рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що частоту оновлення і час відгуку означає для комп'ютерного монітора?

  1. Гц? Що таке Гц? Це добре?
  2. Так ось що я повинен купити, вірно?

Один з найбільш важливих речей, який слід враховувати при покупці комп'ютера, - це той монітор, який ви збираєтеся використовувати з ним. Наскільки висока резолюція? Яке час відповіді? Наскільки воно велике? Які порти потрібні? Чому все це має значення? Що це за речі?

Не бійся.

Я тут, щоб допомогти.

Один з найбільш важливих речей, який слід враховувати при покупці комп'ютера, - це той монітор, який ви збираєтеся використовувати з ним

Приклад монітора 120 Гц.

Гц? Що таке Гц? Це добре?

Одним з найбільш важливих аспектів монітора є його час відгуку, а також його частота. Hertz на моніторі - це просто, скільки разів він оновлюється за секунду - 60 Гц відмінно підходить для більшості речей, а 120 Гц - це надлишок - якщо ви не будете переглядати контент в 3D, і в цьому випадку панель з частотою 120 Гц є необхідністю, якщо ви хочете переглянути свій контент, не відчуваючи значного відставання. Час відгуку - це інша історія - як швидко кожен з пікселів реагує на вхід, відправлений з вашого комп'ютера. П'ять мс краще, а 8 мс трохи відстають - однак більш високий час відгуку стає менш необхідним, ніж більше ваш екран. Однак, якщо ви хардкор-геймер, вам дійсно захочеться шукати монітори з більш низьким часом відгуку. Деякі монітори складають всього 1 мс.

Розмір монітора - це зовсім інша історія. Чим більше ваш монітор, тим більше експоненціально він буде рости в ціні - і як тільки ви пройдете мимо 27 дюймів, відмінності просто стають безглуздими. Фактично, 32-дюймовий HDTV дешевше, ніж 32-дюймовий монітор!


Приклад 32-дюймового монітора.

Так ось що я повинен купити, вірно?

На жаль, з деяких причин монітори можуть бути більш дорогими в цьому розмірі. Всі телевізори високої чіткості мають встановлене дозвіл 1080p - і чим більше екран отримує без підвищення дозволу, тим важче читати текст, особливо якщо ви досить близько, щоб використовувати телевізор в якості монітора. Додаткову інформацію про використання телевізора в якості монітора см. У цій статті.

Монітори такого ж розміру мають подвійне, іноді потрійне дозвіл, щоб компенсувати комфорт користувача і відстань від екрану. Для дозволів більш 1080p вам знадобиться відеокарта і монітор, сумісний з DVI. Порти необхідні для додаткової функціональності - переконайтеся, що відео-порти вашого комп'ютера сумісні з портами вашого монітора - в іншому випадку, не купуючи адаптер, ваші інвестиції будуть витрачені даремно.

Останні кілька речей, які слід враховувати, - це ціна і тип панелі. Якщо ви можете собі це дозволити, купите світлодіод на РК-дисплеї, так як вони набагато легше. Якщо ви геймер, не купуйте плазмовий екран - на додаток до того, щоб бути легко пошкодженим, у них є більш коротке життя і вони не можуть впоратися з високими кадрами майже так само добре, як і їх кузени.

Гц?
Це добре?
Так ось що я повинен купити, вірно?
Наскільки висока резолюція?
Яке час відповіді?
Наскільки воно велике?
Які порти потрібні?
Чому все це має значення?
Що це за речі?
Гц?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com