рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Канделакі, Бекхем, Лопес та інші зірки, які в 40 виглядають краще, ніж в 20

  1. Дженіфер Лопес Дженніфер Лопес в 1998 і 2018 році Дивлячись на Дженніфер, ледь можна повірити,...
  2. Дженіфер Еністон
  3. Аніта Цой
  4. Гвен Стефані
  5. Сара Джессіка Паркер
  6. Крістіна Орбакайте
  7. Бейонсе
  8. Вікторія Бекхем

Дженіфер Лопес

Дженіфер Лопес

Дженніфер Лопес в 1998 і 2018 році

Дивлячись на Дженніфер, ледь можна повірити, що недавно їй виповнилося 49 років. співачка виглядає приголомшливо завдяки регулярним фізичним навантаженням і правильному харчуванню. Прибігає Джей Ло і до послуг косметологів, що дозволяє їй зберігати свіжість і тонус шкіри обличчя. Однак в молодості Дженніфер була настільки привабливою і доглянутою. Тільки попрацювавши над зачіскою і макіяжем, співачка стала найкращою версією себе.

Тіна Канделакі

Тіна Канделакі

Якщо порівняти фотографії Тіни Канделакі, зроблені з різницею в 20 років, стає зрозуміло, що часу вона дарма не втрачала. На старих знімках з її зовнішністю коїться щось недобре: волосся потребує стрижки та укладання, макіяж виглядає зухвалим, а одяг і аксесуари додають років. На щастя, сьогодні 42-річна Тіна знайшла свій ідеальний стиль, який допомагає їй виглядати краще, ніж в молодості.

Дженіфер Еністон

Дженіфер Еністон

49-річна зірка серіалу «Друзі» - приклад неймовірного перетворення. В юності Еністон навряд чи можна було назвати красунею: у неї був великий ніс, густі брови і масивна щелепа. Однак стилісти попрацювали над іміджем Дженніфер, підібрали їй відповідну зачіску і макіяж, тепер актрису вважають секс-символом.

Аніта Цой

Аніта Цой

В молодості запальна і життєрадісна Аніта Цой важила більше ста кілограмів і часто нехтувала доглядом за обличчям і волоссям. Одного разу вона зрозуміла, що більше так тривати не може, і всерйоз зайнялася собою. Схуднувши на 40 кілограмів, Аніта переглянула свої погляди на макіяж і зачіску. Що ж, перетворення вийшло просто чудовим: зараз співачка виглядає набагато молодше і жіночні!

Гвен Стефані

Гвен Стефані

Гвен Стефані в 1999 і 2018 році

В 90-е з зовнішністю знаменитої співачки творилося щось недобре . Зірку постійно кидало в крайнощі: різнокольорові волосся, провокаційні наряди, надмірний макіяж, пірсинг - все це приховувало справжню красу Гвен. Зараз в цій розкішній і витонченою платинової блондинці практично неможливо дізнатися бунтаря-підлітка, яким Стефані була ще 20 років тому.

Сара Джессіка Паркер

Сара Джессіка Паркер

Сара Джессіка Паркер в 1987 і 2018 році

Актриса, яка зіграла легендарну роль Кері Бредшоу в серіалі «Секс у великому місті», в молодості теж була менш приваблива, ніж в зрілому віці. Темні і густі брови актриси в поєднанні з копицею дрібних кучериків виглядали не надто виграшно. Плюс до всього Сара Джессіка часто використовувала дуже яскравий макіяж, додає їй вік. Тепер актриса навчилася гармонійно підкреслювати достоїнства своєї зовнішності - і завдяки цьому виглядає на пару десятків років молодше.

Крістіна Орбакайте

Крістіна Орбакайте

В юності Крістіна Орбакайте часто вибирала те, що їй зовсім не йде: кричущий макіяж, багаторівневі вежі з волосся, різнокольорові вбрання ... Зараз Христина виглядає просто чудово: природний блонд, м'які локони і помірний макіяж дуже їй до лиця.

Бейонсе

Бейонсе

Бейонсе в 2004 і в 2018

В юності у Бейонсе була справжня біда зі стилем: через важке макіяжу і неприродних перук співачка додавала собі як мінімум десять років. Крім того, аксесуари та одяг перевантажували образ, а натуральну красу за всією цією мішурою просто не було видно. На щастя, роки пошуків свого стилю позаду - тепер Бейонсе виглядає навіть молодше, ніж в юності.

Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем

Відразу не впізнали? Шлях до звання ікони стилю для Вікторії не був таким вже й простим. Кущисті брови, сплутані локони і пухкі щічки ніяк не поєднуються з титулом ікони стилю, до якого прагнула Вікі. Кардинально змінивши свій зовнішній вигляд , Співачка і дизайнер стала виглядати так, як завжди мріяла. Зараз вона здається набагато молодше і привабливіше, ніж була раніше, чи не так?

Дізнайтеся більше про імідж і стиль зірок:

Зараз вона здається набагато молодше і привабливіше, ніж була раніше, чи не так?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com