, один з яких, більш м'який, ніж оригінальна версія, представлений нижче

Нам знадобляться:

  • яйця - 3 шт .;
  • масло вершкове - 150 г;
  • борошно - 300-400 г;
  • сода, гашене в оцті - 0,5 ч. л .;
  • цукор - 300 г;
  • мускатний горіх, сіль;
  • кориця мелена - 1-2 ч. л .;
  • подрібнена цедра апельсина - 1-2 ч. л .;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • ванілін.

;   ванільний цукор - 10 г;   ванілін

Що потрібно робити:

  1. Натираємо трохи замерзлого вершкового масла на крупній тертці і розтираємо його з цукром.
  2. Додаємо яйця і все ретельно вимішуємо.
  3. Додаємо спеції і ванільний цукор.
  4. Засипаємо борошно і замішуємо тісто.
  5. Розкачуємо його завтовшки менш, ніж в півсантиметра. Формуємо печиво, вирізаючи фігурки спеціальними формочками. Таким чином, можна зробити пряникових чоловічків.
  6. Олівцем робимо дірочки в кожної заготівлі під майбутні стрічки, за які будемо вішати солодощі на гілочки.
  7. Випікаємо при температурі 180 градусів 20 хв.
  8. Готуємо глазур. Візьміть яєчний білок, цукрову пудру і трошки лимонного соку. Збивайте інгредієнти міксером, поступово вводячи пудру. Щоб зробити напис кольоровий, можна скористатися харчовими барвниками.
  9. Як тільки печиво охолоне - прикрашаємо глазур'ю.

Як тільки печиво охолоне - прикрашаємо глазур'ю

Солоне тісто

Солоне тісто - ще одна непогана основа для виготовлення виробів, в тих випадках, коли немає можливості або бажання придбати статуетки і прикраси. Наприклад, можна виліпити прикраса або маленьку симпатичну статуетку, яка прикрасить полку з книгами. Якщо в сім'ї є діти, то можна зайняти і їх, це відмінно розвиває дрібну моторику.

Для прикладу ялинкового прикраси відмінно підійде баранчик, для його створення крім солоного тіста нам знадобляться акрилова фарба, канцелярський ніж і зубочистка. Насправді все дуже просто ви і самі зможете в цьому переконатися. Приступимо!

Покрокове керівництво:

  1. Робимо середніх розмірів корж і маленький кульку.
  2. Скрутимо ковбаску і розділимо на 4 частини (2 з них менше), це будуть ніжки.
  3. Після імітуємо шерсть за допомогою зубочистки або дерев'яної палички і робимо виїмки для вічко, туди закріплюємо виліплені заздалегідь очі.
  4. Прикріплюємо залишилися деталі і виліплені прикраси.
  5. Пам'ятаємо про необхідність отвори, куди будемо просовувати стрічку, щоб підвісити іграшку на ялинку. Прийшов час баранчикові сушитися.
  6. Коли баранчик буде готовий - розмальовуємо його.
  7. Насправді, ви можете так зліпити абсолютно будь-яку тварину.

Ще кілька прикладів із прикрашання

Незвично і дуже красиво виглядатимуть прикраси з бісеру і намистин, тому сміливо можна використовувати і плетені іграшки та кулі, це приверне увагу гостей, а переливи світла в гранях намистин ... це точно варто бачити!

Порося з помпонами - м'який і простий варіант прикрас, які не потребують зовсім ніяких навичок. Його може зробити навіть маленька дитина, якщо ви попросите його допомогти вам, до того ж це веселе сімейне заняття!

Потрібно вирізати з картону два кола з отвором в центрі, взяти цілий клубок товстих ниток того кольору, який опинився під рукою або обраний вами. Намотувати слід через центр, ретельно і багато, щоб повністю зник картон. Потім слід розрізати стики ниток по краю кола, і прибрати картон.

