рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Технологія чоловічої стрижки напівбокс: фото і відео для початківців

  1. Кому йде напівбокс?
  2. Особливості чоловічої стрижки для короткого волосся - опис і фото
  3. Відео: майстер-клас і навчання створення зачіски напівбокс
  4. Технологія і схема стрижки своїми руками - поетапний урок для початківців

Чоловіча стрижка напівбокс ще з дев'яностих років цінується серед чоловіків, які знають, чого хочуть в житті. Її можна віднести до класики, яка навряд чи коли - небудь вийде з моди.

Багато відомих людей, фото яких рясніють на популярних глянцях віддають перевагу саме цю коротку стрижку. Не сподобається така зачіска тільки любителям довгою шевелюри. Але незважаючи на простоту і багатогранність, вона підходить не всім.

Кому йде напівбокс?

Чоловіча стрижка напівбокс ще з дев'яностих років цінується серед чоловіків, які знають, чого хочуть в житті

чоловіча стрижка напівбокс

напівбокс створена для кругловидих чоловіків. Завдяки своїй шаруватої структурі вона подовжує форму особи. Також підходить власникам квадратної і овальної форми. Але якщо у вас видовжене обличчя, то варто перед остаточним рішенням проконсультуватися з перукарем. Він може порадити, як краще приховати подовження і підкреслити особливий шарм обраної стрижки саме для вашого обличчя. Винятком будуть чоловіки непросто з витягнутим, а ще й з худенькими особами.

Дитячі стрижки хлопчиків різноманітні. Але особливою популярністю користується напівбокс. Це пов'язано з тим, що зачіска не потребує укладанні.

Особливості чоловічої стрижки для короткого волосся - опис і фото

Напівбокс - універсальна зачіска. підходить ця стрижка для підлітків і для дорослих чоловіків. Вона підходить під будь-який стиль одягу. Як під класичний костюм, так і джинси з яскравою футболкою. Така стрижка доречна для проведення часу в різних місцях. Дивно, але тип волосся абсолютно не впливає на її привабливий вигляд. Вона є більш подовженим варіантом Бокс .

Вона є більш подовженим варіантом   Бокс

стрижка напівбокс з укладанням

Напівбокс - молодіжна зачіска, але вона однаково йде як підліткам, так і солідним чоловікам.

Зачіска не вимагає особливого догляду, тому користується такою популярністю. Щоб довше зберегти її привабливий вигляд необхідно вчасно мити волосся і ходити на підстригання (бажано раз в три тижні). У перервах між корекцією стрижка буде тримати свою форму. Для різноманітності її укладають різними способами. За допомогою гелю або спеціальної пінки можна скошлати волосся, або розділити на окремі пасма, а також обіграти чубок (піднявши її або зробити зачіску з проділом на бік ).

Якщо ви хочете дізнатися, які є засоби проти випадіння волосся у чоловіків, рекомендуємо прочитати нашу   статтю Якщо ви хочете дізнатися, які є засоби проти випадіння волосся у чоловіків, рекомендуємо прочитати нашу статтю .

Народні засоби від лупи в домашніх умовах допоможуть впоратися з цією проблемою.

Які чоловічі молодіжні стрижки сьогодні в тренді ви дізнаєтеся тут https://ilhair.ru/muzhskie/mpricheski/molodezhnye-texnika-vypolneniya-i-ukladki.html

Існує кілька різновидів напівбоксу:

  • варіант, коли його нижня частина виконана в класичному стилі. виконується стрижка під насадку малої довжини. Лінія переходу починається біля скроні, потім йде до потиличної частини. Ширина переходу становить 1,5 см;
  • варіація з чубком або без неї;
  • в сучасному виконанні на бічних частинах нерідко вистригають абрис малюнка.

напівбокс з зачосом на одну сторону

В основній зоні цієї стрижки довжину волосся залишають - 8 см, а в інших зонах все може бути прибрано «під нуль».

