рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

В'язання безкоштовні схеми - Уроки в'язання гачком

  1. Як з'єднувати мотиви гачком?
  2. Яка найкраща пряжа для літа?
  3. філейна сітка
  4. Урок № 4: Стовпчик з накидом (ст.с / н або СН)
  5. Урок №1: Як тримати гачок і початкова петля
  6. В'язання гачком: основні види петель

Ви в захваті від в'язання гачком? Але не вмієте в'язати? Дуже часто чую від знайомих, друзів і родичів, що вони б із задоволенням навчилися. Якщо ви ставитеся до цієї ж категорії, то хочу вас запевнити, що немає нічого простішого, ніж в'язання гачком. І вже через кілька годин заняття ви зможете зробити свої перші шедеври, прості і привабливі вироби. Для того, щоб освоїти в'язання гачком, вам необхідно познайомитися з основними видами петель, яких всього-то чотири. Все інше - це їх комбінації. Хочу запропонувати вашій увазі курс. Він складається з коротких відео-уроків або статей з майстер-класами, які познайомлять вас з основними видами петель, їх прийомами в'язання, а також навчать читати схеми і дадуть пояснення деяким термінам.
Мета: допомогти новачкам, бажаючим навчитися в'язати гачком. Тепер все що вам потрібно для розуміння цієї майстерності ви знайдете на нашому сайті в розділі Уроки в'язання гачком! Вже після 3 уроків ви зможете самостійно зв'язати перші вироби? Все що вам потрібно: це крапелька терпіння і послідовність. Але речі, якими ви будете радувати себе і близьких, того варті!
У цьому розділі я постаралася зібрати все найважливіше, що дозволить всім бажаючим навчитися в'язати зрозуміти основи в'язання гачком. Навчитися в'язати гачком дуже просто. Потрібно лише звикнути тримати гачок і навчитися робити кілька основних петель.
Як тримати гачок, початкова петля
Повітряна петля, ланцюжок з возд.петель
Стовпчик без накиду
Стовпчик з накидом
З'єднувальний стовпчик = напівстовпчик
Якщо вам потрібна допомога в освоєння майстерності з в'язання гачком, у вас щось не виходить або у вас є питання, то пишіть на мій емейл super.uzor4ik (собака) yandex (точка) ru. Із задоволенням допоможу. Тим більше, що мені і самій є чому повчитися. А разом завжди веселіше! Розділ буде постійно поповнюватися новими матеріалами, які будуть корисні також не тільки початківцям.

Як з'єднувати мотиви гачком?

02 грудня 2012

На прохання зробила невелике відео, де на прикладі, двох мотивів показала, як їх з'єднати. При цьому, приєднуємо мотиви в процесі в'язання останнього ряду. Дуже красиво виходить і зручно.

Читати далі Читати далі

Яка найкраща пряжа для літа?

Напевно, саму-саму підходящу річну пряжу дуже складно вибрати. Кожному типу пряжі притаманні свої властивості: починаючи від якостей нитки, закінчуючи поведінкою вироби при носінні, на сонце і відходом. Властивості пряжі можуть значно змінюватися за рахунок додавання до складу ниток інший. Наприклад, за допомогою додавання віскози в бавовняну тканину підвищується швидкість вбирання вологи, яка у бавовни мала.

Сезон: літо.

Основні рубрики: Уроки в'язання гачком.

Склад пряжі: льон, бавовна, шовк.

Читати далі Читати далі

філейна сітка

07 квітня 2011

В'язання гачком для початківців. Філейна сітка проста у виконанні і не вимагає великих навичок у в'язанні гачком. Чудово підходить для початківців. Моя перша робота була виконана якраз в філейної техніці.

Читати далі Читати далі

Урок № 4: Стовпчик з накидом (ст.с / н або СН)

13 березня 2011

Полотно з стовпчиків з накидом виходить більш вільним і менш щільним, ніж при в'язанні стовпчиками без накидов. За рахунок того, що стовпчик з накидом вище, в'язати стовпчиками з накидом набагато швидше.

Читати далі Читати далі

Урок №1: Як тримати гачок і початкова петля

Вітаю всіх тих, хто вирішив навчитися в'язати гачком. Повірте, немає нічого простішого і немає нічого більш захоплюючого. Все що вам потрібно, це знати як тримати гачок, як зробити початкову петлю і знати основні види петель, яких всього-то П'ЯТЬ! Уже через три уроки ви зможете зв'язати свій перший виріб.

Основні рубрики: Уроки в'язання гачком.

Читати далі Читати далі

В'язання гачком: основні види петель

Немає нічого простішого, ніж в'язання гачком. Для того, щоб освоїти в'язання гачком, вам необхідно познайомитися з основними видами петель, яких всього 3. Все інше - це їх комбінації.

Основні рубрики: Уроки в'язання гачком.

Читати далі Читати далі

Як з'єднувати мотиви гачком?
Яка найкраща пряжа для літа?
Але не вмієте в'язати?
Вже після 3 уроків ви зможете самостійно зв'язати перші вироби?
Як з'єднувати мотиви гачком?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com