рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рейтинг кращих способів збільшити губи: який найбезпечніший?

  1. 8-е місце. хірургічний метод Існує ряд дефектів, які можна виправити тільки за допомогою пластичної...
  2. 6-е місце. татуаж
  3. 5-е місце. Ліпофілінг
  4. 4-е місце. Ін'єкції гіалуронової кислоти
  5. 3-е місце. Електропорація
  6. 2-е місце. Масаж і гімнастика
  7. 1-е місце. макіяж

8-е місце. хірургічний метод

хірургічний метод


Існує ряд дефектів, які можна виправити тільки за допомогою пластичної операції. Це асиметрія, наслідки травми губ, відвисає нижня губа. З усіх обраних нами методів цей найнебезпечніший. Незважаючи на це, користуються їм не тільки за медичними показаннями, на хірургічний стіл лягають і для того, щоб просто зробити губи більше. Існує кілька методик.

  • Булхорн. Суть операції полягає в зменшенні відстані від верхньої губи до основи носа. Для цього січуть невеликий шматок шкіри, краї розрізу зшиваються, верхня губа трохи вивертається, стає ширшою і спокусливою. Розріз роблять або по краю губи, або під носом.
  • YV техніка. Хірург видаляє кілька V-образних ділянок шкіри під верхньою губою, які потім зшиваються в формі Y. У результаті відбувається виштовхування губи вперед - обсяг візуально збільшується.
  • Паризька техніка. Це вдосконалена YV техніка. Хірург робить не тільки горизонтальні, але і вертикальні розрізи в порожнині губ. Після операції губи стають виразними, але залишаються природними.

Варто підкреслити, що всі перераховані операції вимагають консультації фахівця. Робляться вони як під місцевим, так і під загальним наркозом. Після хірургічного втручання реабілітація займає від семи днів до двох місяців.

Вартість: від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

7-е місце. Ін'єкції за допомогою гелів

Ін'єкції за допомогою гелів

Це, мабуть, найпоширеніша методика, яку відносять до контурній пластиці . Трохи маніпуляцій - і ви володарка пухких губ. Це безпечніше, ніж лягати під ніж пластичного хірурга.

Існує два види гелів: біополімерні і біодеградіруемие. Перші (постійні) не виводяться з організму. Через кілька років частинки матеріалу починають гуляти по губах, спотворюючи їх форму. Позбутися від такого гелю можна тільки хірургічним шляхом, але і це виходить не завжди. Горбисті губи-пельмені - результат саме цієї процедури.

Другий вид гелів - тимчасові. До їх складу входить гіалуронова кислота, яка зволожує губи зсередини, шкіра стає пружною, а зморшки розгладжуються. За допомогою біодеградіруемие гелю можна збільшити обсяг і скорегувати форму. Результат зберігається від шести місяців до року.

Вартість: від 5 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

6-е місце. татуаж

татуаж

Збільшити губи візуально допомагає татуаж: під шкіру вводять кольоровий пігмент . Можна зробити контур з розтушовуванням, без неї або вдатися до методики «перманентна помада». Носять такий «макіяж» близько трьох років, але він може протриматися і довше. Як скоро вимиється пігмент, залежить від метаболізму. Потім процедуру можна повторити. Заповнені кольором губи виглядають молодше і привабливіше.

Вартість: від 3500 до 7000 рублів.

5-е місце. Ліпофілінг

Ліпофілінг

Зробити губи більш пухкими можна і взагалі без використання сторонніх матеріалів. Іноді наповнювачем стає жирова тканина клієнта, яку беруть з області стегон або живота. Вводять жир в губи під наркозом. Результатом процедури покращали пацієнти косметологів частіше задоволені. У ліполіфтінга є безперечні плюси : Губи виглядають природно і гармонійно, а матеріал точно не викличе алергію і не отторгнется.

Вартість: від 15 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

4-е місце. Ін'єкції гіалуронової кислоти

Ін'єкції гіалуронової кислоти

Збільшує обсяг, омолоджує, зволожує - все це з губами робить гіалуронова кислота . Для організму вона є природним речовиною, а тому порівняно безпечна. Результат після ін'єкцій помітний близько шести місяців (все знову ж таки залежить від метаболізму конкретної людини). Процес виведення прискорюють інтенсивні заняття спортом, лазні і сауни, сечогінні препарати. Процедура займає від 15 до 30 хвилин. Мінус - її хворобливість.

Вартість: від 3500 до 15000 рублів.

3-е місце. Електропорація

Електропорація

Ця процедура є фізіотерапевтичної. Спочатку клієнтові роблять пілінг губ, а потім під впливом спеціального апарату вводять гіалуронову кислоту і вітаміни. Маніпуляції безболісні, не потрібно робити уколів, надрізів, переносити наркоз, результат помітний відразу.

Вартість: від 6000 до 10000 рублів.

2-е місце. Масаж і гімнастика

Масаж і гімнастика


Не такими швидкими способами збільшення губ, як похід до косметолога або пластична операція, є масаж і гімнастика для губ. Результату доведеться чекати довше, але це точно не зашкодить організму, а головне - це абсолютно безкоштовно!

1-е місце. макіяж

макіяж

Є і ще один доступний спосіб - макіяж. Тут потрібно вибирати певні кольори, текстури і способи нанесення . Щоб візуально збільшити губи, краще віддавати перевагу помадам і блиску рожевого, персикового, бежевого кольорів, уникати яскравих і темних відтінків. Власницям тонких губ краще утриматися від використання помад матових і оксамитових текстур. Область над верхньою губою підкресліть хайлайтер. Це візуально збільшить губи. Не варто забувати і про пламперах. Блиски з перцем і ментолом, колагеном або гіалуроновою кислотою роблять губи привабливими - нехай і всього на кілька годин.

Вартість: від 250 рублів.

Як змінити зовнішність на краще:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com