У літній період такі спортивні зачіски не дають перегріватися голові і в той же час не створює додаткового тепла. А в зимовий він не мнеться під шапкою. Навіть в міжсезоння потрапивши під дощ можна придбати новий стиль цієї зачіски - якщо на ще злегка вологе волосся нанести гель і наїжачити волосся.

Відео: майстер-клас і навчання створення зачіски напівбокс

Напівбокс - популярна чоловіча стрижка. Поетапний процес створення стрижки представлений на нашому відео уроці для початківців.

Технологія і схема стрижки своїми руками - поетапний урок для початківців

Напівбокс досить простий в створенні. Дотримуючись кількох покрокових рекомендацій можна постригти себе самостійно.

Дотримуючись кількох покрокових рекомендацій можна постригти себе самостійно

короткий напівбокс з поголеними скронями

Для її виконання знадобитися: машинка для волосся, рівні ножиці і чотири насадки від 1 і до 4 см. Робиться вона на сухому волоссі. Отже, хід підстригання - навчання:

  1. спочатку треба використовувати найдовшу насадку. За допомогою неї треба стригти волосся починаючи від скронь і просуваючись вище за рівнем зростання пасом;
  2. потім насадку замінюють на більш коротку. Нею повністю збривають волосся, що знаходяться нижче скронь;
  3. пасма на тім'яної і бічних зонах підстригають ножицями;
  4. лінію від довгого волосся до коротких виконують тушеваніем домагаючись зорового плавного переходу;
  5. чубок можна обрізати до середини або залишити повністю. Це кожен вирішує для себе сам.

Перераховані дії не створять складнощів для тих, хто неодноразово над собою експериментував або хоч якось тримав в руках машинку для стрижки. Зачіска короткий теніс, як і напівбокс є різновидом спортивних стрижок. Більш докладно про зачіску Короткий теніс ви можете дізнатися тут .

Більш докладно про зачіску Короткий теніс ви можете дізнатися   тут

напівбокс підходить чоловікам з квадратної, круглої, овальної форми обличчя

Рівень майстерності перукаря не надто впливає на кінцевий результат. Для такої зачіски особливо важливо вміле володіння машинкою для підстригання.

Остріганіе скронево - бічних ділянок голови здійснюється під нулівку.

А тім'яна зона знімається ножицями. Для виконання зачіски напівбокс майстру знадобляться: стригуча машинка, комплект насадок для неї, ножиці, їх філіровочной аналог, можливо бритва. Технологія і схема роботи:

  1. стрижка починається від центру потиличної області. Йде поетапне вистригання смуг з одного боку, а потім з іншого. Все це зводиться «під нулівку» за допомогою машинки або бритви. Якщо використовується остання, то пасма необхідно зволожити. При використанні машинки можна виконувати зачіску на сухому волоссі;
  2. верхня частина стрижки проходить по лінії уздовж потиличного бугра і вух. При нерівному переході робота підправляється ножицями.
  3. остригають пасма біля скронь. Довжина їх волосся залежить від вже підстриженою потиличної зони;

    напівбокс - популярна спортивна стрижка

  4. здійснюється окантовка на шиї, скронях і за вухами. Для м'якого переходу від коротких пасом до довгих виконується плавне тушевка. Її роблять на 3 см вище лінії контролю. Це відбувається з використанням бритви (методом «перехресної филировки») або одного з різновидів ножиць. А можна комбінувати ці три види інструменту і виконувати тушевку ними всіма одночасно;
  5. підстригання, тушевка, а потім наступна филировка виконується з урахуванням індивідуальної форми особи. Необхідно врахувати її особливості і приховати недоліки. Кінцева стрижка повинна бути правильної овальної форми.

Стрижка напівбокс стане відмінним вибором для тих, хто хоче виглядати стильно в будь-якій ситуації, при цьому не витрачати час на укладку і спеціальний догляд. Треба тільки не забувати робити вчасно коригування зачіски, і можна без особливих зусиль мати доглянутий вигляд.

Стрижки з малюнком завжди в тренді. Рекомендуємо Вам більш детально про них прочитати.

Кому йде напівбокс?
Кому йде напівбокс?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com