рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дубль ГИС (2Gis) тепер і для ОС Андроїд

ДубльГИС - це кращий міський інформаційний довідник для ПК, Android, Windows Mobile і інших. Відмінне інформаційне наповнення, можливість спільного використання даних довідника і карти, зручний пошук дозволяють користувачам додатки з легкістю орієнтуватися в містах Росії і України і знаходити потрібну їм інформацію.

Відмінне інформаційне наповнення, можливість спільного використання даних довідника і карти, зручний пошук дозволяють користувачам додатки з легкістю орієнтуватися в містах Росії і України і знаходити потрібну їм інформацію

Довідник 2Gis з інтуїтивно зрозумілим красивим інтерфейсом також включає в себе навігацію. Навігація не сильно потужна, але швидко знаходить ваше становище на карті і показує його в режимі реального часу. Додаток здатний працювати в режимі «оффлайн», т. Е. Для використання досить завантаженої заздалегідь карти і включеного GPS (GPS тільки для навігації), підключення до інтернету не потрібно.

Для використання досить завантаженої заздалегідь карти і включеного GPS (GPS тільки для навігації), підключення до інтернету не потрібно

При першому запуску програма запропонує завантажити вам карту, яку можна взяти нижче або завантажити з змий програми. Зі списку можна вибрати ваше місто. На даний момент доступні наступні міста (в алфавітному порядку): Астрахань , Барнаул , Бійськ , Владивосток , Волгоград , Воронеж , Гірничо-Алтайськ , Єкатеринбург , Іркутськ , Казань , Кемерово , Краснодар , Красноярськ , Курган , Магнітогорськ , Набережні Челни , Нижньовартовськ , Нижній Новгород , Новокузнецьк , Новосибірськ , Одеса , Омськ , Перм , Ростов , Самара , Сочі , Томськ , Тюмень , Уфа , Челябінськ , Ярославль .

Карти бажано розмістити в папці за адресою - /sdcard/Android/data/com.dgis.grymmobile/files/.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com