Потім слід розрізати стики ниток по краю кола, і прибрати картон

Не забудьте перев'язати ниткою, а після розпушити, інакше помпон не вийде. Залишилася справа за малим - намалювати на папері або картоні очі і п'ятачок і приклеїти його на отриманий пишний кульку. Прикрашати такого порося можна як завгодно.

Прикрашати такого порося можна як завгодно

Зі старих шкарпеток, давно втратили свою пару, але з якихось причин так і не викинутим, і крупи можна зробити досить чарівних маленьких сніговиків. Найкраще підійде рис. Зробити таку іграшку дуже просто: заповнити носок крупою, а після перев'язати стрічкою, сформувавши тим самим голову і тулуб.

Зробити таку іграшку дуже просто: заповнити носок крупою, а після перев'язати стрічкою, сформувавши тим самим голову і тулуб

Прикрасити його можна бантиками, склеєні з паперу або картону відром, яскравою новорічною шапочкою, очима-гудзиками, а також всім, чим побажаєте.

Прикрасити його можна бантиками, склеєні з паперу або картону відром, яскравою новорічною шапочкою, очима-гудзиками, а також всім, чим побажаєте

Ще одне дуже поширене прикраса - солодощі на стрічці. Вище вже представлявся варіант з печивом, але якщо його використовують все-таки нечасто, віддаючи перевагу печиво в вазочках, то льодяники і шоколадні цукерки розвішують на кожен Новий рік. Візьміть льодяники і оберніть красивою подарункової папером кожен, щоб заховати назву, додати тим самим ефекту несподіванки, і прив'яжіть до них стрічки.

Візьміть льодяники і оберніть красивою подарункової папером кожен, щоб заховати назву, додати тим самим ефекту несподіванки, і прив'яжіть до них стрічки

Якщо немає пакувального паперу, допускається розвішування цукерок просто так, в фантики, але цей варіант не такий цікавий і святковий, хоча такий же смачний.

Якщо немає пакувального паперу, допускається розвішування цукерок просто так, в фантики, але цей варіант не такий цікавий і святковий, хоча такий же смачний

Фетрові іграшки своїми руками. Фетр вважається одним з кращих матеріалів для рукоділля, а значить і для наших іграшок. Він відмінно піддається розрізання та шиття, працювати з тканиною просто і зручно, адже тканина щільна, а краї її не розсипаються.

Він відмінно піддається розрізання та шиття, працювати з тканиною просто і зручно, адже тканина щільна, а краї її не розсипаються

Далі все дуже просто: досить знайти схеми іграшки, яка дуже сподобалася, роздрукувати і перенести на фетр, після чого просто розрізати. Утворені деталі вже можна сміливо зливати.

Утворені деталі вже можна сміливо зливати

Свято завжди повинен бути святом, в цьому його суть. Новий рік трошки особливий бо вимагає підготовки і планування, покупку або виготовлення прикрас, готування великої кількості їжі і обов'язково збір всієї родини. Це свято дозволяє проявити себе, згадати, що креатив є в кожному.

Виготовлення прикрас - дуже важливий момент, він, безсумнівно, зближує людей, які разом ліплять із солоного тіста або вирізують сніжинки, або займаються будь-який інший виробом. Це шанс поговорити, бути почутим і зрозумілим. Прикраса будинку до Нового року 2019 може стати для вас відправною точкою в багатьох речах.

Розмовляйте з близькими, даруєте їм тепло, дільник захопленнями і шукайте собі саме те передсвятковий справу, яке припадає до душі. Прикрас, які можна зробити своїми руками, нескінченно багато - ви обов'язково знайдете щось для себе.

Ому б не спробувати зробити його своїми руками?
Адже у кожного з вас є "та сама" футболка з оленями, яку вже носити не можна, але принт класний?
Новий рік сам по собі пов'язаний з серйозними витратами, але що ж робити?
Чому б ці самі пряники не повісиш на ялинку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com